Keresés

Edzői értékelés TVE - HVSC OB I/B 6 - 4Szombaton megkezdődtek a Női OB I/B bajnoki küzdelmek, a győri csoportkörben csapatunk a Hódmezővásárhely és az OSC csapataival játszott volna. Pénteken az MVLSZ elfogadta az OSC halasztási kérelmét, több COVID gyanús eset miatt, így csak egy mérkőzést játszottunk. Csapatunk akár döntő esélyes is lehet a bajnokságban, de ezúttal nem a legerősebb összeállításban szerepeltünk.


Lukács Dénes edzői értékelése:

"A pénteki döntés értelmében jelentősen átalakított csapattal utaztunk az összecsapásra, lehetőséget akartam adni több fiatal játékosnak is utánpótlásunkból, hogy ismerkedjenek a felnőtt mezőnnyel. Az OB I-es keretünkből mindössze két serdülő és egy ifi játékost vittem el, természetesen velük szemben sokkal nagyobb volt az elvárás. Magabiztosan kezdtünk, aztán kicsit belealudtunk a mérkőzésbe, de a végén sikerült bebiztosítanunk a győzelmet. Minden bizonnyal a következő fordulókban már nehezebb mérkőzések következnek."


III. kerületi TVE - HVSC
6 - 4 (3-0, 2-3, 0-1, 1-0)
Nagy Zorka Anna 4, Olajos Dóra 1, Pelle Anikó 1

2020. szeptember 19. 12:00

Aqua Sportközpont Győr


#tve1887 #tvevízilabda #hajrakerulet #ob1b #obudaikekfeher

gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp