top of page
Keresés

Edzői értékelések az utánpótlásban


TVE U16 vezetőedző: Bencze Zsolt

BLSZ IFJÚSÁGI U-17 1. CSOPORT

CsHC 94 SE - III. KER. TVE 1 - 1

2019. 09. 01. 16:00 Csepel Hungary Club '94 SE


Bencze Zsolt edzői értékelése:

"Első bajnoki mérkőzésünkre Csepelen került sor a CSHC 94 SE otthonában. Az első félidőben nem mindig megfelelő helyen és pozícióban vettük fel a labdát. Ennek ellenére uraltuk a játékot és megfelelően birtokoltuk a labdát Sajnos kapura nem voltunk veszélyesek. Ellenfelünk fizikálisan sokkal jobb erőkből állt, játékuk hosszú előre vágott labdákra épült. Ezeket túlnyomó részben kontrollálni tudtuk.

A második félidőben a cseréknek köszönhetően, még nagyobb fölényt alakítottunk ki és egy mélységi indítás után a vezetést is megszereztük Babik Bálint révén. Nem örülhettünk sokáig, mert egy óriási les után egyenlített az ellenfelünk. Sajnos partjelzők nem voltak. A kapott gól után is játszottuk a saját játékunkat, de újabb találatot már nem tudtunk szerezni. Összességében elégedett vagyok a látottakkal, mert több játékos is nagyszerű teljesítményt nyújtott, ami az eredménynél sokkal fontosabb ennél a korosztálynál.

Hajrá Kerület!"TVE U17 vezetőedző: Filó Tamás

MLSZ IFJÚSÁGI U-17 III. OSZT. KÖZ. A.

BSE PALÓC FARKASOK UP SE - III. KER. TVE 0 - 10

2019. 08. 31. 12:00 Balassagyarmati Ipolyparti Sporttelep


Filó Tamás edzői értékelése:

"Az első bajnoki mérkőzésen Balassagyarmatra látogattunk. Kicsit idegesen kezdtük a mérkőzést, amit annak tulajdonítok, hogy az első bajnoki meccsen mindenki kicsit izgult, görcsölt. Kb. 15 perc után megnyugodtunk és átvettük az irányítást. Végig kézben tartva a mérkőzést, ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. Külön öröm a számomra, hogy szép gólokat rúgva sikerült nyerni. Gratulálok a fiúknak, így kell kezdeni a szezont!"MLSZ IFJÚSÁGI U-19 III. OSZT. KÖZ. A.

BSE PALÓC FARKASOK UP SE - III. KER. TVE 1 - 4

2019. 08. 31. 10:00 Balassagyarmati Ipolyparti Sporttelep


Kun György edzői értékelése:

"Szombaton idegenbeli mérkőzésen kezdtük meg a 2019-2020-as őszi bajnokságot. Az újonc Balassagyarmat otthonába érkeztünk és nem tudtuk ellenfelünk milyen játékerőt képvisel. A kilencven perc folyamán, végig felállt védelem ellen játszottunk és nehezen találtuk a játék ritmusát. Győzelmünk ettől függetlenül teljesen megérdemelt volt és szereztünk négy gyönyörű gólt. Gratulálunk az egész csapatnak és folytatjuk tovább a fiatalok beépítését felnőtt csapatunkba."


#tve1887 #tveutánpótlás #nalunkajovo

bottom of page