top of page
Keresés

Edzői értékelések - UP labdarúgás - 21. hétMLSZ Regionális U-19 Közép "A" Csoport 29. forduló

2022.05.28 - 10:00

Budapest, Szamosi Mihály Sporttelep

U19
SOROKSÁR SPORT CLUB KFT. - III. KERÜLETI TVE
1 - 3 (1-1)
2' BEHOVITS MÁTÉ 
68' FAZEKAS ÁDÁM
84' KÓKAI BENCE KRISTÓF	

Vermes Krisztián vezetőedző értékelése:


"Az utolsó bajnoki mérkőzés felkészülésére fordultunk rá ezen a héten. Nehéz mérkőzés elé néztünk a Soroksár otthonában, hiszen 4 hónappal korábban sajnos nagyobb arányú vereséget szenvedtünk tőlük, bár a játék képe nem ezt tükrözte. A hazaiak szervezésében a játékosok igazi labdarúgónak érezhették magukat, hiszen a Stadionban játszhattak, az eredményjelző használatának kíséretében, bemelegítésnél zenei kihangosítással és teljesen új labdákkal kaphatták ezt az élményt. Mi is szerettünk volna pluszt adni ennek a csapatnak és különböző szöglet variációkat gyakoroltunk, amely hatásos lehet ellenfelünkkel szemben, illetve összeállítottunk nekik egy motivációs videót, amelyet a pályára kimenetel előtt vetítettünk le. Mindezek körítésében kezdtük a mérkőzést és rendkívül jól is indult, hiszen a 2.percben megszereztük a vezetést (Behovits Máté), és játékban is domináltunk az első félidőben. Sajnos egy rögzített szituáció után kaptunk gólt és ezzel 1-1-el fordultunk a második játékrészre. Félidőben 2 cserét is végrehajtottunk és szerencsére növelni is tudtuk előnyünket, és külön köszönet a padon elhelyezkedő játékosainknak, mert mindannyian nagyon jól szálltak be a mérkőzésbe. Bár volt helyzete ellenfelünknek is, végig azt éreztem és láttam, hogy férfiak fociznak a pályán és nem akarják kiengedni a kezükből ezt a meccset, és ami a legfontosabb „élvezték”, amit mindig mondok nekik, mert szenvedély nélkül ezt a játékot nem lehet játszani. Végül 3-1-re megnyertük (Fazekas Ádám 68’, Kókai Bence 84’) az utolsó fordulót és ezzel bebiztosítottuk a bronz pozíciót! Szeretnék gratulálni minden egyes játékosnak és hasonló élményeket, mérkőzéseket kívánok nekik a továbbiaknak és remélem mi is tudtunk valami pluszt adni ezalatt a 4és fél hónap alatt! A 2003-as korosztálynak pedig külön kívánok sikerekben gazdag folytatást a felnőtt futballban! Köszönöm nektek…"
MLSZ Regionális U-17 Közép "A" Csoport 29. forduló

2022.05.28 - 00:00

Budapest, SPORT11 Sport és Szabadidőközpont

U17
ÚJBUDA FC KFT. - III. KERÜLETI TVE
0 - 3 (0 - 0)

Takács Ákos vezetőedző:


"A hétvégi meccsünk elmaradt, az ellenfél lemondta, így 3:0-val, a 3 pontot meccs nélkül kaptuk meg."
MLSZ Országos U16 "B" Csoport 14. forduló

2022.05.28 - 12:30

Miskolc, DVTK Edzőközpont

U16
DVTK - III. KERÜLETI TVE
0 - 1 (0 - 0)
74' POLONKAI ZSOMBOR

Balogh Ákos vezetőedző értékelése:


"Szombaton az utolsó, egyben sorsdöntő mérkőzésünket idegenben játszottuk le. Arra számítottunk, hogy a Diósgyőr nekünk fog esni a mérkőzés első felében, ezért megbeszéltük, hogy a labdakihozataluknál 4-5-1-ben állunk fel és visszább húzódunk, a középső zónában egységesen védekezünk. Az első percben rögtön három szögletet végezhettünk el. Ebből egy ziccerünk is adódott, de a hazaiak blokkolni tudtak. A hetedik percben Farkas vihette egy az egyben a labdát a kapusra, azonban a hosszú mellé gurított. Percekkel később Faházi tört be a jobb oldalról a boxba, azonban a védelemnek sikerült tisztáznia. A hazaiak nem tudtak dominálni, a középső zónás védekezésünk jól működött. Zártuk a passzsávokat, jól zártunk vissza a labda vonala mögé, sikerült létszámfölényt kialakítanunk a labda körül. A labdaszerzésekkel jobban is építkezhettünk volna, sikerült ugyan többször kontrákat indítani, de volt több ki nem kényszerített labdavesztés is. Az átmenetekre kissé lassan reagáltunk. A szünetben támadásépítésben több türelmet kértünk a játékosoktól. A két szélsőt közelebb toltuk a kilenceshez, valamint, hogy még stabilabbá tegyük a tengelyt, két hatossal játszottunk a folytatásban, Bozzai helyett pedig Kokas szállt be. Pontrúgások és kapura lövések jellemezték a második félidőt, komolyabb lehetőség nem alakult ki a kapuk előtt. Érezhető volt, hogy egy gólos mérkőzés lesz, szerencsére ezt az egyet nekünk sikerült megszereznünk. A 73. percben Mező ívelt át a hosszúra egy pontrúgást, Polonkai pedig bravúros mozdulattal csúsztatott a hosszú sarokba. A folytatásban nyilván nagyobb nyomást helyezett ránk a Diósgyőr, de csapatként és egyénileg is nagyon jól védekeztünk.

A mérkőzés összképét tekintve a Diósgyőr nem tudott nagy helyzeteket kialakítani, valamint a hazai pálya ellenére nem tudott nagy nyomást gyakorolni ránk. Az egész mérkőzés alatt érezhető volt a találkozó tétje, de a játékosok bírták a nyomást, megérdemelten jutottunk a kiemelt bajnokságba. Fantasztikus, zseniális eredménynek számít idegenben egy „bajnoki döntőt” megnyerni és lehozni kapott gól nélkül. Az elejétől a végéig meg volt tervezve a mérkőzés forgatókönyve, amit szinte profi módon sikerült megvalósítani minden játékosunknak. Az egész szezonban nagyobb hullámvölgy nélkül futballoztunk hétről-hétre, pedig a tavaszi szezonban sok hiányzót kellett pótolni. A lefújás után hatalmas ünneplésbe kezdtek a srácok, megtérült a sok befektetett munka, boldogan és büszkén utaztunk haza Miskolcról. Úgy gondolom ebben a szezonban egy olyan produkciót tettünk le az asztalra , ami a klub életében egy újabb előrelépést jelent az utánpótlás fejlődésében és legalább két évre bebiztosította az első osztályban való indulást. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki segítette a munkámat és bármivel is hozzájárult ehhez a történelmi sikerhez és külön köszönöm a „B” középnek a lelkes szurkolást és, hogy az ország minden pontjára elkísértek minket, Hajrá Kerület!"
MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat 26. forduló

2022.05.28 - 12:00

Biatorbágy, Biatorbágy, Iharos dűlői sportpálya

U15
Viadukt SE - III. KERÜLETI TVE
4 - 3 (1 - 3)
5' VÁMOSI BÁLINT TAMÁS
7' VÁMOSI BÁLINT TAMÁS
29' MÉSZÁROS OLIVÉR	

Kun György vezetőedző értékelése:


