top of page
Keresés

Brezovszki Gerda tökéletes hétvégét zártSűrű hétvégéje volt Brezovszki Gerdának, OB I-es vízilabdacsapatunk erősségének, aki szombaton előbb bajnoki mérkőzést vívott Szegeden, majd vasárnap immáron Kecskeméten leány utánpótlás csapatait vezette győzelemre. A lányok mellett a gyerekek sem unatkoztak, Fekete Dávid vezetésével egy győzelem és egy vereség volt a hétvége mérlege.


Brezovszki Gerda szombaton hat góllal vette ki a részét OB I-es csapatunk szegedi győzelméből, ám a bajnokit követő jól megérdemelt pihenés helyett vasárnap már leány ifjúsági és serdülő csapatait irányította Kecskeméten. A naptári év utolsó összecsapásai jobban nem is sikerülhettek volna a lányoknak, serdülő csapatunk 8-7-re, ifjúsági lányaink pedig 11-10-re győzték le a Győr együttesét.


„Óriásit küzdöttek a lányok mindkét korosztályban. Néhány héttel korábban még sima vereségeket szenvedtünk a győri csapatok ellen, de hittünk a sikerben és végig hajtottunk érte. Szebb év vége nem is jöhetett volna számunkra, ebből építkezhetünk a továbbiakban. Sok minden bizonytalan volt a héten, betegségek, hiányzások épp a meghatározó edzéseken, amikor taktikát gyakoroltunk, ezért kevés lehetőségem maradt a csapat szerkezetéhez nyúlni. Bíztunk benne, hogy nem lesznek kipontozódások, erővel pedig végig bírtuk a találkozókat. Öröm volt nézni a boldog arcokat a találkozók végén.” – értékelte csapatainak sikereit Brezovszki Gerda.


A lányok mellett gyermek csapatunk is medencébe ugrott a hétvégén, Fekete Dávid gárdájára két mérkőzés várt szombaton. Időrendi sorrendben haladva, először az Oázis Sport Club együttesével mérkőztek Fekete Dávidék. A két gárda csatája egy végletekig kiélezett meccset hozott, amelyet nagyszerű utolsó negyedes teljesítményének köszönhetően csapatunk 10-9 arányban megnyert. Ezt követően a Kis-Pingvinek elleni összecsapás következett, ám ez már nem sikerült annyira jól, mint az Oázis elleni, Fekete Dávid vezetőedző a 16-4 arányban elvesztett mérkőzés után vázolta is a vereség okát.


„Jól kezdtük a napot az Oázis ellen, szoros mérkőzésen az utolsó negyedben tudtuk legyűrni ellenfelünket. Voltak remek egyéni teljesítmények, már egyre inkább látszott a tudatosság a játékon. A Pingvinek ellen lefagytunk, már nem először ebben a szezonban. Van különbség a játéktudásban, úszástudásban egyaránt, talán korban is egy kicsit előrébb járnak nálunk. Ennél jobb eredményt vártam, de semmi gond, tanulni kell belőle és készülni a következő mérkőzésekre.” – értékelt vezetőedzőnk.December 3., szombat

Budapesti Gyermek III.

Oázis Sport Club – III. kerületi TVE 9-10 (3-1, 3-4, 1-1, 2-4)

TVE gólszerzők:

Gömöri Kristóf (6)

Várady Tamás (2)

Radó Borisz

Jani Barnabás


Kis-Pingvinek SE – III. kerületi TVE 16-4 (4-1, 3-1, 6-0, 3-2)

TVE gólszerzők:

Gömöri Kristóf 4


Leány ifjúsági országos bajnokság

III. kerületi TVE – GYVSE UNI-Győr 11-10 (1-1, 1-2, 3-3, 2-1, 4-3)

TVE gólszerzők:

Koltay Nadin (4)

Hnatyszín Kinga (3)

Torkos Tímea (2)

Zöld Tamara

Kovács Dóra


Leány serdülő országos bajnokság

III. kerületi TVE – GYVSE UNI-Győr 8-7 (3-3, 3-1, 1-0, 1-3)

TVE gólszerzők:

Koltay Nadin (3)

Kovács Dóra (2)

Csonka Zsófia (2)

Zsigmond Enikő

bottom of page