top of page
Keresés

Bombaerős program vár a héten női pólócsapatunkra

Szerdán a Fradi látogat hozzánk, szombaton Dunaújvárosba utaznak a lányok.Komoly erőpróba előtt áll női vízilabdacsapatunk, ugyanis szerda-szombat ritmusban jönnek a mérkőzések ezen a héten. Ráadásul az ellenfelek is a legerősebbek közül valók, szerdán a Ferencváros, szombaton a Dunaújváros ellen bizonyíthatnak a lányok. Egyik összecsapás sem ígérkezik könnyűnek, hiszen két veretlen csapat lesz az ellenfél, ráadásul a Fradi esetében nehezítő tényező, hogy Gerendás György két közel azonos sort állíthat ki meccsről meccsre.


A friss Magyar Kupa-győztes Ferencvárost látja vendégül szerdán OB I-es csapatunk, a bajnokság 10. fordulójában. Gerendás György együttese eddig veretlen a bajnokságban, legutóbb Győrből hozta el a bajnoki pontokat. A nemzetközi porondon is érdekelt Fradin nem igazán lehet fogást találni, gyors játék jellemzi a zöld-fehéreket, ráadásul válogatott játékosok egész sorával és a kezdőcsapattal szinte azonos erősségű cserepaddal tervezhet Gerendás György. Ezzel természetesen Lukács Dénes is tisztában van, ám mindezek ellenére a cél most is ugyan az, mint a hasonlóan erős csapatok ellen, a lehető legjobban megnehezíteni a Fradi dolgát.


A Ferencváros megnyerte a Magyar Kupát és tulajdonképpen még talpon van az Európa-kupában. Nehéz ellenfél, de mindenki tudja rólunk, hogy mi nem szoktunk feltett kézzel játszani senki ellen, még annak ellenére sem, hogy tisztában vagyunk azzal, hogy a papírforma szerint azért elég nagy különbség mutatkozik a két csapat között. Szeretném ezt a hetet, illetve a két nehéz ellenfelet arra használni, hogy azokat a fiatalokat küldjem csatába, akik kevesebb lehetőséget kapnak az élesebb, kiélezettebb meccseken. Megpróbálunk újabb taktikai elemeket gyakorolni, annak érdekében, hogy a február közepe után induló sorozatunkat – amikor háromnaponta lesznek meccseink – sikeresen vegyük.” – beszélt a szerdai esti mérkőzésről és annak jelentőségéről Lukács Dénes.


Ami csapatunkat illeti, a legutóbbi fordulóban a BVSC ellen szenvedtünk vereséget és a papírforma alapján nem valószínű, hogy a Fradi ellen köszörülik ki a csorbát a lányok. Ugyanakkor a Magyar Kupában megmutatta csapatunk, hogy akár egy bombaerős ellenféllel szemben is állni tudja a sarat, főleg, ha a játékvezetői ítéletek nem sújtják aránytalanul. Ahhoz, hogy a szerdaiból egy igazán emlékezetes találkozó váljék természetesen sok minden kell, többek között csodálatos szurkolótáborunk is! A mérkőzés 19 órától veszi kezdetét, legyünk minél többen és szurkoljunk együtt a lányoknak!

bottom of page