top of page
Keresés

Edzői értékelések - up labdarúgás - 20. hétMLSZ Regionális U-19 Közép "A" Csoport 28. forduló

2022.05.22 - 17:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U19
III. KERÜLETI TVE - DALNOKI AKADÉMIA SE
19 - 0 (11-0)
BEHOVITS MÁTÉ 4' 
BEHOVITS MÁTÉ 6' 
ZILAHI MÁRTON 10'	 
BEHOVITS MÁTÉ 13'	 
BEHOVITS MÁTÉ 21' 
KISS GERGŐ 26'	 
BEHOVITS MÁTÉ 29'
KÓKAI BENCE KRISTÓF 34'	 
KÓKAI BENCE KRISTÓF 35'	 
KÓKAI BENCE KRISTÓF 39'	 
BEHOVITS MÁTÉ 44	 
BEHOVITS MÁTÉ 55'	 
SZENTANDRÁSI BENCE 67'	 
MESTER KÁLMÁN 69'	 
BEHOVITS MÁTÉ 72'	 
SZENTANDRÁSI BENCE 74'	 
BEHOVITS MÁTÉ 84	 
KISS GERGŐ 85'	 
RÓZSA ZALÁN LEVENTE 88'	

Vermes Krisztián vezetőedző értékelése:


"A mérkőzés szakmailag értékelhetetlen! Az, hogy egy futball pályán ez előfordulhat, sajnos értelmezhetetlen. Ebből csak annyi a tanulság számunkra, hogy nincs mese, az ellenfélnek annyi gólt kell rúgni, hogy legközelebb elgondolkozzanak azon, hogy még csak hasonló se fordulhasson elő. Meg kell ezt érezni és könyörtelenül kihasználni!!! Hiányoltam a vért a játékosokból!"
MLSZ Regionális U-17 Közép "A" Csoport 23. forduló

2022.05.18 - 17:00

Dunakeszi, Dunakeszi Város Fóti úti Sportcentruma

U17 - 23. forduló elhalasztott mérkőzése 04.19-ről
VÁROSI SE DUNAKESZI - III. KERÜLETI TVE
1 - 11 (0 - 5)
8' BEHOVITS MÁTÉ
9' KÓSA MARCELL ZSOLT
21' BEHOVITS MÁTÉ
40' KÓSA MARCELL ZSOLT
44' RÓZSA ZALÁN LEVENTE
52' ALBERT AXEL
60' LÁNCZOS DOMINIK
71' FRÖHLICH MÁRTON PÉTER
76' BEHOVITS MÁTÉ
88' BEHOVITS MÁTÉ	 
90' HUNYADI MÁTYÁS

Takács Ákos vezetőedző értékelése:


"Szerdán pótoltuk a Dunakeszi elleni halasztott bajnoki mérkőzést. Elég hamar elkezdtük kidolgozni a helyzeteket, erős nyomással indítottunk. Az első félidőben már el is dőlt a mérkőzés, 5:0-val fordultunk. A játék rendben volt, de a védekezésben több hibát is láttam. Viszont meg kell dicsérnem az ellenfelet, mert próbáltak játszani, sőt jó taktikai megoldásaik voltak!"
MLSZ Regionális U-17 Közép "A" Csoport 28. forduló

2022.05.22 - 09:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U17
III. KERÜLETI TVE - II. KER. UFC
2 - 3 (2 - 1)
KÓSA MARCELL ZSOLT 14' 
LÁNCZOS DOMINIK 73'	

Takács Ákos vezetőedző értékelése:


"Az első 30 perc egész jól alakult, dolgoztak rendesen a játékosok, majd ezután lelassult a játékunk sebessége, lassúak voltak a döntések, több technikai hibánk volt a támadó harmadban. Hiába a dominanciánk, a helyzetek kidolgozása egyre kevesebb lett. Az ellenfél az első félidőben csak előrevágott labdákkal, a másodikban is szinte csak egyéni megindulásokkal operált. A játékosaink a taktikai utasításokat betartották, dolgoztak becsületesen, de most a taktikusabb és a jobb focit játszó csapat maradt alul."
MLSZ Országos U16 "B" Csoport 13. forduló

2022.05.21 - 13:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U16
III. KERÜLETI TVE - BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE
2 - 1 (1 - 0)
VARGA RUSZLÁN 41' (Pálvölgyi)
PÁLVÖLGYI PATRIK 84' (Bedő)

Balogh Ákos vezetőedző értékelése:


"A stadionban volt lehetőségünk búcsúzni a hazai környezettől, ahol tavaly megkezdtük a nagy menetelésünket a Miskolc ellen, mindenképpen szerettük volna itthon tartani a három pontot. A Békéscsaba jobban kezdte a találkozót, többet volt náluk a labda és a párharcok döntő részét ők nyerték. Ellenfelünk 3-4-3 játékrendszerben futballozott, ez a letámadásunkat meg is zavarta, nem jöttek ki a megszokott mozgások. A középpályán létszámfölényben tudtak futballozni, de ez helyzetekben nem nyilvánult meg a javukra, egyszerűen kevesebb volt ott a szabad terület számunkra. A mi játékunkat illetően nagyon sok volt a ki nem kényszerített hiba, felesleges ívelések, eladott labdák. Nem volt meg a kellő türelem a labdajáratáshoz, kevésszer tudtuk megjátszani a sorok közötti területeket. Elsősorban a széleken próbáltunk érvényesülni, többször is lett volna lehetőségünk a védelem mögötti területek megjátszására, ám a jó döntések, kivitelezések elmaradtak. A félidő végéig nagyobb helyzet nem alakult ki a kapuk előtt, egy esetet kivéve, amikor egy szöglet utáni szituációban a gólvonalról kellett tisztáznunk. A 40. percben Pálvölgyi szögletét Varga fejelte a kapuba, így nagyon jókor sikerült megszereznünk a vezetést. A 44. percben majdnem sikerült rárúgnunk a második gólunkat, Faházi azonban a kapu mellé lőtte 7 méterről ziccerben.

A félidőben a hatos pozícióban frissítettünk. Kértük a játékosoktól a bátor labdakihozatalt, valamint tengelyben a sorok közötti területek megjátszását. A támadó hármast pedig ösztönöztük az 1v1 elleni játékra. A második félidő rosszul kezdődött, először a védelmünk nem tudott felszabadítani, amiből helyzetig jutottak, majd a 48. percben a vendégcsapat egy kezezés után büntetőhöz jutott, amit nem is hibáztak el. Ezután továbbra is inkább a mezőnyben folyt a játék, a boxig nem tudtak építkezni a csapatok. Egyik csapat sem nőtt a másik fölé, inkább egymás hibáiból próbált mindkét fél kontrákat vezetni. A 85.percben az agilisan játszó Polonkai tudott bontani a jobb oldalon, a hosszúra átívelt beadását Bedő készítette le Pálvölgyi elé, aki szépen lőtte ki a hosszú sarkot. Az ellenfélnek a hátralévő percekben sikerült nyomás alá helyezni minket, de Matyi hárítani tudott a veszélyes pillanatokban, így az eredmény nem változott.

A csapat a mai napon egy kevésbé imponáló játékkal tudta itthon tartani a pontokat, de az akarat, a mérkőzés elejétől eltekintve, végig érezhető volt a játékosokon. Két fiatalabb tehetséges játékossal kezdtünk, akik hozzá tudtak rakni a sikerhez. Kemény szezon van mögöttünk, ahol magas színvonalon teljesítettünk szinte végig, szabad hétvége nélkül, ezért nem meglepő, hogy mindenkinél már merül az „elem”. Gratulálok a csapatnak az újabb győzelemhez, amit már megérdemeltünk újra. Az utolsó fordulóban nagyon nehéz mérkőzés vár ránk Diósgyőrben, a héten ennek fényében fogunk készülni."
MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat 25. forduló

2022.05.25 - 18:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U15
III. KERÜLETI TVE - SOROKSÁR SC
2 - 0 (2 - 0)
FARKAS PATRIK 7'	 
KOKAS MILÁN 13'		

Kun György vezetőedző értékelése:


"Újfent rangadót játszottunk egy jó erőkből álló Soroksár ellen. Hetek óta tart az a pozitív folyamat, ami robbanásszerű fejlődést indított el a csapatban, és ezáltal az egyénekben! Játékban és sebességben is kiválóan teljesítettek játékosaim, főleg az 1. félidőben. Mind a két gólunk villámgyors átmenetből történt, védekezésből - támadásba! Jeleztem játékosaimnak, hogy a kemény munka gyümölcsét aratják megérdemelten! Tovább dolgozunk még keményebben, és még közel sincs vége a szezonnak tanulás és futball szempontjából! GRATULÁLOK AZ EGÉSZ CSAPATNAK! HAJRÁ KERÜLET!😊
MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugat 25. forduló

2022.05.21 - 15:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U14
III. KERÜLETI TVE - KIRÁLY SE
1 - 0 (1 - 0)
TÓTH MARCELL 16'

Kaszai Gábor vezetőedző értékelése:


"Szombat délután hazai pályán fogadtuk a Király SE csapatát. Az elmúlt mérkőzések nem úgy sikerültek ahogyan terveztük, emiatt nem lehetett más a célunk, mint hogy megnyerjük a mérkőzést.

