top of page
Keresés

Cápatámadás történt a Kalap utcábanMielőtt komoly aggodalmat keltenénk szurkolóink körében, tisztázzuk, csupán fiú serdülő- és gyermekcsapatunk látta vendégül az Ajkai Cápa VK-t bajnoki mérkőzésen. Túl nagy ellenállást nem tanúsítottak a vendégek, mindkét korosztályban jelentősen kitömtük a hálót az ellenfél oldalán.


BENU Fiú Serdülő Országos Vízilabda Bajnokság

Alapszakasz II. - B - B csoport - 6. forduló

III. Kerületi TVE - Cápa VK
33 – 8 (7-3, 7-0, 8-3, 11-2)
Dibáczi Hunor	11
Lévai Bendegúz 8
Mocsáry Dániel 7
Bakonyvári András 2
Szabó Bendegúz 2
Dugalits Levente 2
Szabó Zétény 1

Horváth Viktor serdülő csapat edzője:

"Örömjáték volt a mai a srácoknak, nem terveztünk ekkora különbséget, de nehéz mit tenni, mert bárkit pályára küldtem sokkal erősebb és gyorsabb volt az ellenfél játékosainál. Jó lenne ebből a mérkőzésből valami pozitív motivációt meríteni, mert ennél sokkal nehezebb találkozók következnek a folytatásban. Gratulálok a csapatnak!"


BENU Fiú Gyermek Országos Vízilabda Bajnokság

Alapszakasz II. - B - B csoport - 6. forduló

III. Kerületi TVE - Cápa VK
20 – 8 (9-1, 7-3, 3-2, 1-2)
Szabó Zétény 7
Kövi Kristóf 4
Dugalits Levente 3
Borus Máté 2
Bócsi-Kovács Roland 2
Csurilla Dániel 1
Csurilla Botond 1

Pilny Gábor gyermek csapat edzője:

"A nagy arányú győzelem ellenére is bosszant a 8 kapott gól, mert ennyi nem fér bele, ha komolyabb szintre szeretnénk eljutni. Ilyen találkozókon nehéz védekezni, mert mindenki előre gondolkozik és kicsit könnyelműbben áll hozzá hátul. Épp ezért fogunk erről beszélni, mert tanulságos mindenképpen. Támadásban szinte minden rendben volt, jó sebességgel, ötletesen játszottunk. Minden megszerzett pont fontos, dolgozunk tovább, szeretnénk előrelépni."


#tve1887 #tvevizilabda #tveutanpotlas

bottom of page