Keresés

Beharangozó NBIII. TVE - ZTE II.NB III. Nyugati csoport 15. forduló

2020.10.25 - 13:30

III. kerületi Torna és Vívó Egylet Stadion


A következő fordulóban ismét hazai mérkőzés vár a csapatunkra, mivel a soron következő forduló pályaválasztási joga felcserélődött. A kis Zete a tabella 14. helyét foglalja el, 3 győzelem, 6 döntetlen és 5 vereség található a nevük mellett, ehhez a mérleghez 18:24-es gólarány társul. A ZTE II. a Gárdony, a Pápa és a THSE ellen örülhetett győzelemnek, a legutóbbi két fordulóban azonban nem ment nekik, két 2:1-es vereséget láthatunk a nevük mellett, előbb hazai pályán a Lipót ellen, majd Sopronban maradtak alul a zalaiak. Érdekesség, hogy náluk játszik Zimonyi, az előző szezon NBIII-as gólkirálya, aki ugyan eddig csupán öt mérkőzésen kapott szerepet a bajnokságban, de ezeken így is négy gólt szerzett, tehát ha ellenünk pályára küldenék, akkor rá érdemes lehet kiemelten figyelni.


A mi csapatunkban Fazakas letöltötte az egy meccsre szóló eltiltását, így a nagy munkabírású középpályás akár pályára is léphet vasárnap. A mérkőzés az óraátállítás miatt már a megszokottnál egy órával hamarabb, 13:30-kor kezdődik.


‼️ FIGYELEM ‼️

Fontos információ, hogy a mérkőzés alatt a létesítmény egész területén megkérünk mindenkit a szájmaszk használatára, ezzel is segítve csapatunkat a bajnokság lejátszásában. Kérünk minden kilátogató szurkolót, hogy hozzon magával szájmaszkot.


A büfé megközelítése a következőképpen változik a szociális távolságtartás érdekében: kijárat a parkolóhoz közelebbi ajtón, bejárat értelemszerűen a másik ajtón keresztül.


SPORTBÜFÉ


Jegyinformációk:


A 2020/2021-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:


Felnőtt: 1.000 Ft

Diák/Nyugdíjas: 500 Ft


A 2020/2021-es felnőtt labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8:00-20:00 óra között megvásárolhatók munkanapokon.


Felhívjuk bérleteseink és kedvezményes jegyet vásárlók figyelmét, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)


A következő hazai mérkőzésen újra lehetőség lesz szavazatokat leadni, a megszokott helyekre ismét kihelyezésre kerülnek a gyűjtők (büfé és a lelátó felső kerengő részének közepén), amelybe papír alapon a mérkőzés alatt be lehet helyezni a szavazatokat.


Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra, olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól, valamint csak érvényes szavazatokat adjanak le. Köszönjük!


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki #meccsnap #mlsz

gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp