top of page
Keresés

Edzői értékelések - up labdarúgás - 36. hét


U12 III. KERÜLETI TVE - SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA

MLSZ Regionális U-17 Közép "A" Csoport 3. forduló

2021.09.12 - 10:00 III. ker. TVE Sporttelep

U17
III. KERÜLETI TVE - AIRNERGY FC
7 - 0 (4 - 0)

Gólok

FÁBIÁN-RIGÓ BOTOND 14'
KÓSA MARCELL ZSOLT 26'
ORSZÁG LEVENTE MÁTÉ 39'
BEHOVITS MÁTÉ 40'
KOVÁCS-HANTOS ERIK 80'
BÁNSZKI GERGELY TIBOR 83'
KAPUSI ÁBRIS PÁL 88'

Takács Ákos vezetőedző értékelése:

"A héten már izgatottabban vártuk az Airnergy elleni meccset, ugyanis végre egy erősebb ellenféllel csaphattunk össze, akiket a bajnokság szempontjából az első öt közé várunk. 1-2 percnyi puhatolózás után, gyorsan magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, s az egész mérkőzést végigdomináltuk. Rengeteg labdabirtoklással őröltük fel ellenfelünket, s félidőre már 4 gólos előnnyel mentünk. Ez a második félidő első 3-4 percében ugyan kevésbé volt látható, de gyorsan váltottunk újra a biztos labdatartásra és támadásépítésekre. A srácok rendkívül gyorsan szerezték vissza a labdákat, a kapusainknak igazából semmi dolguk nem volt. Ezzel együtt, aminek a leginkább nagyon örülök, hogy nagyszerű csapatmunkáról tettek tanúbizonyságot."MLSZ Országos U16 Alap csoport 3. forduló

2021.09.11 - 14:00 Békéscsaba Utánpótlás Központ

U16
BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE SE - III. KERÜLETI TVE
0 - 5 (0 - 2)

Gólok

9' FARKAS BALÁZS ZOLTÁN
43' FARKAS BALÁZS ZOLTÁN
53' ZÁMBÓ MÁRTON
62' ZÁMBÓ MÁRTON
83' PÁLVÖLGYI PATRIK 

Balogh Ákos vezetőedző értékelése:

"Ismét egy nagyon hosszú utazás után kellett felvenni a kesztyűt egy erős Békéscsaba ellen. Parádés füvespálya fogadott minket, plusz a délutáni kánikula. Az első félidő elején próbáltunk agresszívan kezdeni és fent védekezni, mert tudtuk hogy hasonló felfogásban jönnek majd a vendéglátók is ránk. Ebből mi jöttünk ki győztesen, mert már a 9. percben sikerült egy szögletből gólt fejelni Farkas Balázs révén és mi birtokoltuk többet a labdát.


A Békéscsaba a bekapott gól után kicsit visszább húzódott, ezért zavartalanul hoztuk ki a labdát a középső harmadig. Sok párharcot nyertünk és jók voltak a labda nélküli mozgások mélységben és szélességben egyaránt. Többször tudtunk a szélén a védelmük mögé kerülni, amivel folyamatosan veszélyeztettük a kapujukat. Lélektanilag ismét jókor találtunk be, mert a félidő 43. percében Pálvölgyi mélységi beindulása után jól centerezte be Farkas Balázsnak, aki megszerezte a második találatát.


Szünetben ismét kettőt cseréltünk, átbeszéltük a védekezés részét a védőzónában és a középpályásoktól kisebb távolságot kértünk. Igazi rohanás kezdődött, szinte mind a két csapatban könnyen átjátszhatóak lettek a középpályások, ezért itt is – ott is lehetőségek alakultak ki.


A 52.percben Zámbó Marci bátran tört be a bokszba, ahol csak szabálytalanul tudták megállítani amiért jogos büntető járt, amit ő maga higgadtan gólra váltott. Több védekező típusú játékost cseréltünk be, még stabilabbak lettünk hátul, de az előrefelé játékunk már nem volt gördülékeny. Úgy éreztük, hogy 0-3 után egy kicsit lelkileg már feladta a hazai csapat. Nekünk sikerült még gólt szerezni, a 62. percben ismét Zámbó volt eredményes, egy szögletünk után még kijött a labda, de Szili Zsombor visszarúgta a hosszúra, ahol Zámbó érkezett.


Az i-re a pontot Pálvölgyi Patrik rakta fel a 83. percben – a támadózónában sikerült labdát szerezni, Zámbó jó ütemben passzolta tengelyben a beinduló Pálvölgyinek, aki okosan gurította el a kimozduló kapus mellett. Profi módon kezdtünk el idegenben a bajnoki mérkőzést és szemmel látható volt, hogy ez nagyon meglepte a Békéscsabát.


Hatalmas gratuláció jár a srácoknak, ez a magabiztos győzelem abszolút megérdemelt, reális eredmény született. Külön köszönet a szülőknek, akik ilyen messzire újra elutaztak bíztatni a csapatot!"


