Keresés

Beharangozó NBIII. SC SOPRON - III. KERÜLETI TVENB III. Nyugati csoport 24. forduló

2021.03.14 - 14:00

Soproni Városi Stadion


Az idei második idegenbeli meccsünkön a Sopron otthonába látogatunk majd. Ősszel a két csapat mérkőzésén 3:0-ás győzelmet arattunk Kokenszky és Remili góljaival.


Sopronból nem érkeztek hírek játékosmozgással kapcsolatban a télen, és ez elnézve a csapat idei összeállításait valószínűleg fedi is a valóságot. A Sopron két idegenbeli mérkőzéssel nyitotta 2021-et, ezeken előbb 1:1-es döntetlent játszottak a Lipót otthonában, majd 1:0-ra alulmaradtak Gárdonyban. A győzelem tehát idén még várat magára soproni részről, ezért az első hazai mérkőzés mindenképpen jó alkalom lehet a számukra hogy megpróbáljanak 3 pontot szerezni. Ebben segítségükre lehet az a Kustor Noel, aki 12 góljával vezeti a házi góllövőlistát, így csak egy góllal van lemaradva az óbudai mesterlövészek rangsorának az élén álló Borvetőtől. Kustor teljesítménye azért érdekes, mert a Veszprém ellen csapata mind a négy gólját ő szerezte, és a Ménfőcsanak ellen is mesterhármassal vette ki a részét a győzelemből.


Az SC Sopron vezetőedzőjét Weitner Ádámot három mérkőzésről való eltiltással büntették az előző fordulójukat követően, így a hétvégi bajnoki mérkőzésen már nem lehet ott a kispadon.


A mi csapatunk bajnokesélyesként két győzelemmel kezdte a tavaszt, így továbbra is nyolc pontos előnyből várhatja a következő fordulót. A két csapat összecsapása vasárnap 14:00 órakor kezdődik majd.


#tve1887​​ #obudaikekfeher​​ #hajrakerulet​​ #tvelabdarugas​​ #nb3​​ #bajnoki​​ #meccsnap​​ #mlsz

1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp