Keresés

Beharangozó NBIII. TVE - FC NAGYKANIZSAIII. KERÜLETI TVE 🆚 FC NAGYKANIZSA

⚽️NB III. Nyugati csoport 18. forduló

📆2020.11.14 - 13:30

📌III. kerületi Torna és Vívó Egylet Stadion


A hét elején mozgalmas időszakon voltunk túl ami a bajnokság befejezését illeti. Az MLSZ végül azt a döntést hozta, hogy nézők nélkül bár, de le lehet játszani a hátralévő fordulókat az alacsonyabb osztályú bajnokságokban, ezért minden akadály elhárult a Nagykanizsa vendégjátéka elől. A Kanizsa jelenleg az 5. helyet foglalja el a bajnokságban 8 győzelemmel, 3 döntetlennel és 6 vereséggel, valamint 36:25-ös gólaránnyal. A Nagykanizsa jól kezdte a bajnokságot három győzelemmel és egy döntetlennel, utána viszont visszaesett a formájuk, hat mérkőzésen csupán egyetlen döntetlent tudtak felmutatni. Nem lennének azonban az 5. helyen ha nem tudtak volna kimászni ebből a gödörből, a következő öt mérkőzésen csak egy bicskei döntetlen rondított bele a győzelmi szériájukba, és bár ezután Lipóton 4:2-es vereséget szenvedtek, az előző fordulóban hazai pályán nagy különbségű, 4:1-es győzelmet arattak a Sopron fölött.


A mi csapatunk a múlt héten magabiztosan győzte le a vírushelyzet miatt kissé tartalékosan felálló Fehérvár II-t. Azon a mérkőzésen Szalai letöltötte az eltiltását, így a csapatkapitányunk ismét ott lehet a pályán a szombaton 13:30 órakor kezdődő összecsapáson.


Terveink szerint hivatalos facebook oldalunkon élőben ismét megtekinthető lesz a mérkőzés, és ezúttal Farkas Norbertet sem kell nélkülözniük szurkolóinknak!


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki #meccsnap #mlsz

gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp