top of page
Keresés

Edzői értékelések - up labdarúgás - 13. hét


MLSZ Regionális U-19 Közép "A" Csoport 21. forduló

2022.04.02 - 09:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U19
III. KERÜLETI TVE - CSEPEL FC SE
2 - 0 (0 - 0)
KÓKAI BENCE KRISTÓF 52'
MÉSZÁROS VILMOS LEVENTE 69'

Vermes Krisztián vezetőedző értékelése:


"Hazai pályán fogadtuk a Csepel csapatát. Földeák Levente öt sárgalapos eltiltása miatt, illetve Nagy Kristóf betegség miatt nem vehetett rész a mérkőzésen. Behovits Máté viszont a felnőtt keretből csatlakozott hozzánk, miután egy sérülésből felépült. Ennek fényében három mezőnyjátékos és egy kapus cserével kezdtük el a mérkőzést.


Az első félidő elején már érződött, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen az ellenfél mélyen védekezett és leginkább a kontrákra és pontrúgásokra fókuszált. Mindig borzasztóan nehéz egy ilyen csapat ellen játszani, hiszen meg kell találni a megfelelő helyeket és szituációkat, ahol bontani tudjuk az ellenfelet. Rengetegszer a tengelybe passzoltuk a labdát, de ott jól zártak, amikor pedig a széleken próbáltunk bontani, azok rendre eredményesebbek voltak.


Félidőben a kezdési eredmény nem változott, de felhívtuk a játékosok figyelmét, hogy a széleken tudunk bontani és tartsuk az ellenfelünket közel a boxukhoz, és vigyünk rájuk rengeteg nyomást beadásokkal és átlövésekkel. A második játékrészre Kókai Bence (52) lépett csereként a pályára, lendületet hozott a csapat számára, sokat 1v1-ezett és egy szöglet után be is talált a kapuba. Nem sokkal később egy pontrúgás után Mészáros Vilmos (65) rendkívül jól érkezett és egy kisodródott szögből szép gólt fejelt, amivel növeltük előnyünket. Voltak még helyzeteink és szépen tudtunk több alkalommal is ellenfelünk mögé kerülni, de ezekből már gólokat nem szereztünk. Mindig nehéz a hasonló csapatok ellen játszani, de türelmesnek kell lenni (nem passzívnak), gyors labdajáratásokkal megmozgatni az ellenfelet, és akkor megtalálni a megfelelő pozíciókat, amelyeket minél gyorsabban le kell játszani. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, remélem folytatódik és ezt az érzést elraktározzák, mert van egy egyezségünk!!!"MLSZ Regionális U-17 Közép "A" Csoport 21. forduló

2022.04.02 - 17:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U17
III. KERÜLETI TVE - GERRZO
7 - 0 (4 - 0)
MEZEI ÁBRAHÁM JÁKOB 26' (öngól)
SEBŐK MIHÁLY 28'
KÓSA MARCELL ZSOLT 31'
LÁNCZOS DOMINIK 34'
MIHÁLSZKI MÓRIC 68'
RÓZSA ZALÁN LEVENTE 74'
ORSZÁG LEVENTE MÁTÉ 75'

Takács Ákos vezetőedző értékelése:


"A Gerrzo elleni bajnoki mérkőzést végig eső kísérte, ahol főleg az átvételeknél akadtak gondjaink. Érdekesség, hogy ettől függetlenül az egyérintős passzok meg jobban sikerültek. Domináltuk a mérkőzést, de lassan lendültünk bele a játékba, az első 15-20 perc körülményesebb volt, lassabb is volt a labdajáratásunk. Utána viszont már egyre tetszetősebb játékot produkáltunk, lendületes és eredményes támadásokat vezettünk, s hamar eldöntöttük a mérkőzést. Összességében jól játszott a csapat, kombinatív volt a játék, jó irányba tartunk."MLSZ Országos U16 "B" Csoport 7. forduló

2022.04.02 - 13:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U16
III. KERÜLETI TVE - DVTK
2 - 1 (0 - 1)
ZÁMBÓ MÁRTON 76' (Pintér Richárd)
ZÁMBÓ MÁRTON 83' (Pintér Richárd)

Balogh Ákos vezetőedző értékelése:


"A hétvégén a Diósgyőr látogatott hozzánk. A vendégek kezdték jobban a mérkőzést, mentálisan sikerült fölénk nőniük. Az elejétől kezdve kezdeményezően léptek fel, agresszíven presszingeltek, ezzel pedig folyamatosan technikai hibákra kényszerítettek minket. A párharcokat rendre elvesztettük a pálya egész területén. Többször is sikerült eljutniuk a boxig, kellemetlen szituációkat okoztak a saját kapunk előtt, mi pedig pánikszerűen védekeztünk. A nagy nyomás a 9. percben sajnos hibára kényszerítette a védelmet, egy hosszúra ívelt labdát középre fejeltünk vissza, ezt pedig az ellenfél támadói góllal büntették.


