top of page
Keresés

Beharangozó NBIII. TVE - MOSONMAGYARÓVÁRNB III. Nyugati csoport 16. forduló

2020.11.01 vasárnap 13:30

III. kerületi TVE Stadion


Rangadóval folytatódik számunkra a bajnokság, hiszen a 2. helyen álló Mosonmagyaróvár csapatát látjuk vendégül. A Magyaróvárt tavaly a csalódást keltő 8. helyen érte a bajnokság vége, ezért a nyáron nagy vérátömlesztés történt a keretükben, 12 játékos távozott, és 7 új ember csatlakozott a csapatukhoz. Az idei bajnokságot jól kezdték, az első hat meccsen csak az Érd tudta legyőzni őket, utána viszont becsúszott egy gárdonyi és egy fehérvári vereség, amiknek is köszönhetjük hogy jelenleg megnyugtató 8 pontos előnnyel vezetünk előttük.


Azóta a vendégeink ismét nem találtak legyőzőre, viszont az utóbbi időben igencsak megnyitották a gólcsapot, az elmúlt három fordulóban a THSE-t és a Lipótot 6:0-ra, a Sopront 4:0-ra verték. Ráadásul öröm az ürömben számukra, hogy mivel az előző fordulóban vereséget szenvedtek a Siófoktól a Magyar Kupában, ezért velünk ellentétben ők pihenten érkezhetnek erre a mérkőzésre.


A mi csapatunk a bajnokság előző fordulójában legyőzte a Zalaegerszeget, majd a hétközi kupameccsen is sikerült felülmúlni NBII-es ellenfelünket. A mérkőzés vasárnap 13:30-kor kezdődik majd, és nem csak a rangadó mivolta miatt lesz nagyon fontos, hanem mert győzelem esetén gyakorlatilag a komplett mezőnyt sikerülne leszakítanunk magunkról, egy esetleges vereséggel azonban az üldözőink 5 pontos különbséggel lőtávolba kerülnének.


Várjuk szurkolóinkat! Hajrá Kerület!‼️ FIGYELEM ‼️

Fontos információ, hogy a mérkőzés alatt a létesítmény egész területén kötelező a szájmaszk használata. Kérünk minden kilátogató szurkolót, hogy hozzon magával szájmaszkot.


A büfé megközelítése a következőképpen változik a szociális távolságtartás érdekében: kijárat a parkolóhoz közelebbi ajtón, bejárat értelemszerűen a másik ajtón keresztül.


SPORTBÜFÉ


Jegyinformációk:


A 2020/2021-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:


Felnőtt: 1.000 Ft

Diák/Nyugdíjas: 500 Ft


A 2020/2021-es felnőtt labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8:00-20:00 óra között megvásárolhatók munkanapokon.


Felhívjuk bérleteseink és kedvezményes jegyet vásárlók figyelmét, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)


A következő hazai mérkőzésen újra lehetőség lesz szavazatokat leadni, a megszokott helyekre ismét kihelyezésre kerülnek a gyűjtők (büfé és a lelátó felső kerengő részének közepén), amelybe papír alapon a mérkőzés alatt be lehet helyezni a szavazatokat.


Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra, olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól, valamint csak érvényes szavazatokat adjanak le. Köszönjük!


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki #meccsnap #mlsz

bottom of page