top of page
Keresés

Budapest Honvéd-MFA - III. kerületi TVE - élő, szöveges közvetítés


A felkészülési időszak utolsó edzőmérkőzését a Honvéd-MFA otthonában vívjuk. A helyszínről jelentkezünk élő, szöveges közvetítéssel.


Harmati Tamás nem okozott meglepetést a kezdőcsapat kijelölésével, a felkészülési időszak során megszokott tizenegy áll fel ezen a mérkőzésen is. Pontosabban egy változás van, véglegessé vált, hogy Török Laci ebben az idényben a 16-os mezszám helyett a 20-asban játszik. (ennek ellenére ma mégis a régi mezszáma feszült a hátán...)


A Honvéd elleni kezdőcsapat:

Hajagos - Papp M., Erdei G., Kulcsár D., - Lapu A., Vankó I., Török L., Kósa M., - Borbély B., Cseszneki R., Barczi D.

Igazi vasárnap délelőtti programnak ígérkezik ez a mérkőzés, mások is úgy gondolták, hogy meccsnézéssel töltik a hétvége utolsó napjának első felét. Fázni mindenesetre biztos, hogy nem fogunk...

Rögtön egy dicséret a hazai szervezésnek, a nagy melegre való tekintettel a hazaiak ásványvizeket osztottak ki minden szurkolónak, nagy pacsi és köszönet érte!


2. perc - GÓL! 0-1

Jobb oldali támadást követően egy középrepassz után Borbély Bence csapta be védőjét, a labdát Lapu Andor elé játszotta, aki senkitől sem zavartatva jobbal kilőtte a hosszút!


6. perc

Borbély Bence szokás szerint nagyon agilisan mozog, ezúttal a tőle szokásos egy-egyezést követően jobbal tekert kapura, lövése kevéssel ment mellé. Összeszedetten, szervezetten játszunk egyelőre!


10. perc

Megvan a hazaiak első helyzete, a 16-os vonaláról eleresztett lövés azonban nem jelentett igazi veszélyt Hajagos Tamás kapujára.15. perc - GÓL! 0-2

Egy újabb Borbély akció! Támadónk ezúttal is az előkészítésben jeleskedett, jóllehet előtte alaposan belültette a "hintába" védőjét! Az ötös vonalában a szélről befelé törve becsapta védőjét, majd a visszapaszból csapatkapitányunk, Barczi Dávid volt eredményes.


25. perc - Kerület helyzet

A jobb oldalon húzta meg Cseszneki, lövése mellé szállt, de veszélyes helyzet volt, majd szinte rögtön utána Papp labdaszerzését követően Borbély csavart kapura, ám a labda fölé szállt.


27. perc - GÓL! 0-3

Barczi szerzett labdát a félpályánál, majd Lapuhoz passzolta, aki meghúzta a bal oldalon majd középre játszott magasan, a labdára pedig Cseszneki érkezett, aki gyönyörűen fejelt a kapuba!Borbély Bence nagyon él!

Támadónk folyamatos veszélyt jelent a kapura és bizony küzdenek vele a Honvéd-védők is! Nagy kedvvel játszik! A Honvédnak nem adunk lehetőséget a másik oldalon, a hazaiak nem jelentenek veszélyt a kapura, még akkor sem, ha olykor mezőnyfölényben játszanak.


39. perc - szép akció!

Hajagos húzott le a levegőből magabiztosan egy beívelést, majd a jobb oldalon a kidobást követően Lapu húzta meg, egyedül tört a hazai kapu felé, ám védője okosan kifelé szorította, végül kapura lőtt, ám a labda fölé szállt. Középen lett volna társ, talán több volt ebben az akcióban. Összességében meggyőző a csapat játéka, magabiztosan játszunk néhány apró hibát leszámítva, 3-0-ás vezetésünk teljesen megérdemelt!


44. perc - szabadrúgáshoz jut a Honvéd

Török László volt szabálytalan, az ellenfél 20 méterről lőhetett szabadrúgást, Hajagos gyönyörűen védett és tolta a labdát a léc fölé!Vége az első félidőnek! Budapest Honvéd-MFA - III. kerületi TVE 0-3!

Kezdetét vette a 2. félidő!

Rögtön egy helyzet! Cseszneki passzolt be a védelem mögé, Barczi érkezett a labdára, ám a helyzet végül kimaradt.


Helyzet a másik oldalon is!

49. percben egy védelmi hibát követően a hazaiak támadója tört Hajagos kapujára, ám kapusunk szépen zárta a szöget és védett lábbal!


53. perc - újabb Borbély lehetőség

Továbbra is nagy kedvvel játszik támadónk, egy újabb elfutást követően az alapvonalnál becsapta a védőjét, majd közelről a kapust is meglepve kapura lőtt.


57. perc - óriási helyzet!

Barczi elé került a labda egy hazai védő hibáját követően, csapatkapitányunk egyedül törhetett a kapura, ám a lövése végül a hazai kapus lábáról szögletre ment. Hatalmas helyzet volt!63. perc - Kerület helyzet

Kósa Marci szerzett labdát az ellenfél térfelén közel a 16-oshoz egy hazai védő hibáját kihasználva, majd betörve a büntetőterületre kapura lőtt, ám a lövés vérszegényre sikerült, mindenesetre szép akció volt fiatal játékosunktól!


67. perc - cserél vezetőedzőnk, Harmati Tamás

Kulcsár Dávid helyére érkezik Marques-Airosa Patrik, míg Kósa Marcellt, Hibjan José váltja.


A második játékrész csendesebb egyelőre

Mezőnyben zajlik a játék, a kapuk nem forognak veszélyben, támadójátékunkat egyelőre még nem jellemzi az az átütőerő, amelyet az első félidőben tapasztalhattunk. A nagy meleg mondjuk nem is segít ebben...


74. perc - újabb cserék nálunk!

A végig hatalmas kedvvel és kifejezetten jól játszó Borbély Bence helyére érkezett a védelembe Buda Péter (Lapu Andor lépett feljebb) míg csapatkapitányunkat, Barczi Dávidot a támadó, Bartos Julián váltotta.


79. perc - Bartos helyzetben!

Cseszneki játszotta meg nagyszerűen a frissen beállt Bartos Juliánt, aki bár kisodródott helyzetbe került, de még kapura tudta lőni a labdát, a hazaiak a gólvonalról mentettek.


80. perc - Csere: Lapu Andor is lejön, helyére Zámbó Márton érkezik.


86. perc - Vankó micsoda gól! 0-4

Egy szögletet követően Vankó Imréhez került a labda, aki - ahogy mondani szokás - Csikar-szögből ballal gyönyörű gólt lőtt! A hazaiak kapusának esélye sem volt, csak nézte a labdát.Itt a vége, a játékvezető lefújta a találkozót!

Harmati Tamás csapata teljesen megérdemelten nyert 4-0-ra a Budapest Honvéd-MFA II. otthonában. Szép volt Fiúk! A kilátogató Kerület-szurkolóknak pedig köszönjük a buzdítást!


HAJRÁ KERÜLET!


bottom of page