A félidő során a jobb oldalon vezettünk inkább támadásokat. Kontráknak köszönhetően eljutottunk mi is a támadózónáig, kapura lövésig, azonban pontatlanság és rossz döntések jellemezték a befejezéseket. Valamint nyolcas, tízes pozícióból sajnos nem támogattuk kellően a támadásokat. A letámadásunk nem volt eredményes, nem voltak meg a megfelelő mozgások, el voltunk csúszva, a Diósgyőr pedig ezt kihasználta, könnyedén hozta ki a labdát. Bár ezekre valószínűleg készült is az ellenfelünk. Az első félidő során az ellenfél egységesebbnek tűnt, megérdemelt volt a vezetésük.


A szünetben rendeztük a sorokat....


A második félidőre más mentalitással, magabiztos játékkal léptek fel a játékosaink. Megvoltak a labdaszerzések a középső zónában, amiből tudtunk építkezni. Úgy tűnt, hogy a Diósgyőr kontrákra rendezkedett be a második félidőre, azonban a védekezésünk végig stabil volt. A 76. percben a remek formában lévő Zámbó Marci lőtte ki gyönyörűen a hosszú sarkot Pintér passza után. Nem sokkal később a vezetést is sikerült megszereznünk, ugyancsak Pintér Ricsi ugratta ki Zámbót, aki egy szép átvétel után passzolt a kapuba a kifutó kapus mellett. Pár perccel a vége előtt Farkas le zárhatta volna a mérkőzést, azonban ziccere a kapu fölé szállt. A játékosok a szezon során már sokadszor bizonyították, hogy bárki ellen képesek extra teljesítményt hozni, ez ma is így történt, teljesen megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Ismét egy fordulatos, jó iramú izgalmas mérkőzésen vagyunk túl, mindenkinek jár a hatalmas gratuláció!"MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat 18. forduló

2022.04.02 - 15:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U15
III. KERÜLETI TVE - DUNAHARASZTI MTK
1 - 1 (1 - 0)
SÁNDOR BALÁZS 29'

Kun György vezetőedző értékelése:


"Győztes mérkőzést engedtünk ki a kezünkből, így sajnálom a játékosaimat. Az első félidőben játszottunk kiválóan és kézben tartottuk a mérkőzést. A második félidőben viszont gyengébb teljesítményt nyújtottunk és leginkább koncentrációban éreztem változást. Én mindig örök pozitív vagyok és úgy látom megint fejlődött a játékunk, de viszont egyelőre eredménnyel nem párosul. Dolgozunk tovább és remélem Fortuna előbb-utóbb ránk mosolyog."MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugat 18. forduló

2022.04.02 - 11:00

Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia Sporttelep

U14
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA - III. KERÜLETI TVE
0 - 3 (0 - 0)
45' ERDÉLYI ZSOLT GÁSPÁR (Mucsi)
65' DAJKA MIHÁLY (Erdélyi)
74' GIANOTTI BALÁZS KEVIN (Borsay)

Kaszai Gábor vezetőedző értékelése:


"Szombaton délelőtt a Kaposvár Rákóczi BFLA vendégeként léptünk pályára. Ellenfelünk a tabella utolsó előtti pozícióját foglalta el a forduló előtt, de ettől függetlenül tudtuk, hogy nem vár ránk könnyű mérkőzés.


Az első játékrészben a labdabirtoklási fölényünk megvolt, de ellenfelünk nagyon szervezetten védekezett, így nagy pontosságra és türelemre volt szükségünk a helyzetek kialakításához. Ellenfelünk más rendszerben játszott, mint amihez szoktunk, így ez is problémát okozott és reagálnunk kellett rá. Mindezek ellenére a helyzeteink megvoltak, de gólra nem tudtuk váltani azokat.


