Keresés

Edzői értékelés BENU Női Magyar Kupa Play-off 7. helyértHajós Alfréd Sportuszoda 50m-es

2020. szeptember 08. 12:00


SZNVE - III. kerületi TVE
9 - 7

(2-2, 2-2, 1-2, 4-1)


Lukács Dénes edzői értékelése:

"Nagyon büszke vagyok a lányokra, hogy fair-play szelleme szerint, minden nehézség ellenére szó nélkül vállalták ezt a két mérkőzést. Példát mutattunk az egész magyar vízilabda, talán a sport társadalom felé, hogy nem engedjük a vírust eluralkodni és tönkretenni mindazt amiért élünk és dolgozunk. Most nekünk, máskor talán másoknak lesz nehézsége, de nem állunk le és nem halasztunk el mérkőzéseket. Játszik aki tud a sport szellemisége szerint, minden nehézség ellenére.

Az elmúlt két napban nyolc negyedet játszottunk, szinte csere nélkül, ami fizikai képtelenség még felkészült csapatnak is. Serdülő és ifi játékosokkal végig a medencében, még az utolsó percben is a döntetlenért támadtunk, nem sokon múlott a büntető párbaj a végén. Most jobb volt a Szeged és a Szentes is nálunk, gratulálok nekik a győzelemhez."#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvevizilabda #tippmix #ob1 #meccsnap #mvlsz

gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp