top of page
Keresés

Beharangozó NBIII. III. KER. TVE - BALATONFÜREDI FCIII. KERÜLETI TVE 🆚 BALATONFÜREDI FC

⚽️ NB III. Nyugati csoport 30. forduló

📆 2021.04.18 - vasárnap

⏰ 17:00

📌 III. kerületi Torna és Vívó Egylet Stadion


A hétközi fordulónak köszönhetően a hétvégén ismét hazai környezetben lépünk majd pályára, az ellenfelünk pedig a Balatonfüred csapata lesz. Az őszi mérkőzésre veretlenül érkeztünk Balatonfüredre, ahol az éppen edzőváltáson átesett hazaiak némi meglepetésre 2:1-es győzelemnek örülhettek az összecsapás végén.


Azóta már látszik, hogy az edzőváltás csodát művelt a Balaton-parti csapattal, Borgulya István vezetésével az addigi 1 pontjukhoz azóta 35 egységet termeltek, ezzel pedig az utolsó helyett ezúttal a tabella 14. helyén álló csapatot fogadhatjuk majd a fürediek személyében. A télen nem gyengült az ellenfelünk kerete, egyetlen játékos távozásáról lehetett csupán olvasni. A Balatonfüred szereplésével kapcsolatban érdekesség, hogy egy a tabella hátsóbb részében helyet foglaló csapattól szokatlanul sok gólt szereztek eddig, az 50 találatukkal holtversenyben ők a hatodik legtöbb gólt termelő csapat.


Az ősszel a mi legyőzésünkkel szinte hihetetlen sikerszéria vette kezdetét a balatonfüredieknél, a hátralévő őszi meccseiken csupán egyetlen vereséget szenvedtek, valamint megtették azt a szívességet, hogy a Mosonmagyaróvárt egy 3:1-es verésben részesítették. A tavaszra viszont már nem sikerült maradéktalanul átmenteniük ezt a formát, a mérlegük 3 győzelem, 2 döntetlen és 3 vereség, ami egy kiesés elől menekülő egylettől azért nem rossz teljesítmény.


A mi csapatunk a hétközi fordulóban 2:0-ra győzött a Puskás Akadémia vendégeként, ezzel egy újabb lépést téve a bajnoki cím felé. Ahhoz, hogy az év végén mi emelhessük magasba a bajnoki serleget jelen állás szerint még hat meccset kell megnyernünk, ezt a számot tudhatjuk siker esetén eggyel csökkenteni a vasárnap 17:00 órakor kezdődő mérkőzés után.


Terveink szerint hivatalos facebook oldalunkon élőben megtekinthető lesz a mérkőzés, a közvetítés kommentátora Farkas Norbert lesz. A mérkőzés alatt ismét lesz lehetőség online szavazatot leadni a legjobb hazai játékosra, a szavazást 20:00 órakor lezárjuk.


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki #meccsnap #mlsz

bottom of page