Keresés

Edzői értékelések az utánpótlásban

U16

BLSZ IFJÚSÁGI U-17 1. CSOPORT 2. forduló

FELSŐPAKONYI KSE - III. KER. TVE 0 - 3 (0 - 2)

2019.09.05 - 18:00 Felsőpakony, Felsőpakonyi KSE Sporttelep

Gólok

0 - 1 10' KESZTLER DOMINIK VINCE

0 - 2 22' ANGYAL-TÓTH ÁKOS

0 - 3 67' FÖLDEÁK LEVENTE


Bencze Zsolt edzői értékelése:

"Felsőpakonyra utaztunk a második bajnoki mérkőzésünkre. Az első pillanattól kezdve átvettük a mérkőzés irányítását, a fizikálisan sokkal jobb erőkből álló ellenfelünktől. Megfelelően építettük a támadásainkat, amikből két szép gólt szereztünk az első félidőben. A második félidőben is mezőnyfölényben játszottunk, de itt már több hibával. Sajnos nem voltunk elég türelmesek az ellenfél védő zónájában. Többször is indokolatlanul eladtuk a labdát. Ennek ellenére ebben a félidőben is több ziccert alakítottunk ki, melyek közül egyet sikerült értékesítenünk. Összességében egy jó mérkőzést játszottunk a sportszerűen játszó Felsőpakony ellen."


U15

MLSZ U-15, II. osztály, Közép A-csoport 2. forduló

Budafoki LC -III. ker. TVE 1 - 3 (1 - 1)

2019.09.07 - 11:00 Budapest, Budafoki MTE Sporttelep

Gólok

0 - 1 10' MÉSZÁROS HUBA

1 - 2 55' RÓZSA ZALÁN LENVENTE

1 - 3 72' ORSZÁG LEVENTE MÁTÉ


ifj. Albert Flórián edzői értékelése:

"Remekül kezdtük a bajnokságot, mivel idegenben tudtunk győzni a “mumus” ellen! Igaz az időjárás kicsit befolyásolta a játékunkat, de így is mi tudtuk irányítani a mérkőzést. Az első félidő még 1-1 volt, de ritmust tudtunk váltani és szép átlövés gólokkal megnyertük a találkozót!"


U14

MLSZ U-14, II. osztály, Közép A-csoport 2. forduló

Budafoki LC - III. ker. TVE 1 - 11 (1 - 4)

2019.09.07 - 09:00 Budapest, Budafoki MTE Sporttelep


Vermes Krisztián edzői értékelése:

"A 2019/20-as bajnoki idény első fordulója végre eljött, amit alig vártam, mert a felkészülési időszak semmilyen téren nem volt megfelelő. Ezen a mérkőzésen játékosaim alázattal és taktikusan futballoztak, ezt is kértem tőlük. Akadtak még hibák főleg a labdajáratás gyorsasága nem volt megfelelő és a helyzetek kihasználása. Játékosaimnak meg kell tanulniuk, hogy egy ilyen mérkőzésen nem szabad elveszíteni a fejünket, mert mindenki gólt szeretne rúgni, hanem tartani a játékot és minél több gólt szerezni, ha az ellenfél nem mutat nagy ellenállást. Hozzá kell tennem, hogy az ellenfél tizenhatosa elé tömörülő védelmet elég nehéz volt feltörni. Csapatom játéka fejlődést mutatott a tavalyihoz képest és voltak helyenként nagyszerű megoldások is csapat szinten. Minden mérkőzésen hasonló vehemenciát és tudatosságot szeretnék látni. Gratulálok az idei év első győzelméhez csapatomnak, és még sok hasonló legyen!!!"


Útra készen Balassagyarmatra az U13 csapat játékosai

U13

MLSZ U-13 I. osztály Közép-Kelet 1. forduló

BSE PALÓC FARKASOK UPE - III. KER. TVE 1 - 3 (0 - 1)

2019.09.07 - 14:30 Balassagyarmat, Balassagyarmati Ipolyparti Sporttelep (Kövi Pál Sportközpont)


Kaszai Gábor edzői értékelése:

"A szezon első fordulójában Balassagyarmaton léptünk pályára, ahol nagyon jó erőkből álló csapattal és ideálisnak nem nevezhető időjárási körülményekkel találtuk magunkat szemben. Ellenfelünk dominált a mérkőzésen, több lehetőséget is sikerült kialakítaniuk, de ezeket nem tudták gólra válótani, míg mi egy labdaszerzés után megszereztük a vezetést. Ellenfelünk ugyan egyenlített, de egy újabb jó labdaszerzés után előnybe kerültünk és egy pontrúgás után tovább növeltük előnyünket. Játékban többet várok a csapattól, a játékosoktól, de a hozzáállás, az akarat nagyon rendben volt. Gratulálok minden játékosnak az eredményhez és a lelkes játékhoz!"


Az U12 indulásának pillanatai

U12

MLSZ U-12 I. osztály Közép-Kelet 1. forduló

BSE PALÓC FARKASOK UPE - III. KER. TVE 0 - 0 (0 - 0)

2019.09.07 - 12:30 Balassagyarmat, Balassagyarmati Ipolyparti Sporttelep (Kövi Pál Sportközpont)


Szász Ferenc edzői értékelése:

"A 2019-2020-as bajnoki szezonunkat Balassagyarmaton, idegenben kezdtük meg. Ellenfelünk fizikailag kimondottan erős és gyors csapat benyomását keltette, de szerencsére a hazai csapat is a játék építésére törekedett. Az első félidőben nem találtuk a játék ritmusát és a labdakihozatalainkban elég sok hiba volt és ebből az ellenfelünknek alakítottunk kilehetőségeket. Ekkor még a támadásainkban nem volt elég dinamika és pontatlanok is voltunk. Ugyanakkor a második félidőben mindez szép lassan megváltozott, és kulcsjátékosaink is felvették a mérkőzés ritmusát. Hiba is már kevesebb lett a támadás építéseinkben, így szép és igen sok lehetőséget alakítottunk ki ellenfelünk kapuja előtt. Összességében egy élvezetes és a játékra törekedő két csapat igazságos döntetlenjét hozta a mérkőzés."


#tve1887 #tveutánpótlás #nalunkajovo

1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp