Keresés

Beharangozó NBIII. III. KER. TVE - TATABÁNYAI SCIII. KERÜLETI TVE 🆚 TATABÁNYAI SC

⚽️ NB III. Nyugati csoport 26. forduló

📆 2021.03.27 - szombat

⏰ 15:00

📌 III. kerületi Torna és Vívó Egylet Stadion


Két idegenbeli meccs után a hétvégén ismét hazai környezetben játszhatunk, a vendégünk pedig a 7. helyezett Tatabánya csapata lesz. Az ősszel Tatabányán 1:0-ás hazai félidő után Czvitkovics és Rabatin góljaival az utolsó percekben sikerült megfordítani a mérkőzést. A Tatabánya csapatában a télen nem történt lényeges változás, egyetlen játékos csatlakozott a bányászváros együtteséhez. A Tatabánya tavasszal eddig háromszor játszott otthon és kétszer vendégként, a hazai meccseit mind megnyerte, ellenben a Pápa otthonában 1:0-ra, Lipóton pedig 2:1-re maradtak alul.


A mi csapatunk az előző fordulóban győzni tudott a Gárdony vendégeként, és mivel a Mosonmagyaróvár csak döntetlent játszott a ZTE otthonában, így az előnyünk ismét 8 pontra duzzadt az üldözőnkkel szemben. Kényelmes helyzetből várhatjuk tehát a mérkőzést, ahol hazai pályán gyarapíthatjuk tovább a pontjaink számát egy erős, de nem legyőzhetetlen ellenféllel szemben. Az összecsapás ezúttal a megszokott menetrendtől eltérően szombaton kerül megrendezésre 15:00 órai kezdettel.


Terveink szerint hivatalos facebook oldalunkon élőben megtekinthető lesz a mérkőzés, a közvetítés kommentátora Farkas Norbert lesz. A mérkőzés alatt ismét lesz lehetőség online szavazatot leadni a legjobb hazai játékosra, a szavazást 18:00 órakor lezárjuk.


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki #meccsnap #mlsz

1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp