top of page
Keresés

Budaörs - III. kerületi TVE - online tudósításA bajnokság 12. fordulójában Budaörsre látogat csapatunk, a helyszínről tudósítunk a mérkőzésről. Cikkünkben lejjebb görgetve megtalálható a két gárda egymás elleni statisztikája, illetve az idei bajnokságban eddig lejátszott mérkőzéseik eredményei, táblázat formájában, valamint csapatunk jelenlegi nagyszerű formájáról is ejtünk szót.


Itt a vége, 5-2 arányban nyert a Budaörs, ezzel megszakadt csapatunk veretlenségi szériája. Legközelebb a Veszprém csapatát fogadjuk (10.29. 13 óra) hazai pályán. Köszönjük szurkolóinknak a bíztatást, a Veszprém ellen remélhetőleg új sorozatot kezdhetünk. Hajrá Kerület!
90 +1. perc - góllal szállt be a mérkőzésbe Halácsi Fülöp. 5-2

Egyedül vezethette rá Hajagos Tamásra a labdát, higgadtan gurított el kapusunk mellett.

90. perc - 3 percet hosszabbít a játékvezető.
89. perc - Vankó Imre szabadrúgását öklözte ki a hazai kapus, majd Bartos elől is menteni tudott.
86 - cserél a Budaörs: 8-as számmal Horváth Emil jön le, illetve 9-essel Murai Márk, helyükre 15-össel Halácsi Fülöp és 16-ossal Ribár Milán állnak be.
85. perc - Erdey beadását húzta le könnyen Hajagos és indítja az ellentámadásunkat.
83. perc - a jobb oldalon Kaszás Gábor harcolt saját térfelünkön keményen a labdáért, végül szépen szerelte a hazaiak támadóját.
81. perc - még egy hazai csere belefért ebbe a percbe: a két gólt szerző Birtalant váltotta Fekte Olivér (21).
81. perc - hatalmas helyzet a hazaiaknál, Erdey emelte át a labdát Hajagoson, de a labda a kapufán csattant.
79. perc - a háromból végül négy csere lett: Marques-Airosa Patrik is beállt Bartos, Borbély és Pálvölgyi mellett. Lejött Kulcsár, Lapu, Buda és Cseszneki.
78. perc - egy kontratámadás után veszélyeztetett a Budaörst, Erdei Gábor ért vissza időben.
77. perc - hármat fog cserélni Harmati Tamás, az oldalvonal mellett már ott áll Borbély Bence, Bartos Julián és Pálvölgyi Patrik.
76. perc - ez most nagy játék volt a hazaiaktól. Kis passzokkal kevergettek a 16-osunkon belül, Papp Máté szabadított fel végül.
74. perc - Vankó indította volna egy rövid passzal Csesznekit, ám a labda hosszúnak bizonyult. Kirúgással jöhetnek a hazaiak.
70. perc - Újabb hazai gól. Murai Márk a gólszerző. 4-2

A 16-oson kívülről érkezett egy lövés kapunkra, Hajagos szépen védett, ám a kipattanó pont Muray felé szállt, aki fejjel talált a kapuba.

69. perc - ígéretes összjáték Cseszneki és Barczi között, ám végül csapatkapitányunkról megy ki a labda az alapvonalnál. Hazai kirúgás.
67. perc - ezek most a hazaiak percei, beszorít minket a Budaörs, folyamatosan a térfelünkön a labda.
65. perc - a bedobás után a kifejelt labdát Szamosi lőtte kapura, Hajagos rajta volt, de nem kellett közbeavatkoznia.
64. perc - Kapronczairól pattant bedobásra a labda a vendégek támadása során.
62. perc - Erdey tekert kapura a 16-os sarkából, Hajagos könnyedén szelídítette meg a labdát.
Cserélnek a hazaiak: Fényes Szabolcs (17) áll be, aki Budai Imrét (3) váltja.
59. perc - Kaszás indította nagyszerűen Laput, aki nem tudott beadni, viszont szöglettel jöhetünk.
55. perc - újabb veszélyes hazai helyzet, Erdey beívelését fejelte kapura Horváth, a labda fölé szállt, de a partjelző lest jelzett.
52. perc - potyognak a gólok... sajnos ezúttal a mi kapunkba. Birtalan Botond szerezte meg ismét a vezetést a hazaiaknak. 3-2

Egy hazai beívelés után a labda a kapunk közelében pattant le a fejekről, védőink nem tudtak felszabadítani, Birtalan kapcsolt a leggyorsabban.

49. perc - és ott az egyenlítééés!! Vankó Imre találatával 2-2!

Buda Péter szerzett labdát, jól tartotta meg, majd visszapasszolt Vankónak, aki állított a labdát negyet majd ballal a hosszú rövidbe lőtt.

