top of page
Keresés

Beharangozó NBIII. TVE - PÁPAI PERUTZIII. KERÜLETI TVE 🆚 PÁPAI PERUTZ FC

⚽️NB III. Nyugati csoport 21. forduló

📆2020.12.06 - 13:00

📌III. kerületi Torna és Vívó Egylet Stadion


2020 utolsó bajnoki mérkőzésére készülhetünk a hétvégén, a Mikulás ezúttal csoki helyett egy Pápa elleni bajnokival kedveskedik nekünk december 6-án.


A vendégeink a 14. helyen állnak a bajnokságban, a két csapat első meccsén 3:0-ás győzelmet arattunk Pápán. A Veszprém megyei csapat a hat győzelme nagy részét inkább a bajnokság első felében szerezte, az elmúlt 12 fordulóban mindössze egyetlen alkalommal tudták győztesen elhagyni a játékteret, a Ménfőcsanak csapatát sikerült 2:1-re legyőzniük. A gólarányuk 26:31, ez nagyjából megfelel a helyezésüknek mind a kapott, mind a lőtt gólok szempontjából.


A mi csapatunk az előző fordulóban vereséget szenvedett Ménfőcsanakon, így az előnyünk három pontra olvadt a minket üldöző Mosonmagyaróvárral szemben. Nagyon fontos lenne tehát, hogy ezt az utolsó meccset be tudjuk húzni hazai pályán, és a tabella éléről mehessünk téli szünetre. Az összecsapás vasárnap 13:00 órakor kezdődik a Hévízi úton.


Terveink szerint hivatalos facebook oldalunkon élőben megtekinthető lesz a mérkőzés, és Farkas Norbertet ismét nem kell nélkülözniük szurkolóinknak!


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki #meccsnap #mlsz

bottom of page