Ilyen szellemben is kezdtük a találkozót, és az első félidő teljes egészében a mi irányításunk alatt zajlott. Ellenfelünk mélyen védekezett, így nem volt sok területünk, de ezek ellenére rengeteg lehetőségünk, helyzetünk adódott.

A kontratámadásokra esélyt sem adtunk, azonnal visszaszereztük a labdákat. Egy lehetőséget sikerült gólra váltanunk, így egy gólos előnnyel vonultunk szünetre.

A második játékrészben igyekeztünk ezt a dominanciát fenttartani és voltak is lehetőségeink, de a visszatámadásaink, átmeneteink védekezésbe veszítettek hatékonyságukból, illetve több eladott labdánk is volt. Ezek miatt az ellenfél előtt is adódott néhány lehetőség, amik közül egy komoly helyzete is volt a hajrában a Király SE-nek, ami szerencsére nem végződött góllal.

Így minimális különbséggel ugyan, de megnyertük a találkozót.

Az első félidő kimondottan tetszett, a második viszont már hagyott kívánni valót maga után. Gratulálok a győzelemhez a csapatnak, de kiegyensúlyozottabb teljesítményre van szükségünk a továbbiakban. Hajrá Kerület! "
MLSZ Országos U13 Dél-Kelet 25. forduló

2022.05.21 - 09:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U13
III. KERÜLETI TVE - MONORI SE
6 - 0
ÉRSEK PATRIK 10' 
MASZLAG BENEDEK 39'
PUSKÁS GERGŐ 46'
PUSKÁS GERGŐ 49'
PUSKÁS GERGŐ 57'
SZÁNTÓ BRENDON 73'	

Szász Ferenc vezetőedző értékelése:


"A mérkőzést az első percétől a végéig teljesen kontrolláltuk és végig domináltuk. Szépen építettünk és bontottunk széleken is és tengelyben is. A támadásaink végig magukban hordozták a gólok lehetőségeit. Ugyanakkor a védekezésünk is rendben volt. Hiányérzetem a letámadáskor a védelem csúszásával volt, de ezeket ma nem büntette meg az ellenfél. Ami továbbra is érthetetlen picit számunkra, az a rengeteg kihagyott helyzet. A rossz első érintésekből és a technikailag rosszul kivitelezett passzokból ma nagyon sokat tudtunk bemutatni."
MLSZ Országos U12 Dél-Kelet 25. forduló

2022.05.22 - 11:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U12
III. KERÜLETI TVE - MONORI SE
3 - 5
R.HORVÁTH TAMÁS 24' (Kéri)
HIDI GERGŐ 52' (Légrády)
KORCSOGH BENCE 72' (Bánki)	

Mészáros Zsolt vezetőedző értékelése:


"A meccs elején a 4.percben sajnos megsérült az egyik legjobb játékosunk Gyergyói Zénó. A feje sérült meg. Hiányát megéreztük. Gyors gyógyulást kívánunk Neki!


Az első 20 percben szinte nem ismertem a csapatra. Bátortalanul, sok technikai hibával játszottunk. Siettettük a támadásokat, nem alakítottuk ki a támadásokhoz szükséges területeket. Ezért a legtöbb támadásunk gyorsan elakadt. Védekezésben az 1v1-es szituációkat sokszor elvesztettük, így többször is emberhátrányban kellett volna labdát szerezni. A jó értelemben vett agresszív játékot sem láttam. A 2. negyedtől kezdve visszatértünk. Védekezésben szűkítettük a területeket, besegítettünk egymásnak, nem hagytuk kibontakozni a vendégeket. Harciasak voltunk és beszéddel is mérkőzésben tartottuk egymást. Támadásban sokat vállalkoztunk. Voltak távoli lövéseink, mélységi indulások. Kialakítottunk szélességi játékot, ezáltal pedig sikerült üres területekbe bepasszolgatni a labdákat. Visszakapaszkodtunk 2:2-re. Nagyon változatos, küzdelmes meccs alakult ki. Nálunk több ziccer kimaradt, az ellenfél viszont jobban összpontosított a kapu előtt. A végén 5:3-as vendégsiker született.


A csapatot dicséret illeti, mert megint felállt a padlóról és mentálisan is jó irányba tudott változtatni. Az idényben most lehetett a legjobban azt látni, hogy csapatként küzdünk és segítjük egymást."#tve1887 #tveutanpotlas #nalunkajovo

bottom of page