top of page
Keresés

Beharangozó NBIII. III. KER. TVE - VLS VESZPRÉMIII. KERÜLETI TVE 🆚 VLS VESZPRÉM

⚽️ NB III. Nyugati csoport 28. forduló

📆 2021.04.11 - vasárnap

⏰ 16:30

📌 III. kerületi Torna és Vívó Egylet Stadion


Az előző forduló játék nélkül begyűjtött három pontja után a hétvégén egy érdekesnek ígérkező rangadó vár a csapatunkra, hiszen a 3. helyen álló Veszprém látogat a Hévízi útra.


Az ősszel Veszprémben 2:2-re végződött a két csapat összecsapása, 2:0-ás veszprémi vezetés után Czvitkovics és Borvető góljaival sikerült pontot szereznünk. A hírek szerint három játékos távozott a vendégeinktől a télen, tehát nem változott sokat az ellenfelünk kerete. Tavasszal eddig csupán egyetlen vereséget szenvedett a Veszprém, azt viszont a megyei rangadón a Pápa otthonában. Ezenkívül a Ménfőcsanak és a Sopron tudott pontot csenni a Veszprémtől, viszont a 4. helyezett Lipót otthonából sikerült elhozniuk mind a három pontot, ami azt mutatja hogy erős ellenféllel fogunk szembenézni.


Egyébként a Veszprém nem az a kifejezetten gólgyáros csapat, a 42 találatuk a tabella első hat helyezettje közül messze a legkevesebb, viszont cserébe a harmadik legkevesebb gólt kapták, tehát az hogy jelenleg a dobogón állnak inkább a nehezen feltörhető védelmüket dicséri.


A mérkőzés tehát hazai pályán vasárnap 16:30 órakor kezdődik, terveink szerint hivatalos facebook oldalunkon élőben megtekinthető lesz, a közvetítés kommentátora Farkas Norbert lesz. A mérkőzés alatt ismét lesz lehetőség online szavazatot leadni a legjobb hazai játékosra, a szavazást 19:30 órakor lezárjuk.


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki #meccsnap #mlsz

bottom of page