top of page
Keresés

Bekker Roland a III. kerületi TVE játékosa!“Nagy örömünkre szolgál, hogy a Borussia Mönchengladbach korosztályos csapatától sikerült Rolandot hazacsábítanunk. A bal hátvéd pozíció hiányposzt a mai futballban. Roland 2002-es születésűként az ösztönzött korosztályban benne van, de nem ezért, sokkal inkább a benne rejlő potenciál miatt szerződtettük. Sok sikert óbudai kék-fehérben Roli!” - nyilatkozta Szabó Bence.


Bekker Roland első nyilatkozata TVE játékosként:

“Reggel még Németországban keltem, megmondom őszintén váltott érzések voltak bennem egyrészt szomorú voltam hogy elköszöntem a barátaimtól, csapattársaimtól, másrészt nagyon boldog és izgatott voltam, hiszen egy olyan NBII-es csapathoz igazolok, ami hihetetlenül szimpatikus és véleményem szerint nagyon nagy potenciállal rendelkező klub. A részese akartam már lenni.


Délután elindultam Németországból Budapestre, majd a leszállás után az első utam azonnal a III. kerületi TVE pályához vezetett, hogy aláírjam a szerződésemet. Aláírás közben az izgulás megszűnt és már csak az öröm maradt, ahol már csak arra tudtam gondolni, hogy minél előbb elkezdjem a közös munkámat a klubbal. Nagyon motivált vagyok és minden erőmmel azon leszek, hogy kihozzam magamból a maximumot és a csapat segítségére legyek a pontvadászatban!”#obudaikekfeher #magyarfoci #tve1887

bottom of page