top of page
Keresés

Edzői értékelések - up labdarúgás


U16 III. KERÜLETI TVE - MVSC-MISKOLC 2 - 0

MLSZ Regionális U-17 Közép "A" Csoport 1. forduló

2021.08.28 - 15:00 Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U17
III. KERÜLETI TVE - ÚJPESTI HALADÁS FK
10 - 1 (2 - 1)

Gólok

FRÖHLICH MÁRTON PÉTER 41'	 
ORSZÁG LEVENTE MÁTÉ 43'	 
RÓZSA ZALÁN LEVENTE 63'	 
ORSZÁG LEVENTE MÁTÉ 69'	 
MÉSZÁROS HUBA 70'	 
ALBERT AXEL 79'	 
LÁNCZOS DOMINIK 82'	 
LÁNCZOS DOMINIK 85'	 
LAURENCZY BARNA 86'	 
LAURENCZY BARNA 88'	 

Takács Ákos vezetőedző értékelése:

"Egy jól végződő felkészülés után, az első bajnokin sajnos menetrendszerűen jött az ellenfél 4. percbeni szerencsés vezető gólja. Természetesen nem omlott össze a brigád, szép lassan elkezdték taktikusan őrölni az ellenfelet, s rengeteg ziccert is kialakítottak, amik nagy része érthetetlenül kimaradt. Ám még a félidő vége előtt 2 perc alatt bement végre a sokból kettő, és így előnnyel várhattuk a második félidőt, amiben aztán a totális felőrlés meg is hozta a gyümölcsét, így megérdemelten alakult ki az ekkora gólarányú győzelem."MLSZ Országos U16 Alap csoport 1. forduló

2021.08.28 - 13:00 Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U16
III. KERÜLETI TVE - MVSC-MISKOLC
2 - 0 (0 - 0)

Gólok

MEZŐFALVI ÁDÁM 51'	 
VARGA RUSZLÁN 89'	 

Balogh Ákos vezetőedző értékelése:

"Nem csak az első bajnoki forduló miatt volt egy kicsit feszült mindenki, hanem azért is, mert a centerpályán tudtunk játszani és igen szép számú közönség előtt, amihez nincsenek hozzászokva a srácok. Természetesen szokatlan volt a pálya talaja, de úgy érzem elég hamar alkalmazkodni tudtunk hozzá, de így is lassította a játékot.


Az első perctől kezdve mi irányítottunk, domináltunk végig, így többnyire az ellenfél térfelén volt a labda. Az elején indokolatlanul ívelgettük hátulról fel a labdákat, de ezt is átbeszéltük a szünetben és a második játékrészben már több kombinatív játék alakult ki. Szélén nem igazán tudtunk veszélyesek lenni, mert két gyors védővel találtuk magunkat szemben.


Egy tucat szögletet rúgtunk és csak egyet sikerült a legvégén ebből értékesíteni – még az elején járunk ebből is. Második játékrészben az ellenfél három védővel játszott, ezért visszahoztuk egy 10 métert a centerünket, amivel sikerül zavart kelteni a védelemben. A Miskolc csapata egy kellemetlen ellenfél volt, amiben több gyors játékos is megtalálható. Összességében taktikailag mindenki fegyelmezett volt, de egyénileg voltak közepes teljesítmények."MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat 1. forduló

2021.08.28 - 11:00 Baja Városi Sporttelep

U15
LUA BAJA - III. KERÜLETI TVE
0 - 4 (0 - 3)

Gólok

8' FARKAS PATRIK
34' SÁNDOR BALÁZS
38' FARKAS PATRIK
40' FARKAS PATRIK

Vermes Krisztián vezetőedző értékelése:

"Az első bajnoki mérkőzésünket a Baja csapata ellen játszottuk idegenben. Nem ismertük korábban ezt a csapatot, hiszen még nem találkoztunk korábban velük. Számunkra a legfontosabb az volt, hogy amit hat hét alatt gyakoroltunk, azt a pályára kivigyék a srácok. Az első 15 percben volt egy kis megilletődöttség és sok hiba volt a játékunkban. Egy kis idő elteltével lenyugodtak a játékosok, megjött az önbizalom is, majd ez meglátszott a játékon is.


A második félidőre teljes mértékben mi uraltuk a mezőnyt, nem hagytuk az ellenfelünket semmilyen módon érvényesülni. Sajnos a helyzetkihasználásunk pocsék volt, mert szó szerint számtalan helyzetből 4-et tudtunk abszolválni, emiatt maradt bennünk hiányérzet. Ennek ellenére nem vagyok elégedetlen, hiszen játékban láttam sok bíztató elemet és szép játékot is. Jó alap lehet a jövőre nézve. Hajrá Kerület!"MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugat 1. forduló

2021.08.28 - 11:00 Paksi FC Stadion

U14
PAKSI FC - III. KERÜLETI TVE
9 - 0 (6 - 0)

Kaszai Gábor vezetőedző értékelése:

"Az első fordulóban a Paksi FC korosztályos csapata ellen léptünk pályára idegenben. Egy nagyon rossz minőségű és kis méretű műfüves pályán került megrendezésre a mérkőzés. Ellenfelünk fizikális fölényével és agresszív fellépésével nem tudtunk mit kezdeni. Az első 20 percben nagyon megilletődötten, bátortalanul próbáltunk játszani, ami mellé még párosultak egyéni hibák is, így 3-0 volt az ellenfélnek 20 perc játék után.


Utána kicsit bátrabbak lettünk, játékban, támadás építésekben megcsináltuk azokat a mozgásokat amiket gyakoroltunk és meg is tudtuk bontani az ellenfél védekezését többször is, volt egy ziccerünk is, de gólt nem sikerült szereznünk. Az egyéni hibák és az ellenfelünk fizikális fölénye újabb bekapott gólokat eredményeztek, így 6-0-ás állásnál vonultunk szünetre.


A második félidőben jobb teljesítményt sikerült nyújtanunk. A padról beszálló játékosok többsége jól állt be a mérkőzésbe, kicsit fel tudta rázni a csapatot, kis lendületet tudott hozni. A végeredmény 9-0 lett, ami meglátásom szerint nem reális eredmény. Olyan egyéni hibákat követtünk el, amik eddig egyáltalán nem voltak jellemzők ránk. Ezek a hibák nagyon demoralizálólag hatottak a játékosokra, a csapatra, amiből nehéz volt újra visszatérniük a meccsbe, újraépíteni magukat. Illetve játékban sokkal többet próbálkoztunk megvalósítani abból amiket gyakoroltunk, míg ellenfelünk a mi hibáinkból élve, a felívelt labdákban és fizikális erős játékosaikban bízva igyekezett játszani, ami persze semmit nem von le az érdemeikből, de hosszútávon számunkra talán hasznosabb volt ez a mérkőzés. Összességében természetesen sokkal többet várunk a játékosoktól, a csapattól, ami bennük is van, de ezt a játékosoknak is el kell hinni! Megyünk tovább. Hajrá Kerület!"


#tve1887 #tveutanpotlas #nalunkajovo


bottom of page