top of page
Keresés

Beharangozó NBIII. III. KER. TVE - MOL FEHÉRVÁR FC II.III. KERÜLETI TVE 🆚 MOL FEHÉRVÁR FC II.

⚽️ NB III. Nyugati csoport 36. forduló

📆 2021.05.16 - vasárnap

⏰ 18:00

📌 III. kerületi Torna és Vívó Egylet Stadion


A bajnokság a célegyenesbe fordult, mi pedig egy nehéznek ígérkező idegenbeli sorozat után 7 ponttal gazdagodtunk, ezzel karnyújtásnyi távolságra kerültünk a bajnoki címtől, amit a Fehérvár II. ellen matematikailag is bebiztosíthatunk.


Az ellenfelünk a 12. helyet foglalja el a tabellán, ősszel 4:0-ás győzelemmel távoztunk a MOL Arénából. A Videotonnak nem nagyon ment a tavasszal a tabella első harmadába tartozó csapatok ellen, a Mosonmagyaróvár, Veszprém, Nagykanizsa, Lipót, Tatabánya, Sopron hatosból csupán a Lipót ellen tudtak pontot szerezni egy 0:0-ás döntetlennel, a többi csapat ellen vereséget szenvedtek. Összességében tavasszal 5 győzelem, 3 döntetlen és 6 vereség a mérlegük, tehát az élcsapatokon kívül azért a többiektől gyakrabban tudtak pontot, pontokat szerezni. Az elmúlt héten volt némi visszhangja, hogy a ZTE sok visszajátszóval állt ki a Tatabánya ellen, a Videoton azonban nem követte ezt az utat, ami rendkívül szimpatikus lépés volt a fehérváriak részéről.


A mi csapatunk a hét közepén csoportrangadót vívott Mosonmagyaróváron, és az 1:1-es döntetlennel elértük azt, hogy ezen a hétvégén hazai környezetben ünnepelhessük a bajnoki címet, immáron azok előtt a szurkolók előtt, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. A bajnoki cím megszerzéséhez mindenképpen le kell győznünk a Fehérvár csapatát, ebben az esetben két fordulóval a vége előtt biztosan megmaradna a Mosonmagyaróvárral szemben a minimum 7 pontos különbség, ami már behozhatatlan előnyt jelent a hátralévő mérkőzéseken.


Az összecsapás vasárnap 18:00 órakor kezdődik majd, és a csapatunk biztosan Remili Mohamed nélkül fog kifutni a pályára, aki az előző fordulóbeli kiállítása miatt kiszabott egy meccses eltiltását tölti.


A belépés ingyenes! Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


A védettségi igazolvánnyal rendelkezők, vasárnap 17:00 órától a székház recepcióján vehetik át a belépésre feljogosító karszalagot. Kérjük a Bérleteseinket is, hogy váltsák meg a karszalagot, mert csak így tudjuk kontrollálni a beengedett nézők számát.


Megértésüket köszönjük!


A mérkőzés alatt ismét lesz lehetőség online szavazatot leadni a legjobb hazai játékosra, a szavazást 21:00 órakor lezárjuk.


#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki #meccsnap #mlsz

bottom of page