top of page
Keresés

Brezovszki Gerda irányítja leány csapatainkat az országos bajnokságokbanFolytatjuk az együttműködést a Kecskeméti Sportiskolával a következő bajnoki évadban, de már új edzőkkel és megújult koncepcióval állunk bele az előttünk álló időszak feladataiba. Szép évet futottunk az elmúlt szezonban, de néhány sérülés és betegség a végén megakadályozott bennünket, hogy megkoronázzuk a teljesítményünket. A nyáron sikerült megerősíteni a keretet minden korosztályban, de elsődlegesen a serdülő és ifi csapataink tudnak jelentősen előre lépni, várakozásaink szerint. Célunk, hogy stabilizáljuk a helyünket a felsőházban, azaz a legjobb 8 csapat között az országos bajnokságban, de talán még ennél több is kisülhet belőle.


Brezovszki Gerda női OB I-es csapatunk játékosa fogja vezetni csapatainkat, fiatal kora ellenére már komoly szakmai tapasztalattal rendelkezik játékosként, ősztől pedig a TVE-s elfoglaltságai mellett a Testnevelési Egyetem szakedző képzésének hallgatójaként is igyekszik bővíteni ismereteit. Egyesületünk és szakosztályunk komoly hangsúlyt helyez a játékosok és edzők egyetemi tanulmányainak támogatására a jövőben is.
Brezovszki Gerda:

"Azért is fogadtam el a Kerület ajánlatát az elmúlt évben, mert komoly perspektíva volt számomra, hogy edzőként is számolnak velem. Az előkészítő korcsoportot kaptam tavaly, nagyon tetszett a feladat, nem is számítottam a váltásra. Májusban tájékoztatott a szakosztályvezetés, hogy más szerepkörben számítanak rám a következő szezonban, és ne ijedjek meg a feladattól. Óriási felelősségnek érzem Illés Heni után átvenni és tovább építeni az országos bajnokságban szereplő csapatokat, és igyekszem maximálisan megfelelni a velem szemben támasztott elvárásoknak. Célunk egyértelműen van megfogalmazva, ott kell lenni a legjobb 8 csapat között, teljesíteni is fogjuk a tervünket. Erős a keretünk, szinte minden meghatározó játékosunk maradt, akik távoztak sikerült pótolnunk, az érkezők pedig komoly lendületet adhatnak a társaságnak."


Lukács Dénes szakmai igazgató:

"Sikeres volt a Kecskeméti Sportiskolával kötött megállapodásunk. Számtalan lehetőséget tudtunk adni kecskeméti fiatal játékosoknak, amire nem lett volna lehetőségük önállóan. Ugyanakkor azt is el kell mondanunk, hogy a TVE is rengeteget köszönhet ennek a partneri együttműködésnek, nagy örömünkre szolgál minden játékos, aki nálunk bizalmat kapott és élni tudott a lehetőséggel. Előrébb szeretnénk lépni a következő szezonban, egyértelműen ez a célunk. Volt egy kis átszervezés mindkét klubban a sikeresebb munka érdekében, de úgy érzem készen állunk az előttünk álló feladatokra. A nyári utánpótlás világversenyek megmutatták, hogy nagyon egy pólusú a magyar női utánpótlás vízilabda, szinte kizárólag egy klubból kerültek a válogatottba a játékosok. Mindannyiunknak óriási a felelőssége, mert ez nem túl jó jel a jövő szempontjából, ezért kíváncsian várjuk az utánpótlás szövetségi kapitány beszámolóját, és vélhetőleg azt a komoly írásbeli szakmai koncepciót melyet iránymutatásként mindannyian használni tudunk. Egyértelmű a célunk, egyre meghatározóbb szerepet szánunk magunknak a női vízilabda utánpótlásban, ezért igyekszünk mindent meg is tenni."


#tve1887 #tvevizilabda #tvevizilabdautanpotlas #obuda


bottom of page