Keresés

Beharangozó NBIII. KOMÁROM VSE - III. KERÜLETI TVENB III. Nyugati csoport 33. forduló

2021.05.02 - vasárnap - 17:30

Komárom Molaji Sporttelep


A három fővárosi meccs után három vidéki összecsapás vár a csapatunkra, mindegyikhez sokat kell majd utazni, és ennek a sorozatnak a vége egy Mosonmagyaróvár elleni rangadó lesz. A következő fordulóban az idegenbeli szériánk első állomásán a 8. helyezett Komárom otthonába látogatunk majd. A két csapat őszi meccsén 3:1-re legyőztük Bozsik Péter tanítványait. A Komárom nem kezdte jól a tavaszt, az első öt összecsapásukon csupán egy pontot szereztek, és ebben a sorozatban benne volt egy 6:0-ás mosonmagyaróvári vereség is.


Ezt követően viszont olyannyira összeszedte magát a csapat, hogy a következő hat meccsüket mind megnyerték. Rendkívül jó formában lévő ellenfél otthonába utazunk tehát, akik ráadásul az utóbbi három meccsükön még gólt sem kaptak.


A mi csapatunk viszont kisebb hullámvölgybe került az elmúlt meccseken, a BKV után az Érdtől is vereséget szenvedtünk. Ráadásul ismét volt kiállítás is a csapatunkban, így Fazakas biztosan nem léphet pályára a vasárnap 17:30 órakor kezdődő mérkőzésen. Kezd tehát izgalmassá válni a bajnoki hajrá, mert bár a pontkülönbség még nem csökkent köztünk és a Mosonmagyaróvár között, de ha az óváriak megnyerik a THSE elleni meccsüket akkor már csak 5 pont lesz a két csapat között, tehát nem túlzás azt állítani, hogy az előttünk álló három meccs sorsdöntő lehet a bajnokság végkimenetele szempontjából.


HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887​​ #obudaikekfeher​​ #hajrakerulet​​ #tvelabdarugas​​ #nb3​​ #bajnoki​​ #meccsnap​​ #mlsz