top of page
Keresés

Bozsik torna beszámolók U11-U10


U10 - Czerman Ferenc beszámolója

"Mintha John Sturges rendezte volna a mai napot, pontosan annyian voltunk mint a mesterlövészek abban a klasszikus western filmben, vagy mint a mesében Hófehérke mellett a kis bányász törpék. Sajnos a valóságban ismét a Kölyökliga, illetve a Bozsik torna keresztezése végett kerültünk abba a helyzetbe, hogy cserék nélkül kellett végigjátszanunk az öt meccset, és a csapat egyik fele 70 km-re játszott a másik felétől.


A mérkőzések egy szál mentén futottak, akik berúgták a helyzeteiket azok a csapatok nyertek. A mi csapatunk 90-10 % -os arányban elvesztette a párharcokat, sajnos kettő az egy ellenében sem jöttünk ki sokszor győztesen. Mivel a mérkőzéseken inkább a küzdelem dominált, a harc, az akarati tényezők a játék helyett, ebben nem mi voltunk ennek a csoportnak a favoritjai. Sajnos az összecsapások után, sokszor kerültek földre játékosaink a fent említett tényezők hiánya miatt.


Pozitívum volt, hogy többször nagyon szépen kihoztuk a labdát úgy, hogy oldalt tudtunk váltani, körbe járattuk a labdát. Lassan kezdik játékosaink megtalálni pozíciójukat és egymást. Kapusunkat Szabó Andort emelném ki, aki remekül védett és külön örömömre szolgált, hogy lábbal se jött zavarba. Papp Mátyás volt csapatunk legjobbja, mert Ő értette meg és valósította meg azokat a játék szituációkat, amiket gyakoroltunk és kértem tőlük. Két mérkőzést elvesztettünk egy góllal, két mérkőzést megnyertünk egy góllal. A kapuk előtti döntések határozták még meg az eredmények kialakulását. Az ötödik összecsapásra elfáradtak fiaink, és kétgólos vereséget könyvelhettünk el.


Nem voltunk a Hét Mesterlövész, nem voltunk a Hét Törpe sem, nem láthattuk a világ Hét Csodáját sem, de a Lényeg, hogy a HÉT VÉGÉT focival zárhattuk, tiszta levegőn, verőfényes napsütésben, szépen előkészített pályákon. A világ legcsodálatosabb sportágát űzve!!! Ami meg még hiányzott azt megtanuljuk! Hajrá Kerület!!!!"


U11 - Bencze Attila beszámolója

"Vasárnap ismét Bozsik tornán szerepeltünk. Sajnos mérkőzést nem sikerült nyernünk, mert a kapu előtt rossz döntéseket hoztunk. Kidolgoztuk a helyzeteket, felépítjük a kapunktól, de vagy nem találjuk el a kaput, vagy annyira erőtlen a lövés, hogy a kapus könnyedén hárítja azt. A saját kapunktól, szépen, és tetszetősen hozzuk ki a labdát. Ebben sokat léptünk előre. Viszont meg kell tanulnunk védekezni, mert rengeteg gólt kapunk, ami simán elkerülhető lenne. De sajnos nagyon könnyen és ellenállás nélkül jutnak el az ellenfeleink a kapunkig, és amit mi kihagyunk, ők könyörtelenül kihasználják. Remélem hamarosan fordul ez a tendencia és több gólt szerzünk mint amit kapunk. Mind amellett szépen lassan haladuk a megkezdett úton, építjük fel magunkat."


Játékos keret: Bugya Borsa, Sanchez Lorenzó, Gyegyói Zénó, Németh Rudolf, Korcsogh Bence, Matuz Kristof, Balla Benedek, Bánki János, Lukácsi Péter.


Gólszerzők: Matuz Kristóf, Bánki János, Gyergyói Zénó


#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #tveutanpotlas #bozsiktorna #nalunkajovo #mlsz

bottom of page