top of page
Keresés

Beharangozó NBIII. THSE SZABADKIKÖTŐ - III. KER. TVENB III. Nyugati csoport 22. forduló

2021.02.28 - 11:00

Budapest, Szabadkikötő SE Sporttelep


Rövid téli szünetet követően a hétvégén folytatódik a bajnokság, amelyre hat pontos előnnyel fordulhatunk a második Mosonmagyaróvár előtt. Mivel két tavaszi fordulót már lejátszottunk ősszel, ezért az első 2021-es bajnokinkon a számunkra mumusnak számító THSE otthonába látogatunk majd. Mikor előzőleg egy csoportban szerepelt a két együttes egyszer sem tudtuk legyőzni a Szabadkikötőt, és az őszi összecsapáson is úgy látszott hogy nem tudjuk megszakítani ezt a rossz sorozatot, de Tamási a 93. percben betalált azon a mérkőzésen, és ezzel sikerült megtörnünk a nyeretlenségi szériánkat.


A THSE-nél szinte nem is volt játékosmozgás a télen, csupán egyetlen kiegészítő ember távozott az ellenfelünktől, ezért hiába a vendéglátóink 18. helyezése, ezúttal sem számíthatunk könnyű mérkőzésre. Ami a mi csapatunkat illeti, Páll Zsombor, Rédei Adrián és Balogh Ádám folytatja óbudai kék-fehérben a pályafutását, míg Bakos Szabolcs ezentúl a rivális Mosonmagyaróvár csapatát erősíti, két fiatal, Miskei Manó és Nagy Bence pedig a csoportunkban szereplő Gárdony együttesében kaphat lehetőséget.


Papíron egyik csapat sem gyengült tehát, ezért kiélezett összecsapásra számíthatunk a vasárnap 11:00 órakor kezdődő mérkőzésen, ahol az előrejelzések szerint ideális futballidő lesz.


#tve1887​​ #obudaikekfeher​​ #hajrakerulet​​ #tvelabdarugas​​ #nb3​​ #bajnoki​​ #meccsnap​​ #mlsz

bottom of page