Keresés

Beharangozó NBIII. TVE - KOMÁROMNB III. Nyugati csoport 14. forduló

2020.10.18 - 14:30

III. kerületi Torna és Vívó Egylet Stadion


Nehéz sorozaton van túl a csapatunk, hiszen az Érd és a Veszprém ellen is idegenben kellett helytállni, ezért jó hír, hogy a következő fordulóban hazai pályán egy valamivel könnyebbnek ígérkező ellenféllel kell felvennünk a harcot, ugyanis a 9. helyen álló Komárom csapata látogat a Hévízi útra. Persze a Komáromról leginkább papíron mondhatjuk hogy könnyebb ellenfél mint az előző két riválisunk, hiszen tavaly a 6. helyen végeztek a bajnokságban, és itt a Hévízi úton rögtön az első fordulóban csupán egy 1:1-es döntetlenre futotta ellenük.


Azóta a keretük változott némiképp, négy távozó (köztük Kenesei) és hét érkező jelentette a játékosállomány frissítését az új idényre. A Komárom az idei bajnokságban sem kezdett rosszul, csak az erősebbnek tartott csapatok tudták őket két vállra fektetni egy ideig, aztán becsúszott egy vereség Bicskén, a legutóbbi két fordulóban pedig a Lipót és az új erőre kapó Sopron is két vállra fektette őket, mindkét meccsen komáromi szempontból 1:3-as végeredmény született.


A mi csapatunknál Szalainak lejárt az érdi kiállítás miatt kiszabott egy mérkőzésre szóló eltiltása, Fazakas viszont Veszprémben összeszedte az 5. sárga lapját, ami miatt automatikusan ki kell hagynia ezt a mostani, vasárnap 14:30-kor kezdődő mérkőzést.‼️ FIGYELEM ‼️

Fontos információ, hogy a mérkőzés alatt a létesítmény egész területén megkérünk mindenkit a szájmaszk használatára, ezzel is segítve csapatunkat a bajnokság lejátszásában. Kérünk minden kilátogató szurkolót, hogy hozzon magával szájmaszkot.


A büfé megközelítése a következőképpen változik a szociális távolságtartás érdekében: kijárat a parkolóhoz közelebbi ajtón, bejárat értelemszerűen a másik ajtón keresztül.


SPORTBÜFÉ


Jegyinformációk:


A 2020/2021-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:


Felnőtt: 1.000 Ft

Diák/Nyugdíjas: 500 Ft


A 2020/2021-es felnőtt labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8:00-20:00 óra között megvásárolhatók munkanapokon.


Felhívjuk bérleteseink és kedvezményes jegyet vásárlók figyelmét, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)


A következő hazai mérkőzésen újra lehetőség lesz szavazatokat leadni, a megszokott helyekre ismét kihelyezésre kerülnek a gyűjtők (büfé és a lelátó felső kerengő részének közepén), amelybe papír alapon a mérkőzés alatt be lehet helyezni a szavazatokat.


Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra, olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól, valamint csak érvényes szavazatokat adjanak le. Köszönjük!


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki #meccsnap #mlsz

1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp