Keresés

Beharangozó NBIII. VLS VESZPRÉM - TVEElhalasztott mérkőzést kell pótolnia a csapatunknak szerdán, a jelenleg a 8. helyen álló Veszprém otthonába látogatunk majd. A vendéglátóink tavaly a 9. helyen végeztek, a nyáron hat játékos távozott tőlük, cserébe kettő érkezőt köszönthettek. A Veszprém idén öt fordulón át elég erős csapat benyomását keltette, hiszen ezalatt az időszak alatt egy döntetlenen kívül az összes meccsét megnyerte. Ezt követően viszont a THSE otthonában 3:0-ra, a Sopron otthonában 4:1-re maradtak alul, így hiába verték meg e két meccs között a Lipótot, majd 5:0-ra a Nagyatádot, az elmúlt két fordulóban elért két döntetlen a Gárdony és a Puskás Akadémia ellen azt eredményezte, hogy egyelőre távol kerültek a közvetlen élmezőnytől. Ugyanakkor a Veszprém azon két csapat egyike, akik eddig mindössze 11 mérkőzést játszottak, és ha az elmaradt mérkőzéseken jól szerepelnek, akkor sokat javíthatnak a jelenlegi helyezésükön.


A mi csapatunk a hétvégén sikerrel vette az Érd elleni rangadót, ezért rendkívül megnyugtató előny birtokában várhatjuk ezt az elhalasztott meccset. Egy győzelemmel ugyanakkor még tovább növelhetnénk az előnyünket, de ezt nem lesz könnyű megszerezni a hazai pályán még veretlen ellenfelünk otthonában. A mérkőzés október 14-én szerdán 14:30-kor kezdődik. Hajrá Kerület!


NB III. Nyugati csoport 9. forduló

2020.10.14 szerda - 14:30

Veszprémi Városi Stadion


#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki #meccsnap #mlsz

gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp