top of page
Keresés

Brezovszki Gerda és Illés Henrietta csapatai is simán vették a bajnoki akadályokat


Pénteken bajnoki fordulót rendeztek leány utánpótlás és gyermek csapataink számára. Brezovszki Gerdáék szokatlan időpontban fogadták székesfehérvári riválisukat, míg Illés Henrietta csapata szombaton a "Hajósban" játszotta aktuális bajnoki mérkőzését. Mindhárom együttesünk nagyszerű eredménnyel zárta a fordulót, Brezovszki Gerda tanítványai pillanatnyi esélyt sem hagytak ellenfelüknek és Illés Henrietta gyermekcsapata is magabiztos győzelmet aratott még annak ellenére is, hogy kiváló játékosunk betegség miatt nem tudott jelen lenni a mérkőzésen.


A leány ifjúsági országos bajnokság legutóbbi fordulójában csapatunk a Fehérvári Vízilabda SE együttesét fogadta. Brezovszki Gerda tanítványai villámrajtot vettek, az első negyedben 8-1-re elhúztak. A folytatásban is dominált csapatunk, 5-1-re hozta a második és 8-0-ra a harmadik játékrészt. Az utolsó negyedet a vendégek szorosabban tudták tartani, a 4-2-es játékrésszel alakult ki a 25-4-es végeredmény. Serdülő lánycsapatunk is hasonlóan domináns játékkal rukkolt elő a fehérváriak ellen, Kovács Dóra és Koltay Nadin 7-7 góljának is köszönhetően 24-4 arányban győzték le riválisukat.


Leány ifjúsági OB

III. kerületi TVE – Fehérvári Vízilabda SE 25-4 (8-1, 5-1, 8-0, 4-2)

TVE gólszerzők:

Zöld Tamara (6)

Antal Natasa (6)

Kovács Dóra (5)

Koltay Nadin (4)

Csonka Zsófia (2)

Bárány Lilla Hanga

Fodor Beatrix


Leány serdülő OB

III. kerületi TVE – Fehérvári Vízilabda SE 24-4 (6-1, 8-0, 4-3, 6-0)

TVE gólszerzők:

Kovács Dóra (7)

Koltay Nadin (7)

Csonka Zsófia (5)

Antal Natasa (4)

Bárány Lilla Hanga


Brezovszki Gerda értékelése: „Elhalasztott mérkőzést pótoltunk, és a szoros program miatt nem volt hova beilleszteni. Örülünk, hogy felépültek a Székesfehérvár beteg játékosai, és természetesen elégedett vagyok a lányok teljesítményével. Fontos találkozók voltak számunkra, ennél szorosabb mérkőzésekre számítottam, de nagyon fegyelmezetten és elszántan küzdött mindenki, akit medencébe küldtem. Úgy érzem tudtunk fejlődni az elmúlt fél évben, csapatként is kezdünk egyre inkább összeérni.Gyermekcsapatunk dolgát nehezítette, hogy vezetőedzőjük, Illés Henrietta betegség miatt nem tudott személyesen jelen lenni a mérkőzésükön, ám Fekete Dávid vezetésével a szorosnak ígérkező összecsapáson végül sima győzelmet aratott csapatunk. A megbeszélt és gyakorolt taktikai elemek birtokában, a gyerekek végig felszabadultan és rendkívül koncentráltan játszottak, és magabiztos, 11-2-es győzelmet arattak a Hajós Alfréd Sportuszodában megrendezett bajnokin.


Fekete Dávid értékelése: „Szorosnak ígérkezett a találkozó az első félidő alapján, de ritmust tudtunk váltani a harmadik játékrészben és az ellenfél nem jött velünk. Nyolcgólos különbséggel nyertük a második félidőt, ez mindenképpen az edzésmunka és a kondi különbségnek köszönhető. Gratulálok a srácoknak, szép munka volt!


Budapest gyermek IV. Városgazda Utánpótlás Akadémia – III. kerületi TVE 2-11 (0-2, 1-0, 1-5, 0-4)

TVE gólszerzők:

Várady Tamás (6)

Radó Borisz

Lengyel Simon

Tömöri Lóránt

Ofner Botond

Márfai Borsa Tamás


bottom of page