top of page
Keresés

Beharangozó NBIII. ZTE FC II. - III. KERÜLETI TVENB III. Nyugati csoport 34. forduló

2021.05.09 - vasárnap - 11:00

Zalaegerszegi Városi Stadion (ZTE Aréna)


A második sorozatbeli vidéki fellépésünkön Zalaegerszegre látogat a csapatunk, ahol a 15. helyen álló ZTE II. otthonában lépünk pályára. Ősszel 4:0-ra győztünk a kis Zete ellen, és a két csapat helyezése alapján most is mi számítunk a találkozó esélyesének, azt azonban nem szabad elfelejteni hogy a tartalékcsapatok esetében változó lehet az éppen pályára küldött tizenegy erőssége.


Az NB I-ben a ZTE már bebiztosította a bennmaradását, ezért elképzelhető hogy megpróbálják majd úgy alakítani a második csapat játékosállományát, hogy ők is el tudják érni ugyanezt itt az NB III-ban. A tavaszi szereplésük sokáig nem volt túl sikeresnek mondható, az első tíz tavaszi meccsükből csak egyet sikerült megnyerni, öt döntetlen és négy vereség mellett. Az utóbbi két fordulóban azonban fordulat állt be a csapat eredményességében, Lipótról egy 1:0-ás győzelemmel távoztak, majd az előző fordulóban a Sopront is legyőzték 2:1-re hazai pályán. Megkezdte tehát a menekülést a veszélyzónából a ZTE, ezért rendkívül kiélezett mérkőzésre számíthatunk, ahol mindkét csapatnak nagy szüksége van erre a 3 pontra.


Mi az előző fordulóban egy nagy port kavart meccsen 2:1-re győztünk Komáromban két utolsó percekben szerzett góllal. Azon a mérkőzésen több kiállítás is volt, ami minket érint az Nagy Tibor 3 meccsre szóló eltiltása, rá tehát csak az utolsó két mérkőzésen számíthat majd újra Kemenes Szabolcs. Visszatérhet viszont a csapatba Szalai Vilmos, aki letöltötte a sárga lapok miatt kiszabott eltiltását. Nehéz meccsnek ígérkezik ez a vasárnap 11:00 órakor kezdődő összecsapás, ahol mindenképpen szükségünk lenne a 3 pontra ahhoz, hogy nyugodtabban utazhassunk Mosonmagyaróvárra szerdán, megtartva a mostani előnyünket.


HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887​​ #obudaikekfeher​​ #hajrakerulet​​ #tvelabdarugas​​ #nb3​​ #bajnoki​​ #meccsnap​​ #mlsz

bottom of page