"Szombaton az utolsó bajnoki mérkőzésünkre utaztunk a Viadukt Biatorbágy otthonába. Ellentétes félidőket produkáltunk, ahol az 1. félidőben kiválóan játszottunk, de 2. félidőben érthetetlen módon visszaestünk. A futball olyan mint az élet, és tényleg mindent meg kell élni a kispadon és a pályán egyaránt. Olyan győztes mérkőzést engedtünk ki a kezünkből, ahol 3-0-val mentünk félidőre, de végül 4-3-ra kikaptunk! Szürreális volt az élmény, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a 2. félidőben nem tetszett a csapat mentalitása. Összességében viszont dicséret illeti az egész csapatot a szezont illetően, mert keményen dolgoztak a játékosaim tavasszal! És ahogy szokták mondani, mi együtt sírunk, együtt nevetünk! A következő hetekben sem állunk le, pénteken Siófokra megyünk 3 napos nemzetközi tornára, június 11-én pedig a Paks nb1-es csapatát fogadjuk edzőmérkőzésen."
MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugat 26. forduló

2022.05.28 - 12:00

Győr, ALCUFER Stadion (-)

U14
GYIRMÓT SE GYŐR - III. KERÜLETI TVE
1 - 1 (0 - 0)
Borsay Márk 65'	


Kaszai Gábor vezetőedző értékelése:


"Szombaton, az utolsó fordulóban a Gyirmót FC Győr csapatához utaztunk.

A hazai csapat egy ponttal előttünk, a 7. helyet foglalta el, így azzal a szándékkal utaztunk Gyirmótra, hogy szeretnénk megnyerni a találkozót és ezáltal még egy hellyel előrébb lépni a tabellán.

Ilyen szellemben kezdtük a mérkőzést. Az első percben veszélyeztettünk és összességében az első játékrészben uraltuk a játékot. Nagyon koncentráltak, fegyelmezettek és harcosak voltunk. Voltak lehetőségeink, míg ellenfelünk kontratámadásait, akcióit jól semlegesítettük. Egy pontrúgás után volt az ellenfél legnagyobb helyzete, igaz a labda a felsőlécen csattant a fejes után. Nekünk több beadásunk volt és többször kerültünk az ellenfél kapuja közelébe. Mi is elértünk egy kapufát akcióból és a félidő utolsó percében egy jó labdaszerzés után a kapuba is sikerült betalálnunk. Így egy gólos előnnyel vonultunk a szünetre.

A második játékrészben agresszívabbá vált ellenfelünk. Magasabban védekeztek és játékban is ritmust váltottak. Mi át is adtuk nekik a területet, kevesebb helyet hagytunk magunk mögött és bíztunk abban, hogy átvészelve ezt az időszakot újra mi kerülhetünk majd előnybe.

Egy félpálya környékéről felívelt labda mindenki mellett elszállt, lepattant és a hosszú kapufa mellett elhagyta volna a játékteret, de a visszafutó védőnk kezére szerencsétlenül rápattanva irányt változtatott, amit a játékvezető észrevett és büntetőt ítélt. Amennyiben lett volna asszisztense azon a térfélen is, kaphatott volna segítséget, de nem volt így maradt a döntés.

Ellenfelünk legveszélyesebb játékosa, akit a mérkőzés során több poszton is játszatott az ellenfél edzője, mert jól semlegesítettük minden pozícióban, értékesítette a megítélt büntetőt.

Ezután a mi perceink jöttek, beadások beadások után, lepattanó labdák, de nem volt szerencsénk és nem tudtunk a kapuba találni.

Így meg kellett elégednünk az egy ponttal.

Összességében egy nagyon intenzív és jó mérkőzést játszott a két csapat. Sajnos a játékvezetés rontott a színvonalon.

Csalódottak voltunk, mert a kitűzött célunkat nem sikerült elérnünk és nem tudtuk megnyerni a mérkőzést.

