Keresés

Edzői értékelés - vízilabda

Női OB I. 3. forduló

FTC Uszoda - Népliget

2020. október 10. 18:00

FTC Telekom Waterpolo - III. kerületi TVE
19-10 (3-4, 4-3, 6-2, 6-1)

G: Crittenden Patrícia (3), Kisteleki Dóra (2), Illés Henrietta, Pál Anna, Hajdú Róza, Kudella Panna, Konda Boglárka


Lukács Dénes edzői értékelése:

"Soknak bizonyult a három játékos hiánya egy ilyen magas intenzitású mérkőzésen. Két és fél negyedig tartottuk magunkat a bajnokesélyes otthonában, de elfáradtunk. 9-7-nél volt még esélyünk a felzárkózásra, sajnos kimaradt a helyzetünk, majd Kudella Panni kipontozódott és nélküle már nem tudtunk sebességben versenyezni a sorokat cserélő Fradival. Kisteleki Dóri és Illés Heni rutinjával változatlanul cipeli a csapatot, ugyanakkor örömteli, hogy Jancsó Patrícia egyre közelebb kerül a régi formájához, valamint utánpótlás játékosaink is egyre magabiztosabban lépnek pályára. Nagyon jó volt az emberelőny statisztikánk mind támadásban, mind védekezésben, ezzel ismét sikerült egy újabb szintet lépnünk.


Jövő héten ismét komoly megmérettetés vár ránk, a kupában bronzérmes BVSC jön a III. ker. TVE uszodába. Hétről hétre többen leszünk, de csak és kizárólag a teljes orvosi protokoll betartásával szerepeltetem a visszatérő játékosokat. Kivárjuk a terhelés mentes időszakot, elvégezzük a szív és sportorvosi vizsgálatokat, fokozatosan vesszük vissza a munkát. Az elmúlt két mérkőzésre már biztosan tudunk építeni, egészséges játékosaink nagyon jó állapotban vannak! Hajrá Kerület!"


#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvevizilabda #tippmix #ob1 #meccsnap #mvlsz

gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp