top of page
Keresés

Edzői értékelések - up labdarúgás - 38. hétMLSZ Regionális U-17 Közép "A" Csoport 5. forduló

2021.09.25 - 15:00 Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U17
III. KERÜLETI TVE - VIADUKT SE-BIATORBÁGY
9 - 1 (3 - 1)
BÁNKI JÓZSEF FERENC 7'
MÉSZÁROS HUBA 30'
SEBŐK MIHÁLY 41'
SEBŐK MIHÁLY 59'
KOVÁCS-HANTOS ERIK 66'
KOVÁCS-HANTOS ERIK 78'
KOVÁCS-HANTOS ERIK 79'
LÁNCZOS DOMINIK 84'
LAURENCZY BARNA 90'

Takács Ákos vezetőedző értékelése:

"A Biatorbágy elleni bajnokin az tetszett, hogy a srácok láthatóan megtanulták a futball azon részét, hogy mit jelent a türelem és taktikai utasítások totális betartása, illetve kivitelezése. Ezt az eddigiekkel megszokottan újra az jellemezte, hogy felőröltük az ellenfél pszichés és kondicionális részét, és így a második félidő harmadától beindult a mennyiségi gólgyártás. További örömömre szolgált, hogy páran úgy szálltak be csereként, hogy nekem okoznak fejtörést a következő meccsünkre. Jelenleg azon dolgozunk továbbra is kőkeményen, hogy minél jobban fenntartsuk és még többet dolgozzunk a szakmai fejlődés ügyében, egy deka lazítás sem engedélyezett, sőt..."MLSZ Országos U16 Alap csoport 5. forduló

2021.09.25 - 12:00 Pécs, PMFC Kovácstelep Sporttelep

U16
PMFC - III. KERÜLETI TVE
0 - 5 (0 - 3)

Gólok

5' FAHÁZI BENDEGÚZ
29' FARKAS BALÁZS ZOLTÁN
35' MEZŐFALVI ÁDÁM
61' FARKAS BALÁZS ZOLTÁN
66' ZÁMBÓ MÁRTON

Balogh Ákos vezetőedző értékelése:

"Kiemelt bajnokság színvonalú volt a mérkőzés első félideje, ahol a hazaiak magasan presszingeltek, nagy nyomás alá helyezték csapatunkat. Ennek ellenére az 5. percben egy szép támadás végén, Szili ugratta ki tökéletesen Faházi Bendegúzt, aki gólra váltotta a ziccert, megszerezve ezzel az első gólját az egyesületben. A vezető gól után rendre dolgoztuk ki a helyzeteket, komoly ziccereink is akadtak, azonban rendre kimaradtak. A 29. percben egy kapusunk által felívelt labda után rosszul kommunikált az ellenfél védője és kapusa, Farkas csapott le a labdára és szerzett könnyű gólt.


Továbbra is domináltuk a mérkőzést, a Pécs szélekre felívelt labdákkal próbálkozott, azonban a védelmünk végig stabil volt, szélső védőink kimondottan jó napot fogtak ki. A 35. percben egy újabb szépen felépített támadás végén Kovácsréti lépett fel a támadással, majd szélről centerezett Mezőfalvi elé, aki okosan lőtte ki a hosszú sarkot. Elmondható, hogy az első félidőben a hazai csapat komoly helyzetig nem jutott, veszélyt nem jelentettek a kapunkra. Ez nagyrészt annak volt köszönhető, hogy fel tudtuk venni a mérkőzés iramát és kellően agresszívak voltunk, legfőképp a középső harmadban szereztünk sok labdát.


A 2. félidőre azt kértük a játékosoktól, hogy próbáljunk még feljebb védekezni, nyomást gyakorolni az ellenfélre. Előre felé próbáltunk frissíteni, Zámbó és Ferencz érkezett Faházi és Szili helyére. A cserék jól is sikerültek, hiszen mindketten agilisan játszottak, többször is sikerült a védelem mögé kerülniük, folyamatos veszélyt jelentve az ellenfél kapujára. A 61. és a 66. percben is éppen Ferencz Attila centerezett középre, előbb Farkas, majd Zámbó érkezett a kapu elé végleg eldöntve a mérkőzést.


Összegezve a saját játékunkat nem feltétlen tudtuk érvényesíteni az egész mérkőzésen, de a srácok profi módon álltak bele párharcba és ismét teljesen megérdemelt győzelmet arattak idegenben. A végeredmény nem túlzó, helyzetek alapján akár még több gólt is szerezhettünk volna. Nagy dicséret továbbá, hogy a bajnokságból eltelt négy forduló alatt ellenfél még nem szerzett gólt ellenünk (Nyíregyháza-öngól).


Külön köszönet Matyi Bence édesapjának, hogy a mérkőzés után vendégül látta a csapatot."MLSZ Országos U13 Dél-Kelet 4. forduló

2021.09.25 - 09:00 Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U13
III. KERÜLETI TVE - BUDAFOKI LC
7 - 0 (0 - 0)
SZÁNTÓ BRENDON 4'
PUSKÁS GERGŐ 8'
ÉRSEK PATRIK 22'
ÉRSEK PATRIK 32'
PUSKÁS GERGŐ 46'
PUSKÁS GERGŐ 63'
BÁTI BÁLINT TIBOR 64'

Szász Ferenc vezetőedző értékelése:

"A hétvégén a Budafok csapata ellen játszottunk és végig dominálva, az alapelveket is betartva tudtunk óriási mezőnyfölényben játszva egy élvezetes mérkőzést játszani. A sok hiányzó ellenére is erősek és kombinatívak tudtunk lenni. Győzelmünk megérdemelt volt ilyen arányban is."


MLSZ Országos U12 Dél-Kelet 4. forduló

2021.09.25 - 11:00 Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U12
III. KERÜLETI TVE - BUDAFOKI LC
10 - 1 (0 - 0)
GÁBOR HUGÓ ANDRÁS 17'
GÁBOR HUGÓ ANDRÁS 28'
GÁBOR HUGÓ ANDRÁS 29'
SWAINE TAMÁS PATRICK 35'
SWAINE TAMÁS PATRICK 50'
SWAINE TAMÁS PATRICK 53'
GÁBOR HUGÓ ANDRÁS 62'
SWAINE TAMÁS PATRICK 73'
GÁBOR HUGÓ ANDRÁS 78'
SWAINE TAMÁS PATRICK 79'

Mészáros Zsolt vezetőedző értékelése:

"Nagyon vártuk már a Budafok elleni megmérettetést, mivel a múlthéten elmaradt a bajnoki mérkőzésünk. A találkozó legelejétől fölényben játszottunk, sok helyzetet alakítottunk ki, de az első gólunk nehezen született meg. A kombinatív és az egyéni megoldásokat jól ötvöztük. Viszont sokszor próbálkoztunk a tengelyben és nem használtuk eléggé a széleket. Amikor ezen változtattunk nagyobb területünk és több időnk volt a góllövésre. Felszabadultan, nagy kedvvel játszott a csapat. A mérkőzés további részében a helyzeteinket nagy százalékban használtuk ki. Dicséret a srácoknak, mert végig elszántan fociztak és mindig több és több gólt akartak szerezni! Hajrá TVE!"


#tve1887 #tveutanpotlas #nalunkajovo

bottom of page