Keresés

Beharangozó NBIII. PUSKÁS AKADÉMIA FC II. - III. KERÜLETI TVENB III. Nyugati csoport 29. forduló

2021.04.14 - 16:30

Felcsút, Puskás Akadémia Pancho Aréna


A hétvégi rangadó után egy hétközi mérkőzés vár a csapatunkra, így holnap 16:30-kor a Puskás Akadémia otthonában lépünk pályára. Ősszel a két együttes összecsapásán 2:0-ra győzni tudtunk Rabatin és Czvitkovics góljaival. Az NBI-es csapatok második gárdáinál nehéz megjósolni hogy milyen erős kerettel fognak kiállni egy adott mérkőzésre, viszont az akadémisták eddigi eredményeit elnézve biztos hogy nem számíthatunk könnyű mérkőzésre.


Az ellenfelünk a tabella 7. helyét foglalja el jelenleg, de a téli szünetben még a 13. helyen találkozhattunk a csapat nevével. Ez a nagy ugrás annak köszönhető, hogy a tavaszi hét meccsükből hatot megnyertek, egyedül az előző fordulóban játszottak döntetlent a Sopron otthonában. A legyőzött csapatok között van a Lipót, és az előző fordulóban a Mosonmagyaróvárt két vállra fektető Nagykanizsa is, így a Puskás Akadémia mindenképpen veszélyes ellenfélnek számít, főleg hazai környezetben.


A hazaiak legjobb góllövője Magasföldi József, aki 15 találatával holtversenyben foglalja el a dobogó harmadik fokát a legjobb góllövők rangsorában, rá tehát érdemes lesz figyelni amennyiben pályára lép.


A mi csapatunk az előző fordulóban magabiztosan nyert rangadót a Veszprém ellen, így a Mosonmagyaróvár vereségével már 11 pont előnnyel várhatjuk ezt az összecsapást.


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887​​ #obudaikekfeher​​ #hajrakerulet​​ #tvelabdarugas​​ #nb3​​ #bajnoki​​ #meccsnap​​ #mlsz