top of page
Keresés

Edzői értékelések - up labdarúgás - 17. hétMLSZ Regionális U-19 Közép "A" Csoport 25. forduló

2022.05.04 - 17:00

Berkenye SE Sporttelep

U19
ÉVUFC - III. KERÜLETI TVE
1 - 14 (0 - 6)
 4' SZENTANDRÁSI BENCE
16' FÖLDEÁK LEVENTE
25' UDICS DOMINIK
27' KISS GERGŐ
42' BEHOVITS MÁTÉ
44' BEHOVITS MÁTÉ
54' SZENTANDRÁSI BENCE
66' GÁTI BALÁZS
72' KÓSA MARCELL ZSOLT
75' BEHOVITS MÁTÉ
77' ORSZÁG LEVENTE MÁTÉ
80' BEHOVITS MÁTÉ
83' FÁBIÁN-RIGÓ BOTOND
88' BEHOVITS MÁTÉ

Vermes Krisztián vezetőedző értékelése:

"Sok gólos mérkőzésen elhoztuk a három pontot, de az egy kapott gól miatt főhet a fejünk."MLSZ Regionális U-17 Közép "A" Csoport 25. forduló

2022.05.01 - 10:00

Deák Ferenc "Bamba" Sporttelep

U17
1908 SZAC BUDAPEST - III. KERÜLETI TVE
1 - 0 (1 - 0)

Takács Ákos vezetőedző értékelése:

"Szinte végig domináltunk, de sajnos kevés helyzetet tudtunk kidolgozni. Az első félidőben megint egy ártatlan hazaadásból kaptuk azt az egy gólt. Kombinatív játékban nem voltunk ugyan rosszak, de főleg a támadó-harmadba belépve, több technikai hiba, illetve pontatlanság okán nem tudtunk veszélyesek lenni. Nem mondható, hogy nem küzdöttek, nem akartak volna, de valami miatt kritikusnak bizonyultak a technikai hibák. Fásultabbak voltunk, nem volt meg az a fittség, ami minket jellemez."MLSZ Országos U16 "B" Csoport 11. forduló

2022.04.30 - 14:00

Paksi FC Stadion

U16
PAKSI FC - III. KERÜLETI TVE
2 - 1 (1 - 1)
44' PÁLVÖLGYI PATRIK

Balogh Ákos vezetőedző értékelése:


"Szombat délután Paksra utaztunk, ahol egy nagyon rossz talajú pálya fogadott minket. A mérkőzés elején megbeszéltük, hogy nagyon odafigyelünk az első tíz percben, mert kritikus lesz ez az időszak itt Pakson, bosszantó hogy nem sikerült megoldani ezt a helyzetet, mert a hatodik percben már vezetést szerzett a hazai csapat. Nekünk nagyon nagy problémát okoztak a körülmények, nem igazán tudtunk az elején alkalmazkodni a pálya talajához, borzalmas egyéni technikai hibákat követtünk el, darabos volt a játékunk. Folyamatosan lüktetett a pálya, viszonylag jó iram alakult ki, de a rossz talaj miatt nem igazán hasonlított egy színvonalas futballmérkőzéshez.


A Paks a saját térfelén eladta a labdát, amit Pálvölgyi Patrik nagyon parádésan 35 méterről a kint álló kapus fölött átívelt, így megszerezte az egyenlítő találatot még az első félidő utolsó percében. A szünetben egy kényszerű cserét kellett végrehajtani a bal szélen és próbáltunk a helyi körülményekhez képest játszani ebben a félidőben. Semmi mást nem csinált a Paks, mint hátulról ívelgette sorra fel a labdákat, ezért abszolút felesleges volt kitámadni-letámadni, mert csak hatalmas területeket hagytunk volna evvel számukra a saját térfelünkön. Labdaszerzés után próbáltuk felhozni a labdát a földön kisebb-nagyobb sikerrel és ebből komoly helyzetek alakultak ki, főleg a szélén. Stabilan védekeztünk, megerősítettük két hatossal a tengelyt, nem is alakult ki komolyabb helyzet a házigazda számára. Ebben a játékrészben jobban kontrolláltuk a mérkőzést és több támadást tudtunk szervezni építeni a középső zónából. Sajnos a 80. percben 2:1-es szituációnál elvesztettük a labdát, amiből a kifele jött védelmünk már nem tudott jól reagálni, így megszerezték a második góljukat. A mérkőzés összképe alapján nem érdemeltünk vereséget, igaz nem játszottunk szépen, de ezen a pályán nem is lehet szépen futballozni. Több meghatározó játékos hiánya ellenében ismét egy ki-ki meccset tudtunk játszani, ahol idegenben nem gázoltak át rajtunk most se. A bajnokság célegyenesébe vagyunk, az eredményes és kiegyensúlyozott teljesítményünket megpróbáljuk még kihozni magunkból, de már nagyon fontosak a részletek is, ezért külön odafigyelést igényel a megfelelő táplálkozás és pihenés egyaránt."


MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat 22. forduló

2022.04.30 - 13:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U15
III. KERÜLETI TVE - SC SOPRON
4 - 0 (0 - 0)

Kun György vezetőedző értékelése:


"Szombaton kora délután a Sopron csapatát fogadtuk bajnoki mérkőzésen. Jól kezdtük a találkozót és a labdát sokat birtokolva az ellenfelünk térfelén tartottuk a játékot. Nyomás alatt tartottuk a Sopron csapatát, de az első félidőben nem tudtuk gólra váltani fölényünket. A második játékrészben apróbb változtatásokat hajtottunk végre, és gólokká érett fölényünk. A tavaszi szezon legjobb játékát nyújtva, végül 4-0-ra győztünk, és azt hiszem győzelmünk teljesen megérdemelt volt. Külön kiemelném még a kiváló csapatteljesítmény mellett Bedő Marci góljait, aki háromszor talált be a Sopron kapujába. Régóta vártunk már erre a teljesítményre és játékra. HAJRÁ KERÜLET!"MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat 17. forduló

2022.05.04 - 14:00

Szombathelyi Haladás Sportkomplexum

U15
SZOMBATHELYI HALADÁS VSE - III. KERÜLETI TVE
2 - 2 (1 - 0)
60' FARKAS PATRIK
72' VÁMOSI BÁLINT TAMÁS

Kun György vezetőedző értékelése:


"Ellentétes félidőket produkáltunk ahol a második sikerült igazán jóra. Az első félidőben a buszon maradtunk, és tompán, párharcgyengén játszottunk 40 percig. A 2. félidőben viszont dicséret illeti a csapatot és a mutatott játékot. Ellentmondást nem tűrve daráltuk végig ezt a félidőt játékkal, szívvel és kondícióval. A 2-2-vel végződő találkozón a 78. percben még kapussal álltunk szemben, és akár nyerhettünk is volna. Az ellenfelünk egy kimondottan jó futballt játszó technikás csapat volt, így jár nekik is a dicséret. A mai mérkőzésen is látszott hogy sokat fejlődtünk, de hol van még a vége..."MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugat 22. forduló

2022.04.30 - 11:00

Veszprémi Foci Centrum USE Sporttelep

U14
VESZPRÉMI FC USE - III. KERÜLETI TVE
3 - 0 (0 - 0)

Kaszai Gábor vezetőedző értékelése:


"Szombaton a tabellán előttünk helyezkedő Veszprém csapatához látogattunk. Csapatunk az elmúlt hetekben megbízható, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, így győzelmi szándékkal és domináns játékra törekedve készültünk a találkozóra.


Az első félidőben, néhány kontrától eltekintve, a mi akaratunk érvényesült. Ugyan a letámadásaink ezen a mérkőzésen nem működtek, ezért mélyebben védekeztünk, de a helyzeteink ettől függetlenül megvoltak a vezetés megszerzéséhez. Sajnos ezekkel nem éltünk, így 0-0-ás állással vonultak szünetre a csapatok, ahonnan mi nem jó állapotban tértünk vissza a második félidőre, főként mentálisan. Egyre inkább az ellenfél dominált, nekünk egyre kevesebb lehetőség jutott, bár így is volt egy ziccerünk a vezetés megszerzéséhez, de kimaradt a helyzet, és ahogy mondják, a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, ugyanis ellenfelünk nem csak egyszer, hanem háromszor is a kapunkba talált.


Így vereséggel zárult számunkra a mérkőzés, de ebből is igyekszünk tanulni. A második félidőben mondhatni hit, akarat és önbizalom nélkül játszottunk, ami nem fér bele egy ilyen szintű csapat ellen. A következő héten meg kell újulnunk, vissza kell térnünk a megkezdett útra! Hajrá Kerület!"MLSZ Országos U13 Dél-Kelet 22. forduló

2022.05.01 - 10:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U13
III. KERÜLETI TVE - BUDAFOKI LC
8 - 1
ÉRSEK PATRIK 11'
ÉRSEK PATRIK 32'
SZÁNTÓ BRENDON 38'
VARGA SZABOLCS 54'
VARGA SZABOLCS 59'
SZŰCS LEVENTE 62'
NAGY BENEDEK BOTOND 71'
DARVAS BARNA 75'

Szász Ferenc vezetőedző értékelése:


"Csapatunk nagyon nagy fölényben játszott végig a mérkőzésen, már az első negyedben érezhető volt és lassan jöttek is a gólok. Ellenfelünk kilenc mezőnyjátékossal és egy nagyon jó kapussal érkezett a mérkőzésre. Ezáltal az várható volt, hogy nem fogják végig bírni a mérkőzést. A fáradtság meg is érkezett a 3. negyedre. Innentől kezdve már felszabadultan, és sok helyzetet kialakítva tudtunk játszani. Ami nagyon bosszant, az a semmiből kapott gól, és a két kihagyott büntető. Azért azt mindenképpen meg kell jegyeznem, hogy csapatom nagyon nagy része szombaton futsal bajnoki címet is szerzett, és két mérkőzésen, és egy egész napos tornán vettek részt."MLSZ Országos U12 Dél-Kelet 22. forduló

2022.04.30 - 11:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U12
III. KERÜLETI TVE - BUDAFOKI LC
5 - 2
SWAINE TAMÁS PATRICK 9'
NÉMETH RUDOLF TEMUUJIN 15'
MATUZ KRISTÓF 47'
R.HORVÁTH TAMÁS 68'
KORCSOGH BENCE 72'

Mészáros Zsolt vezetőedző értékelése:


"Szombaton a Budafok csapatával mérkőztünk meg. Olyan meccsre volt kilátás, amelyen mi irányítunk, ezért azon játékosoknak is lehetőség nyílt a játékra, akik eddig kevesebb alkalommal jutottak szóhoz. Jól kezdtünk és a mi akaratunk érvényesült. Türelmesen birtokoltuk a labdát, lehetőség esetén pedig a mélységi és szélességi területeket használtuk a támadásbefejezésekhez. Több helyzetünk is adódott, amiből kettőt értékesítettünk. A támadó-harmadban rengeteg labdát szereztünk, így rövidebb idő alatt tudtunk eljutni a vendégek kapujáig. A fölényünkre jellemző volt, hogy a kapusunk nem ért labdába a negyed alatt.


A második negyedben egy egyéni hiba után gólt kaptunk, ami megzavart minket, az ellenfelet pedig felbátorította. Kapkodtunk és pontatlanabbul fociztunk. Az ellenfélnek is voltak lehetőségei. Kellett egy kis idő, amíg összekaptuk magunkat. Ezután újból mi irányítottuk a mérkőzést.


A harmadik és negyedik negyedben végig mi játszottunk fölényben. Kreatívan és változatosan fociztunk. Bontottuk a széleket és a beadásokból lehetőségeink adódtak. A kapura rúgásaink veszélyesebbek voltak. Az 1v1 elleni mélységi megindulásaink hasznosak és jók voltak. Az ellenfél elvétve jutott el a kapunkig. Nagyobb összpontosítással még több gólt szerezhettünk volna.


A heti edzéscélunkat a labdakihozatalt keveset alkalmaztuk a meccsen, mert a játék főleg az ellenfél térfelén zajlott. Amikor sor került a labdakihozatalokra, néha beszűkültünk, azonban kis területen is ügyesen mentünk át támadásépítésbe.


5:2-re nyertünk. Ez a győzelem nagyon kellett a lelkünknek. A csapat tapasztalta, hogy a hit és a jó hozzáállás meghozza a gyümölcsét. Gratulálok!"


#tve1887 #tveutanpotlas #nalunkajovo

bottom of page