Ettől függetlenül büszke voltam a játékosaimra, mert nagy szívvel, nagy küzdőszellemben játszottak, megmutatva azt, hogy van bennük tartás és akaraterő. Ezek mellett játékban is sok szép megoldást láthattunk. Hajrá Kerület! "
MLSZ Országos U13 Dél-Kelet 26. forduló

2022.05.29 - 12:00

Gödöllő, Szűcs Lajos Sportcentrum (Gödöllő)

U13
Gödöllői SK - III. KERÜLETI TVE
4 - 3
57' HUSZÁR MÁRTON
71' ÉRSEK PATRIK
75' BÁTI BÁLINT TIBOR	

Szász Ferenc vezetőedző értékelése:


"A csapatunk a mai mérkőzés első negyedében nem igazán érezte a játék ritmusát és ahogy jöttek a hibák és a könnyű kapott gólok is, úgy váltunk hitehagyottakká, míg ellenfelünk pörgött és élvezte a mérkőzést. A második negyedben már dinamikusabban tudtunk játszani, de a kihagyott helyzetek a harmadik negyedben újra megbosszulták magukat és immáron 3-0-ás vezetésre tett szert az ellenfél. Ahogy mentünk az eredmény után, úgy váltunk és játszottunk kicsit nyíltabbá. Csapatunk a negyedik negyedben is próbált újra ritmust váltani, de ez a mai motivált és erős Gödöllő ellen már késő volt és nem tudtuk megfordítani az eredményt. A hazai csapat pedig így megérdemelten szerezte meg a győzelmet."
MLSZ Országos U13 Dél-Kelet 27. forduló

2022.06.01 - 14:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U13
III. KERÜLETI TVE - MTK BUDAPEST
1 - 0
DAJKA MIHÁLY 69'	

Szász Ferenc vezetőedző értékelése:


"A mai napon egy igazi utánpótlás ünnep volt, hiszen a Stadionban tudtuk fogadni az MTK kiemelt pre-akadémiai csapatát. A mérkőzés nagyon jó játékminőséget hozott, hiszen mind a két csapat a játékra törekedve a támadó játékra élesítette magát. Azt nagyon jó volt látni, hogy csapatunk szinte majd mindenben felülmúlta nagynevű ellenfelét. Játékosaink kreatívabban, dinamikusabban tudtak játszani. A helyzeteinket és a lehetőségeinket ugyanakkor ma is rendre elpuskáztuk, sőt ma büntetőből sem tudtunk betalálni. Ellenfelünkre nézve nagyon hízelgő az eredmény. Csapatként is felül tudtuk múlni ellenfelünket, de mivel utánpótlásról beszélünk, az egyéni képességek terén is jobb képet mutatunk ellenfelünknél. Az pedig, hogy teljes kerettel érkezett hozzánk az ellenfél, mutatja meg igazán csapatunk játékosainak az erejét. Az egész évhez gratulálok csapatom minden játékosának és a vezetőknek, hogy lehetővé tették a külföldi elit csapatokkal való mérkőzéseken és tornákon való részvételeinket."
MLSZ Országos U12 Dél-Kelet 26. forduló

2022.05.29 - 10:00

Gödöllő, Szűcs Lajos Sportcentrum (Gödöllő)

U12
Gödöllői SK - III. KERÜLETI TVE
15 - 1
73' BÁNKI JÁNOS MÁRK	(Gonda Bálint)

Mészáros Zsolt vezetőedző értékelése:


"A tavaszi szezon leggyengébb produkciójával rukkoltunk elő. Lassúak voltunk gondolkodásban, cselekvésben és sokszor úton voltunk. Az ellenfél egyéni képességbeli fölényét nem tudtuk kompenzálni a lelkesedésünkkel. Bosszantó volt, hogy az alapelvek betartásában sokat hibáztunk. Védekezésben nem tudtuk felvenni a mélységi indulókat. A párharcokat nagy részben a hazaiak nyerték meg.

Pozitívumként említhető, hogy több helyzetet is kialakítottunk, ezek nagy része azonban kimaradt.

Az ilyen képességű csapatokkal, csak akkor tudunk szorosabb mérkőzéseket játszani, ha mi a legjobb formánkat hozzuk. Mindenből lehet tanulni. Ebből azt, hogy az edzések minőségét és iramát tovább kell javítanunk."#tve1887 #tveutanpotlas #nalunkajovo

bottom of page