A félidőben pontosítottuk a védekező feladatokat. Igazodnunk kellett az ellenfélhez, hogy még nagyobb nyomást tudjunk rájuk helyezni. Ez sikerült is, így a második félidőben többször kerültünk helyzetbe. Az utolsó percekre felőröltük a Kaposvári csapatot a türelmes játékunkkal. Három szerzet góllal sikerült zárnunk a mérkőzést és az első félidei meddő játék után megnyerni a találkozót. A türelem és az önbizalom sokat számított ezen a napon. Mindenki jól állt a találkozóhoz és a cserék is jól szálltak be a mérkőzésbe. Gratulálok mindenkinek! Hajrá Kerület!"MLSZ Országos U13 Dél-Kelet 18. forduló

2022.04.02 - 11:00

MTK Budapest Salgótarjáni Úti Sportközpont

U13
MTK BUDAPEST - III. KERÜLETI TVE
4 - 3
14' SZÁNTÓ BRENDON
40' KIS-FLEISCHMANN DÁVID
52' ÉRSEK PATRIK

Szász Ferenc vezetőedző értékelése:


"A mérkőzés nagyon magas színvonalú volt. Mind a két csapat hatalmas energiákat tett bele a mérkőzésbe. Irama kiemelkedő volt. Technikailag ugyan sok hiba volt mind a két oldalon, de a szűk pályaméret és a nagy intenzitás miatt ez érthető volt. Mind a két csapat próbált játékot kezdeményezni, de míg ellenfelünk igazából a távoli lövésekkel és a lepattanókból tudott kialakítani lehetőségeket, addig csapatunk hihetetlen mennyiségű helyzetet, és lehetőségeket dolgozott ki. Sajnos most a csapat ezeket rendre ki is hagyja. Jellemző, háromszor sem tudtuk az üres kapuba bepasszolni a végig vitt támadásunkat.


A mérkőzés második negyede teljes káosz volt. sajnos a cserék nem tudták felvenni a játék ritmusát, sebességét, dinamikáját és ehhez jöttek a sérülések is (Huszár Márton, Maszlag Benedek.) A hiányuk egy ilyen mérkőzésen nagyon befolyásolta a kreatív játékunkat. Így a középpályás játékunk egy kicsit tompább volt mint az elvárható tőlünk.


Ugyanakkor a vereség ellenére is azt kell mondjam, ez a mérkőzés a játékosaink fejlődését szolgálta. Nem mindennap játszunk ilyen hőfokú és nagy intenzitású mérkőzést.


Az tény, hpgy egy ilyen jó csapat ellen nem adhatunk 20 percet, ahol ilyen hibákat követünk el, mert ezen a szinten ezeket már meg is büntetik. Ugyanakkor az mindenképpen dicséretes, hogy csapatunk a 80 percből 60-ban ellenfelünk fölé tudott nőni játékban, egy elit pre-akadémiai csapatnak és ez mindenképpen biztató a jövőre nézve."MLSZ Országos U12 Dél-Kelet 18. forduló

2022.04.02 - 11:00

MTK Budapest Salgótarjáni Úti Sportközpont

U12
MTK BUDAPEST - III. KERÜLETI TVE
12 - 0

Mészáros Zsolt vezetőedző értékelése:


"Szombaton az MTK csapatához látogattunk. Ősz óta több játékossal erősödtek a hazaiak. Nálunk szombat reggel derült ki, hogy a csapat egyik legjobbja nem tud részt venni a megmérettetésen. A mérkőzés elején látszott, hogy nem vagyunk egy súlycsoportban. Technikailag, fizikálisan és gyorsaságban is hatalmas volt a különbség. Nagy iramot diktált az MTK és óriási erőfeszítés kellett a srácoktól, hogy az alapelveinket betartva focizzunk.


Az 1. és a 4. negyedben a támadózónában próbáltunk labdát szerezni. A 2. és 3. negyedben visszaálltunk a félpályára és a középső zónában védekeztünk, hogy ne fussanak át rajtunk. A csapat így egy kicsit tudott pihenni és élesben gyakorolta a heti edzéscélt. Több mélységi átadást sikerült megakadályozni. A sok tolódás, odafigyelés, viszont fejben volt fárasztó. Így egyéni hibák és a védekezés elcsúszása miatt ekkor is kaptunk gólokat. A mérkőzésen próbáltunk támadásokat vezetni, voltak szép kombinatív játékok. A kapuig azonban kevésszer jutottunk el. Jelenleg ilyen különbség van a két csapat között. Ezen próbálunk faragni.


Dicséret illeti a csapatot azért, mert volt tartása, és a sokadik kapott gól után is ugyanúgy küzdöttek mint a mérkőzés elején. Hiszem, hogy meglesz a gyümölcse az akarásnak, a hozzáállásnak és az edzéseknek! Hajrá TVE!"


#tve1887 #tveutanpotlas #nalunkajovo

bottom of page