48. perc - ott a válasz! Lapu Andor húzta meg a bal oldalon, belőtt passzára Cseszneki érkezett tökéletesen! 2-1!
47. perc - góllal kezdi a 2. félidőt a Budaörs. Birtalan Botond a gólszerző. 2-0

Hidegzuhany a javából, egy felívelt labdát fejelt le Horváth, amelyre Birtalan érkezett egyedül az ötösön belülről.

46. perc - ebben a pillanatban elindult a 2. félidő!

Cserélni fog Harmati Tamás a második félidőben. Kaszás Gábor (5) váltja Behovits Mátét (45).
Vége az első játékrésznek, 1-0-s előnnyel mehetnek a szünetre a hazaiak.
45. +1 perc - Kapronczai Gergely is "besárgult".
45. perc - Erdei Gábor kapott sárga lapot utánrúgásért, jóllehet vele szemben is úgy tűnt, hogy szabálytalankodtak, ám akkor néma maradt a játékvezető sípja. Erdeinek ez az 5. sárgája, így a Veszprém elleni rangadót ki kell hagynia.
44. perc - most a hazaiak veszélyeztettek, Horváth lövését 18-ról azonban Hajagos könnyedén fogta.
43. perc - Lapu Andor törhetett kapura, kisodródott, de azért még középre tudta lőni, ám a labda hosszú volt, Behovits nem érhette el.
41. perc - újabb helyzet nálunk! Barczi fejese a felső lécen csattant, Kapronczai a kipattanót visszalőtte, ám egy hazai védőről szögletre pattant ki a labda.
40. perc - szöglettel jöhetünk, Vankó íveli be.
38. perc - Murai fejese kerülte el a kaput, Hajagosnak nem kellett közbeavatkoznia.
36. perc - újabb hazai helyzet! Ferkel lőhetett kapura, nagyon kellett, hogy Cseszneki bele tegye a lábát a lövésbe .
35. perc - Behovits egyenlíthetett volna! 8 méterről Lapu Andor vissza tett passzát azonban mellé lőtte. Hatalmas helyzet volt!
33. perc - Horváth Emil góljával vezet a Budaörs, a játékos fejjel volt eredményes. 1-0

Hajagos a gól előtt braúrral védett egy helyzetet, nem sikerült felszabadítanunk, az újbóli beadást pedig Horváth a hosszú rövidbe fejelte.

30. perc - beszorítjuk a hazaiakat, most folyamatosan az ellenfél térfelén tartjuk a labdát és még szabadrúgást is kapunk 25 méterre a kaputól.
28. perc - lüktet a mérkőzés, folyamatosak immáron a támadásvezetések mindkét oldalon, ezúttal Kapronczai indította szépen Barczit, ám a hazai védőknek ezúttal is sikerült tisztázniuk.
27. perc - a beívelt szögletet Erdei egyből kapura lőtte, a labda azonban elkerülte a kaput.
26. perc - komoly helyzet! Kapronczai szép passzát egyből lőtte kapura Vankó, egy hazai védőről azonban szögletre pattant ki a labda.
25. perc - Vankó csúszott be parádésan és kellően keményen ezzel megakasztva az ellenfél támadásépítését. Bedobással jöhet a Budaörs.
24. perc - Lapu Andor volt szabálytalan az ellenfél térfelén Tányérossal szemben, szabadrúgással jöhet a Budaörs.
21. perc - Szamosi beadásába lépett bele Kapronczai, szöglettel jöhet a Budaörs.
20. perc - az iramra igazán nem lehet panasz, a hazaiak kezdeti nyomása is enyhül, igaz veszélyes támadást még nem tudtunk vezetni.
18. perc - ezúttal Barczi ellen szabálytalankodtak, újabb szabadrúgás. Ahogy azt várni lehetett, valóban fizikális, kemény meccs lesz a mai.
17. perc - Laput buktatta Lami, szabadrúgással jöhetünk.
15. perc - Birtalan végezte el a szabadrúgást, a labda szögletre pattant.
14. perc - Erdei Gábor húzta vissza Birtalant, a játékvezető szabadrúgást ítélt a Budaörsnek, mintegy 20-25 méterről.
13. perc - Papp Mátéról pattan szögletre a labda, a hazaiak jöhetnek sarokrúgással.
11. perc - Buda Péter kapott rúgást saját térfelünkön a labdakihozatalnál, szabadrúgással jövünk.
9. perc - megvan az első helyzetünk, Cseszi labdája Papp Mátét találta meg, védőnk azonban mellé lőtte közelről.
8. perc - szöglettel jöhetünk, Cseszneki Richárd végzi el a sarokrúgást.
7. perc - leshelyzet miatt jöhetünk szabadrúgással.
5. perc - ez első perceket elnézve, valószínüleg ez lesz az eddigi legnehezebb mérkőzésünk. A Budaörs megpróbálja ránk erőltetni az akaratát, fent védekezik ifjabb Bognár György csapata, a megszerzett labdákkal pedig gyorsan próbál a védővonalunk mögé kerülni.
3. perc - rögtön hatalmas elánnal kezdenek a hazaiak! Egy középre ívelt labdát fejelt kapura Murai, Hajagos bravúrral tolta a léc fölé a labdát.

