top of page
Keresés

Döntetlennel végződött a mérkőzés legjobbja szavazás is

Szombati hazai mérkőzésünkön bár nem a megszokott formában, de lehetőség volt szavazatokat leadni a mérkőzés ideje alatt a legjobb HAZAI játékosra az élő közvetítés ideje alatt.


Szurkolóink éltek is a lehetőséggel, a szavazók már a mérkőzést követően láthatták a végeredményt, melyből kiderült azonnal, hogy csapatunkból három játékosra is azonos számú szavazat érkezett.


Így rendkívüli módon döntetlennel végződött a szavazás arról, hogy csapatunkból ki teljesített a legjobban az FC Nagykanizsa elleni találkozón.


A legtöbb szavazat Kokenszky Norbertre, Szalai Vilmosra és Tamási Zsoltra érkezett be szurkolóinktól. Gratulálunk mindhárom játékosunknak!Köszönjük szurkolóinknak, hogy online megtekintették a mérkőzést és részt vettek a szavazáson. A következő hazai mérkőzésen újra lehetőség lesz szavazatokat leadni.


Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra, olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól. Köszönjük!#tve1887 #hajrakerulet #obudaikekfeher #nb3 #bajnoki

bottom of page