III. KERÜLETI TVE U16

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat 3. forduló

2021.09.11 - 14:00 Székesfehérvár, Főnix Park

U15
FŐNIX GOLD FC - III. KERÜLETI TVE
4 - 2 (3 - 2)

Gólok

10' VÁMOSI BÁLINT TAMÁS
27' FARKAS PATRIK

Vermes Krisztián vezetőedző értékelése:

"Rettentően sokat járt/jár a fejemben a mérkőzés, de ahányszor erre gondolok a negatív érzelmek fognak el. Ha folytatjuk az első 15 perc játékát abszolút miénk lett volna a mérkőzés, de sajnos ismét buta hibák voltak, néhány játékoson a lélek nélküli játékot láttam és ez a legborzasztóbb. Ha valaki szeretne valamit ettől a sporttól, akkor igenis tenni kell érte és el kellene kezdeni végre gondolkozni, hisz ez egy olyan játék is, ahol elmaradhatatlan az agy használata és elmaradhatatlan az is, hogy kommunikációval segítsük egymást a pályán belül és azon kívül is!"MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugat 3. forduló

2021.09.11 - 09:00 Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U14
III. KERÜLETI TVE - BUDAÖRS
7 - 1 (2 - 1)

Gólok

GIANOTTI BALÁZS KEVIN 1'
SZABAD GERGŐ 14'
GIANOTTI BALÁZS KEVIN 44'
GOSZTOLA ÁDÁM 56'
GIANOTTI BALÁZS KEVIN 57'
MUCSI MARCELL 62'
BORSAY MÁRK MILÁN 79'

Kaszai Gábor vezetőedző értékelése:

"Szombat délelőtt a Budaörs SC csapatával játszottunk hazai pályán. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, ugyanis már az első percben sikerült megszereznünk a vezetést. Néhány perccel később megdupláztuk előnyünket, ami egyáltalán nem volt érdemtelen. Ezután a játékunk ugyan rendben volt, de gólra nem tudtuk váltani a lehetőségeinket, míg ellenfelünk szépíteni tudott egy szerencsésnek nevezhető góllal. Félidőben 2-1-es vezetéssel vonulhattunk pihenőre. A második félidő első perceiben ismételten gyorsan be tudtunk találni és úgy érzem ekkor ellenfelünk feladta a küzdelmet. A mérkőzés a továbbiakban még inkább a mi akaratunk szerint alakult és ez további gólokban is megmutatkozott.


Az egész mérkőzést figyelembe véve teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. Nagyon sok gyakorolt és alapelveinknek megfelelő elem megjelent a mérkőzésen, ami nagyon pozitív. Erre lehet építeni. Mindenki kivette a részét a sikerből, amihez gratulálok minden játékosnak. Hajrá Kerület!"MLSZ Országos U13 Dél-Kelet 2. forduló

2021.09.11 - 15:00 Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U13
III. KERÜLETI TVE - SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA
5 - 2

Gólok

MARTONOSI REGŐ 4'	öngól 
ÉRSEK PATRIK 11'
MASZLAG BENEDEK 17'
VARGA SZABOLCS 26
NAGY BENEDEK BOTOND 72'

Szász Ferenc vezetőedző értékelése:

"Az első forduló elmaradása után a Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapata ellen kezdtük meg a bajnokságot. Nagyon magasszintű mérkőzést tudtunk játszani egy nagyon erős fizikumú és technikailag is kiváló Szeged ellen. Az utolsó 20 percre fáradt el mindkét csapat, a nagy meleg és a műfű sokat kivett a gyerekekből. Gratulálok játékosaimnak a mutatott teljesítmény miatt és nem mellékesen a győzelemhez is!"MLSZ Országos U12 Dél-Kelet 2. forduló

2021.09.11 - 13:00 Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U12
III. KERÜLETI TVE - SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA
0 - 12

Mészáros Zsolt vezetőedző értékelése:

"Szombaton a Szeged csapatát fogadtuk az első bajnoki mérkőzésünkön. Jól kezdtünk és bátran fociztunk. Sokat vállalkoztunk, a labdákat megpróbáltuk megjátszani. Volt elképzelés a játékunkban. Az ellenfél fizikálisan és futógyorsaságban is fölénk kerekedett, ezért a kapujukig kevésszer tudtunk eljutni. Némi mezőnyfölényben játszott a Szeged, de ezt a lelkesedésünkkel, mentalitásunkkal próbáltuk ellensúlyozni. A mérkőzés második felében a fizikális fölényük egyre inkább kidomborodott. Kezdtünk fáradni, egyre többet hibáztunk és többnyire védekezésre kényszerültünk. Sajnos a kényszerű cserék miatt az utolsó negyedre teljesen szétestünk. Ez a kapott gólok számában is megmutatkozott. Ez már a küzdésről szólt. Gratulálok a Csapatnak a remek hozzáállásért!"


#tve1887 #tveutanpotlas #nalunkajovo


bottom of page