top of page
Keresés

Beharangozó NBIII. MOL FEHÉRVÁR II. - TVEA következő fordulóban a 7. helyen álló MOL Fehérvár II. vendégei leszünk. A vendéglátóink 7 győzelmet, 4 döntetlent és 5 vereséget számlálnak eddig, ehhez a mérleghez 23:18-as gólarány párosul.


A Fehérvár nem kezdte jól a bajnokságot, hét forduló alatt mindössze öt pontot szereztek. Az ezt követő hét összecsapáson viszont nem találtak legyőzőre, majd ugyan ezt követően becsúszott egy vereség a Lipóttól hazai pályán, de az előző fordulóban Sopronban egy 3:1-es győzelemmel már ismét három pontot tudtak hozzátenni az addig gyűjtögetett egységekhez.


Második csapat lévén a Fehérvárnál elég sokszor lehetett olyan ismert nevekkel találkozni a kispadon mint Elek Ákos vagy Futács Márkó, ugyanakkor érdekesség, hogy pályára csak elvétve küldte őket a vezetőedző.


Persze ismert nevek a mi csapatunkban is akadnak bőven, ezen az összecsapáson viszont biztosan eggyel kevesebb fog kifutni a pályára, ugyanis Szalai a Mosonmagyaróvár ellen begyűjtötte az 5. sárga lapját a bajnokságban, így nem léphet pályára a vasárnap 11 órakor kezdődő mérkőzésen.


Hajrá Kerület!


Terveink szerint hivatalos facebook oldalunkon élőben megtekinthető lesz a mérkőzés, érdemes tehát ezt az oldalt figyelni vasárnap délelőtt!


NB III. Nyugati csoport 17. forduló

2020.11.08 vasárnap - 11:00

MOL Aréna Sóstó#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki #meccsnap #mlsz

bottom of page