top of page
Keresés

BENU Női Magyar Kupa - Play-off beharangozó

BENU NŐI MAGYAR KUPA

Play-off 5-10. helyért 1. csoport 1. forduló

III. KERÜLETI TVE - HUNGERIT SZENTES

Hajós Alfréd Sportuszoda 50m-es

2020. szeptember 07. hétfő

13:00


A Magyar Kupa végső szakasza következik hétfőn és kedden a Margitszigeti Hajós Alfréd sportuszodában, ahol a III. kerületi TVE női OB I. osztályú csapata az 5-8. helyezés eldöntéséért száll medencébe. Nem tudunk az előttünk álló két Play-off mérkőzésről anélkül beszélni, hogy ne tennénk említést az elmúlt hetek eseményeiről.


2020. augusztus 19-én Korona vírust azonosítottak a csapaton belül, ezért az összes játékosunk járványügyi felügyelet alá került. Az utolsó két csoportmérkőzésünkre nem tudtunk kiállni, mert az MVLSZ elnöksége úgy döntött, hogy a sűrű versenyprogram miatt nincs lehetőség a mérkőzések halasztására. Váratlan döntés született, egyben precedens is a továbbiakat nézve, vélhetőleg a bajnokság során sem lesz méltányolható ha valaki a COVID-19 vagy egyéb okokból nem tudja vállalni a soron következő mérkőzését. A határozat értelmében a BVSC jutott - játék nélkül - másodikként legjobb négy csapat közé, mi pedig a korábban megszerzett pontjainkkal a csoport 3. helyén végeztünk.


Lukács Dénes:

"Hétfőn a Szentes csapatával fogunk találkozni, a csoport mérkőzések alapján mi számítanánk a mérkőzés esélyesének, de az augusztus 17-én lejátszott Szeged mérkőzésünk óta nem tudtunk közösen edzeni és készülni, mert 16 napig Karanténban voltunk, ez jelentősen felülírhatja az erőviszonyokat. Pillanatnyilag még nem tudom, hogy kikre számíthatok holnap, de nem ijedünk meg a feladattól semmi esetre sem. A legnagyobb kockázat számunkra a sérülésveszély, ilyen hosszú kihagyás után nem szabadna mérkőzéseket játszani. Mindent el fogunk követni az eddigiekhez hasonlóan a győzelemért, Hajrá Kerület!"


#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvevizilabda #tippmix #ob1 #meccsnap #mvlsz

bottom of page