1. perc - Juhász Dávid játékvezető sípszavára kezdetét vette a mérkőzés. Hajrá Kerület!

ÜDVÖZÖLJÜK SZURKOLÓINKAT A BUDAÖRS - III. KERÜLETI TVE BAJNOKI MÉRKŐZÉS KÖZVETÍTÉSÉBEN!

Kezdőcsapatok

Ifjabb Bognár György nem változtatott a Zalaegerszeg ellen fellépő kezdőcsapatán, a hazaiak kispadján ott találjuk Birtalan Botondot, Kunsági Rolandot és Petneházi Márkot, akik korábban egyaránt megfordultak csapatunkban.


Budaörs

Borsos V., Lami B., Budai I., Szamosi T., Tányéros Á., Ferkel Á., Sajbán M., Horváth E., Murai S., Birtalan B., Erdey B.


Cserepad: Kunsági R., Berekali M., Sebestyén A., Halácsi F., Ribár M., Fényes Sz., Petneházi M., Fekete O., Khiesz K.


III. kerületi TVE


A múlt heti Csorna elleni győztes találkozó kezdőcsapatán Harmati Tamás nem változtatott, ugyanaz a kezdő lép pályára a Budaörs ellen is.


Hajagos T., Papp M., Cseszneki R., Erdei G., Vankó I., Lapu A., Buda P., Barczi D., Kapronczai G., Behovits M., Kulcsár D.


Cserepad: Tímár B., Török L., Marques-Airosa P., Pálvölgyi P., Borbély B., Takács P., Bartos J., Kaszás G.

Rég nem látott Kerület-sorozat!

Sorozatban hét megnyert bajnokit követően, 11 mérkőzéses veretlenségi szériával a háta mögött várja aktuális bajnoki mérkőzését Harmati Tamás együttese.

Utoljára az NB III-as bajnoki címmel végződő idényben volt hasonló sorozata csapatunknak, akkor a 11. fordulóban a Balatonfüred elleni 2-1-es vereség jelentette a széria végét. Három éve a 12. fordulót 9 győzelemmel, 1 vereséggel és 1 döntetlennel, 28 ponttal várta együttesünk, jelenleg 27 ponttal, 4 pontos előnnyel állnak Barczi Dávidék a tabella élén, 20 lőtt és - a 2020-21-es idényhez hasonlóan - 5 kapott góllal.


Egymás elleni statisztika:

A két csapat az NB II-ben kétszer találkozott egymással, míg az NB III-ban a magyarfutball.hu oldal adatlapja szerint hat bajnokit játszott egymás ellen. Az NB II-es szezon során idehaza gól nélküli döntetlennel zárult a párharc, míg Budaörsön Rabatin Richárd góljával a Kerület zsebelte be mindhárom pontot. Az NB III-ban már kicsit árnyaltabb a kép, a hat találkozóból hármat a Budaörs nyert meg, született két döntetlen, míg csapatunk egyszer tudott nyerni a Budaörs ellen, jóllehet annak is már tíz éve. A legutóbbi idényben idehaza és idegenben sem bírtunk mostani ellenfelünkkel, itthon 0-0, idegenben pedig 1-1 lett a mérkőzés végeredménye.


(Forrás: magyarfutball.hu)


A két csapat jelenlegi formája:

Budaörs (3-2-6)

Ifj. Bognár György csapata az előző fordulóban hazai pályán a Zalaegerszeget verte 2-1-re, legutóbbi öt mérkőzéséből kettőt megnyert, kettőt döntetlennel zárt, egyszer pedig kikapott. Hazai pályán eddig hatszor játszott a szezon során a Budaörs, két győzelem, egy döntetlen és három vereség a mérlege, 7 szerzett, illetve 11 kapott gól mellett.


(Forrás: mlsz.hu)

III. kerületi TVE (8-3-0)

Csapatunk az utolsó hét mérkőzését egyaránt megnyerte, legutóbb a Csornát győzte 5-0-ra, az idei bajnoki évadban még nem talált legyőzőre.


(Forrás: mlsz.hu)


Ezt mondta ellenfelünkről vezetőedzőnk, Harmati Tamás:

„A Budaörs veszélyes ellenfél, két dolgot mindenképpen kiemelnék velük kapcsolatban. Egyrészt nagyon erős kerettel rendelkeznek ebben a mezőnyben, a másik dolog pedig az a fajta direkt futball, amely jellemzi a játékukat. Én azt gondolom, hogy a jelenlegi bajnoki pozíciójuk csalóka, véleményem szerint jóval feljebb fognak végezni a tabellán”


Ezt várja vezetőedzőnk a mérkőzéstől:

"Azt gondolom, hogy egy nagyon küzdelmes, intenzív mérkőzés lesz, sok párharccal, kifejezetten férfias összecsapásra számítok”

bottom of page