top of page
Keresés

Beharangozó NBIII. III. KER. TVE - LIPÓT PÉKSÉG SEIII. KERÜLETI TVE 🆚 LIPÓT PÉKSÉG SE

⚽️ NB III. Nyugati csoport 23. forduló

📆 2021.03.07 - vasárnap

⏰ 14:30

📌 III. kerületi Torna és Vívó Egylet Stadion


2021 első hazai mérkőzésén a 3. helyen álló Lipót Pékség SE csapata látogat a Hévízi útra. Ősszel Lipóton Kokenszky és Borvető góljaival 2:0-ás győzelmet arattunk. Az ellenfelünktől csupán három játékos távozott a télen, közülük nyilvánvalóan a legnagyobb veszteség a Lipót számára a 21 gólos Szabó Lukas eligazolása, aki ezentúl a Dorog színeiben próbálja szaporítani a góljainak a számát. A többi távozó kiegészítő ember volt csupán. A Lipót az előző fordulóban hazai pályán játszott 1:1-es döntetlent a Sopron együttesével, tehát nem sikerült olyan jól kezdeniük a tavaszt mint nekünk.


Az első forduló érdekessége, hogy a jelenleg az első 10 helyen álló csapat közül csak mi és a Veszprém tudta győztesen elhagyni a pályát. Kényelmes helyzetből futhatunk tehát neki ennek a mérkőzésnek, hiszen az előző forduló eredményeinek köszönhetően az előnyünk a Mosonmagyaróvárral szemben ismét 8 pontra hízott. Ugyanakkor nálunk senki sem tudhatja jobban, hogy ekkora előny birtokában sem lehet kényelmesen hátradőlni, hiszen a 17. fordulóbeli ugyanekkora előnyünk a 20. fordulóra egyszer már 3 pontra olvadt.


Mindenesetre jó előjelekkel futhatunk neki ennek a mérkőzésnek, ráadásul a THSE otthonában aratott magabiztos győzelemből a Lipóton is eredményes Kokenszky kettő, míg Borvető egy góllal vette ki a részét. Azt mondhatjuk tehát, hogy a támadóink jó formában kezdték a szezont. Hogy ezt a teljesítményt sikerül-e majd átmenteni a Lipót elleni összecsapásra, az vasárnap 14:30-kor fog kiderülni.


Terveink szerint hivatalos facebook oldalunkon élőben megtekinthető lesz a mérkőzés, a közvetítés kommentátora ezúttal Kungli Dávid lesz. A mérkőzés alatt ismét lesz lehetőség online szavazatot leadni a legjobb hazai játékosra, a szavazást 17:00 órakor lezárjuk.


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki #meccsnap #mlsz

bottom of page