Keresés

Döntetlennel végződött a mérkőzés legjobbja szavazás is

Szombati hazai mérkőzésünkön bár nem a megszokott formában, de lehetőség volt szavazatokat leadni a mérkőzés ideje alatt a legjobb HAZAI játékosra az élő közvetítés ideje alatt.


Szurkolóink éltek is a lehetőséggel, a szavazók már a mérkőzést követően láthatták a végeredményt, melyből kiderült azonnal, hogy csapatunkból három játékosra is azonos számú szavazat érkezett.


Így rendkívüli módon döntetlennel végződött a szavazás arról, hogy csapatunkból ki teljesített a legjobban az FC Nagykanizsa elleni találkozón.


A legtöbb szavazat Kokenszky Norbertre, Szalai Vilmosra és Tamási Zsoltra érkezett be szurkolóinktól. Gratulálunk mindhárom játékosunknak!Köszönjük szurkolóinknak, hogy online megtekintették a mérkőzést és részt vettek a szavazáson. A következő hazai mérkőzésen újra lehetőség lesz szavazatokat leadni.


Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra, olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól. Köszönjük!#tve1887 #hajrakerulet #obudaikekfeher #nb3 #bajnoki

gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp