top of page
Keresés

Edzői értékelések - UP labdarúgás - 23. hét
Balatonlelle Cup

2022.06.11-12.

Balatonlelle

U12

Mészáros Zsolt vezetőedző értékelése:


"Vasárnap a Balatonlelle Cupon vettünk részt. A Tornán U13-as csapatok is részt vettek. A mérkőzéseket félpályán rendezték meg 8+1-es létszámmal. Ebből adódóan túl kicsi volt a terület, kevés folyamatos játék alakult ki a meccseken. Inkább a küzdés volt a jellemző. Ebben az idősebb és nagyobb fizikummal rendelkező csapatok erősebbek voltak nálunk. Sok technikai hibával fociztunk, ezért több fizikai párharcot kellett megvívnunk, ami nem nekünk kedvezett. Nagyot küzdöttek a srácok a hőségben, ami az egész tornát végigkísérte. A csoportban 2 győzelemmel, 2 döntetlennel és 2 vereséggel végeztünk. A 13. helyért játszhattunk az Airnergy U13-as csapatával. Küzdöttünk, de az ellenfél többet támadott és több helyzetet alakított ki, amiből 1 gólt szerzett. Így a 14. helyen végeztünk.


Gratulálok a csapatnak a hozzáállásért!"
Balatonlelle Cup

2022.06.12.

Balatonlelle

U8

Farkas Zoltán vezetőedző értékelése:


"Egy nagyon jól megszervezett, igazán élménydús tornán szerepeltünk, ahol jó tempójú mérkőzéseket játszottunk. Hét lejátszott mérkőzésből hatot sikerült is megnyernünk. A torna első percétől az utolsóig támadtunk, végig harcosak és agresszívak voltunk, legtöbb esetben nem engedtük érvényesülni az ellenfelet, segítettük egymást végig. Mindezt tettük egy egész napon át tartó nagyon nagy hőségben. Mentalitásban, technikai elemek alkalmazásában, egyéni taktikai elemek végrehajtásában és kondicionálisan is jó teljesítményt nyújtottunk és mindezek terén ezzel együtt tovább is fejlődhettünk. Amit az idény során tanultunk, és amit a tornán szerettem volna viszont látni a mérkőzések során, azokat az elemeket és döntéseket, megoldásokat teljes mértékben megvalósították a játékosok. A két kapusunk együtt élt végig a játékkal, bravúrokkal, jó ütemű kijövetelekkel és játékszervezésekkel igyekeztek felhívni magukra a figyelmet. A mezőnyjátékosok közül is mindenki nagyszerűen játszott, bátran mertünk kezdeményezően focizni!


A csoportból pontveszteség nélkül, minden mérkőzésünket megnyerve 23-1-es gólaránnyal jutottunk tovább a legjobb nyolc közé (legyőzve az Eger, Szentlőrinc, MTK és Kaposvár csapatait). A legjobb négy közé kerülésért a RAFC alakulatán kellett felülkerekednünk, amit sikerrel is vettünk. A döntőbe jutásért az MTK ellen játszottunk ismételten, akárcsak a csoportmérkőzések folyamán, ezúttal is sikerrel jutottunk tovább rajtuk.

A döntőben pedig az Eger másik csapatával csaptunk össze, akik végül 3-1 arányban diadalmaskodtak ellenünk!


Összességében egy fantasztikus napot zártunk és ami külön öröm számomra, büszkeséggel és jó érzéssel tölt el, hogy egy bő kerettel (12 fővel) tudtunk elmenni erre a tornára is és mindenki egytől egyig nagyszerűen játszott! Gratulálok újfent ezúton is a játékosainknak nem csak ehhez a tornához, hanem az egész szezonhoz is! Illetve köszönjük szépen a vezetőség, a szülők és nem utolsó sorban a kollégák egész éves támogatását!


Az ezüstérem mellett a legjobb kapus díjjal is büszkélkedhettünk. Könnyű Nándor örülhetett az elismerésnek!"

Juniális Kupa

2022.06.04-05.

Gödöllő

U7

Vései Martin vezetőedző értékelése:


"Gödöllőn egy nagyon színvonalas tornán vettünk részt, jó ellenfelekkel szemben. A gyerekekkel sikerült megértetni, hogy ne izguljanak, az elejétől kezdve a játékkal foglalkoztak, nem voltak megilletődve. A legtöbb mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült sok párharcot tudtunk nyerni, az 1v1 elleni szituációkból győztesen jöttünk ki. Szerettük volna látni, hogy folyamatosan nyomás alatt tartjuk az ellenfelet, ezt vissza is kaptuk. A 22 csapatos tornán végül a 8. helyet sikerült megszereznünk, ami nagyon szép eredmény, hiszen a gyerekek 10 mérkőzést játszottak le, így a végére érthető módon nagyon elfáradtak. A csoportmérkőzések alkalmával 6 győzelem és csupán 1 vereség volt a mérleg. Az elődöntőben viszont két vereség mellé egy döntetlen jutott, ennek köszönhető a 8. helyezés. Csapatunkból a torna végén Csatári Levente került kiemelésre gólerős, lelkes játékának köszönhetően.

