top of page
Keresés

Csökkentjük a szezonbérlet árát!


Örömmel jelentjük be, hogy bérletárainkat a 2023/2024-es idényre csökkentjük, az eddigi 17 000 forintról 12500 forintra. A vezetőség a döntés előtt hosszasan mérlegelte a lehetőségeket és természetesen figyelembe vette a szurkolók érdekeit és a témával kapcsolatos korábbi észrevételeket, szurkolóinkkal folytatott kommunikációt is, valamint ezzel is szeretnénk meghálálni a Kerület-drukkerek hűségét.


Miután csapatunk a szezon első felében valószínűleg albérletben játssza hazai mérkőzéseit, illetve az élet minden területén tapasztalható drágulás komoly terhet ró a családokra, háztartásokra, a döntés a bérletárak csökkentéséről egyértelműnek tűnt.


Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy vannak olyan szurkolók, akik már megvásárolták a következő idényre szóló bérleteket, őket természetesen kompenzáljuk, visszautaljuk az árkülönbözetet. A kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük!


A regisztráció és minden további tájékoztatás hivatalos honlapunkon a labdarúgás menüpont alatt található Jegy és bérlet értékesítés alpontra kattintva érhető el.


A klubvezetőség reményei szerint a bérletárak csökkentése segítség lesz szurkolóink számára és így a következő szezon során még többen szoríthatunk csapatunk sikeréért.

bottom of page