top of page
Keresés

Edzői értékelések - UP labdarúgás - 22. hét
Balaton Trophy

2022.06.04-06.05

Siófok

U15
III. KERÜLETI TVE - SIÓFOKI BÁNYÁSZ SE
III. KERÜLETI TVE - STK SAMORIN A
III. KERÜLETI TVE - STK SAMORIN B
III. KERÜLETI TVE - CHAMPION KIJEV B
III. KERÜLETI TVE - RUKH LVIV

Kun György vezetőedző értékelése:


"Május 30-tól június 3-ig folytatódott a munka és készültünk tovább a Balaton Trophy elnevezésű nemzetközi tornára. Közben folyamatosan érkeztek hozzánk próbajátékosok, és jeleztem nekik őszintén, a Paks elleni felkészülési mérkőzésen is szeretném látni őket játék közben. Az elmúlt hétvégén június 3-5-ig nemzetközi tornán vettünk részt Siófokon. A Balaton Trophy elnevezésű tornán, 10 csapat részvételével 2 napon keresztül mérettettük meg magunkat. A tornát két ötös csoportra osztották, ahol a Siófok, STK Samorin két csapatával és a Champion Kijev B-vel sorsoltak össze minket. Harcos és parázs tornán vagyunk túl, ahol újfent ízelítőt kaptunk a külföldi csapatok mentalitásából! Pozitívnak értékelem a tornát, de van hová fejlődnünk főleg fizikálisan és párharc tekintetében! Ezektől függetlenül is külön öröm számomra a játékunk minősége, a mentalitásunk, és persze eredményesség szempontjából az előkelő 3. hely. A csoportunkat veretlenül megnyerve, végül az Ukrán 1. osztályban szereplő Ruch Lvivel játszottunk a döntőbe jutásért. Sajnos vereséget szenvedtünk, de nem maradt hiányérzetem a játékkal és hozzáállással kapcsolatban. A döntőről sajnos így lemaradtunk, de a 3. helyért megvívott találkozón, a Champion Kijev csapatát 3-0-ra legyőztük! Hasznos tornán vagyunk túl és nagy dicséret illeti a srácokat! Június 19-ig tovább folytatjuk a munkát, és közben játszunk a Paks U15-ös csapatával, illetve részt veszünk a rangos Gallini kupán."
MLSZ Országos U12 Dél-Kelet 27. forduló

2022.06.04 - 12:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U12
III. KERÜLETI TVE - MTK BUDAPEST
0 - 13

Mészáros Zsolt vezetőedző értékelése:


"Szombaton az MTK csapata látogatott hozzánk a szezon utolsó bajnoki mérkőzésén. Sok hiányzónk volt betegség, sérülés és családi elfoglaltságok miatt. Így az U11-ből 2 játékossal kiegészülve fogadtuk a bajnokság legerősebb csapatát.

Célunk az volt, hogy emelt fővel, tiszta lelkiismerettel jöjjünk le a pályáról a mérkőzés után.

Saját térfeles labdaszerzést választottunk, hogy a vendégeknek minél kisebb területe legyen kibontakozni és ne fussanak át rajtunk. Fizikálisan, gondolkodásban és technikai téren is óriási volt a különbség a két csapat között. A támadásainkat próbáltuk építgetni, ez többször is sikerült, de a félpályán túl csak elvétve jutottunk. Nem volt sebességünk, futóemberünk, akik az előrejátékot meg tudták volna oldani.

Mentalitása miatt mindenki dicséretet érdemel, mert bátran küzdöttek, egymást segítették a játékosok és mindent megtettek azért, hogy tiszta lelkiismerettel fejezzék be a mérkőzést. Jelen esetben ez ennyire volt elég.

Egy-egy ilyen mérkőzést lehet játszani, de hosszútávon a sok ilyen meccs sem nekünk, sem az ilyen kaliberű csapatoknak nem feltétlenül segíti úgy a fejlődését, ahogy kellene."
2022-es Juniális Kupa Gödöllő

2022.06.04.

Gödöllő

U6
NÉVSOR:
Sévity Soma
Szélesi Maxim Zoltán
Lábán Doma
Ákos Richárd
Havasi Vince

Lilik József vezetőedző értékelése:


"2022.06.04-én Gödöllőn vettünk részt egy nagyon jó szervezésű, sok csapatos tornán (21 csapat) az U6-os csapattal.

A csoportokban 7 csapat volt, így 6 csoportmérkőzést játszottunk, 3 győzelemmel, 1 döntetlennel és 2 vereséggel a 3. helyen végeztünk. Volt még egy selejtező, amit megnyertünk, így a 9. helyért játszottunk, ahol sajnos kikaptunk. A csapat a 10. helyen végzett.

Csapat legjobb játékosa: SÉVITY SOMA lett.

A gyerekek nem riadtak meg, nem féltek, bátran játszottak, erőszakosak voltak, ami lényeges, hogy sok gólos mérkőzéseket játszottunk. Büntetőrúgásos mérkőzést is sikerült megnyerni. Jó volt látni minden egyes gól után a mosolyt, a gólörömöt. Harcosak, erőszakosak voltak, csak gratulálni tudok a játékosoknak az egész tornán való hozzáállásukhoz."


#tve1887 #tveutanpotlas #nalunkajovo

bottom of page