Nagyon hasznos nap volt ez számunkra, hiszen a mérkőzések abszolút visszajelzést adtak arról, hogy hol tartunk jelenleg, és nagyon pozitív képet kaptunk vissza."Pünkösdi Kupa

2022.06.11.

Göd

U7

Vései Martin vezetőedző értékelése:


"Hétvégén Gödön vettünk részt U7-es tornán, ahova 16 csapat adta le nevezését, mi pedig két csapattal érkeztünk. Nehézkesen indult a nap, hiszen az utolsó pillanatban történt lemondások miatt úgy alakult, hogy mindkét sorunk csere nélkül vágott neki a mérkőzéseknek.

A fehér csapatunk az UTE, BVSC, Göd, míg a kék csapatunk a Dunakeszi 2, Göd 2 és Ikarus csapataival kerültek egy csoportba. A gyerekeknek a nagy meleggel is meg kellett küzdeniük, ennek ellenére az első pillanattól kezdve nagy kedvvel vetették magukat bele a játékba. Nagyon sok gól született a csoportmeccsek alatt, szerencsére ezek nagyban az ellenfelek hálóját terhelték. Mindkét csapatban remek egyéni teljesítmények voltak, de összjátékból is sok gól született. A csoportban végül mindkét csapatunk megnyerte az összes meccsét, bekerülve ezzel a négyes döntőbe, ahol szintén körmérkőzések vártak ránk. A két TVE csapaton kívül a Taksony és a Dunakeszi 1 együttesei kvalifikálták magukat. Kék csapatunk játékosai továbbra is nagy lelkesedéssel, mindent kiadtak magukból, de nagyon elfáradtak a végére, így a 4. helyet szerezték meg. Fehér csapatunk viszont előbb a Taksony, majd a Dunakeszi csapatát is magabiztos játékkal győzte le, megszerezve ezzel a torna győzelmet. A torna végén mindenki jutalomban részesült, mindkét csapatunkból lehetőség volt a legjobb teljesítményt nyújtó gyerekeket jutalmazni. Minden játékosunk maximális dicséretet érdemel a hozzáállása és a mutatott játéka miatt, a kékeknél azonban Tóth Benjámin, míg a fehéreknél Hegedűs Ábel érdemelte ki a különdíjat. Nagy öröm volt számunkra, hogy a torna legjobb játékosát is csapatunk adta, az első tornáján résztvevő Ábrahám Borisz az edző kollégák szavazatai alapján megérdemelten kapta meg az elismerést.

Nagyon örültünk, hogy ezzel a sikerrel tudtuk zárni a szezont, a gyerekek, a szülők, valamint mi edzők is nagy élményként éltük meg a mai napot."
Pünkösdi Kupa

2022.06.11.

Göd

U6
NÉVSOR:
Kézdy Boldizsár
Kardos Zétény
Lőrincz István Bence

Lilik József vezetőedző értékelése:


"2022.06.11-én 16 csapatos gyerektornán vettünk részt a 2016-os korosztállyal (U6) Gödön. Sajnos születésnap, sérülés, betegség miatt, csak 3 fővel tudtunk elmenni a tornára, de mint kiderült, nem volt gond.

A csoportkörben elsők lettünk veretlenül, sok gólos mérkőzéseket játszva, rendületlenül mentünk előre, mert győzni akartunk, mellette nagyon jól védekeztünk. A csoportból megvertük a Honvéd második csapatát, a Városgazda csapatát és a Gödöllő első csapatát. Így a csoportok első helyezettjei jutottak az első csoportba. Itt az Újpestet, a Honvéd első csapatát és A Göd csapatát megverve veretlenül az ELSŐ helyet szereztük meg. A nagy meleg ellenére csere nélkül nagyon nagy bravúrt hajtottunk végre, ilyenkor gondolkozik el az ember, milyen jó dolog ilyen fantasztikus palántákkal foglalkozni.

A torna legjobb játékosa KÉZDY BOLDIZSÁR lett, nem érdemtelenül. A csapatból Kardos Zétény lett díjazva, de Lőrincz István Bence is nagyon jó teljesítményt nyújtott, főleg védekezésben.

Gratulálok minden egyes játékosnak!"


#tve1887 #tveutanpotlas #nalunkajovo

bottom of page