Keresés

Edzői értékelés - vízilabda


Fotó: Kecskés Róbert

Női OB I. 4. forduló

III. Kerületi TVE uszoda

2020. október 17. 18:30

III. kerületi TVE - BVSC Zugló Diapolo
8-13 (2-3, 1-3, 2-4, 3-3)

G: Crittenden Patrícia (3), Koppány Szamira (2), Illés Henrietta Katalin, Pápai Barbara Klaudia, Kudella PannaLukács Dénes edzői értékelése:

"Elszántan és harciasan kezdtük a mérkőzést, hasonlóan az elmúlt hetekben tapasztaltakkal. Tisztában voltunk vele, hogy az MK bronzérmes, többségében profi játékosokkal felálló BVSC nehéz feladat, de készen álltunk fejben a kihívásra. Jól kezdtünk, óriási iramban zajlott a találkozó. Egyenrangú partnerek voltunk a félidőig, egy-két kritikus helyzetünk kimaradt ezért tudott ellépni ellenfelünk. A harmadik negyedre a sorcserékkel játszó BVSC tudott ritmusban maradni, nekünk a rövidebb pad miatt ott jött el a holtpont. Összességében elégedettek lehetünk, mindenki a maximumot adta magából.


Visszatekintve az első négy fordulóban lejátszott mérkőzésekre, nem vagyunk csalódottak, van csapatunk és minden nehézség ellenére óriásit léptünk előre. Ilyen nehéz sorsolásba még az élcsapatok is belehibáztak volna, mi viszont jól jöttünk ki belőle, tudtunk építkezni és erőt gyűjteni. Számunkra most kezdődik a bajnokság izgalmas szakasza, sorozatban játszunk öt olyan mérkőzést ahol komoly esélyünk lehet a győzelemre. A következő fordulóban Szegedre látogatunk, nem lehet más célunk mint, hogy hazahozzuk a 3 pontot. Hajrá Kerület!"


#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvevizilabda #tippmix #ob1 #meccsnap #mvlsz

1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp