top of page
Keresés

Beharangozó NBIII. MÉNFŐCSANAK - TVEAz elmúlt fordulóval befejeződött a bajnokság őszi idénye, de ahhoz hogy a telet is biztosan az élen tölthessük még egy pontot legalább be kell gyűjtenünk, mert a Ménfőcsanak elleni mérkőzéssel tovább folytatódik a bajnokság.


A két csapat augusztusban már megmérkőzött egymással, akkor Rabatin góljával 1:0-ás győzelmet arattunk. A Ménfőcsanak azóta csak 12 pontot tudott gyűjteni, így jelenleg az utolsó előtti helyet foglalják el a tabellán.


A bajnokság elején még úgy tűnt hogy legalább a középmezőnybe jó lehet a Győr-Moson-Sopron megyei alakulat, mert a mi csapatunk, a Tatabánya és a Veszprém is csak egyetlen góllal tudta megverni őket, míg az Érddel 1:1-es döntetlent játszottak. Októberben viszont a koronavírus elharapódzása a ménfőcsanakiakat is érzékenyen érintette, és azóta több nagy gólarányú vereséget is szenvedtek, Nagykanizsán 5:0-ra, Gárdonyban 5:1-re kaptak ki.


A legsúlyosabb vereségek azonban nem ezek voltak, hanem pont a két legutoljára lejátszott mérkőzésükön, hazai pályán a THSE és a Sopron ellen is 0:6 lett a végeredmény.


A mi csapatunk az előző fordulóban szoros meccsen elhozta a három pontot Bicskéről, és a bajnoki címért való kiélezett versenyfutás miatt ezúttal sem lehet más célunk, mint hogy győztesen távozzunk a vasárnap 13:00-kor kezdődő összecsapás után.


Hajrá Kerület!


Terveink szerint hivatalos facebook oldalunkon élőben megtekinthető lesz a mérkőzés, érdemes tehát ezt az oldalt figyelni vasárnap!


NB III. Nyugati csoport 20. forduló

2020.11.29 - 13:00

ESK Ménfőcsanak#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki #meccsnap #mlsz

bottom of page