top of page
Keresés

Edzői értékelések - up labdarúgás - 44. hétMLSZ Regionális U-17 Közép "A" Csoport 11. forduló

2021.11.06 - 10:00 Halásztelek, Németh Ferenc Sportcentrum

U17
HALÁSZTELKI FC - III. KERÜLETI TVE
1 - 2 (1 - 0)
47' BEHOVITS MÁTÉ
78' SEBŐK MIHÁLY

Takács Ákos vezetőedző értékelése:


"Megint egy kissé szenvedős mérkőzést játszottunk, a győzelem ugyan nem forgott veszélyben, de sajnos két hete be vagyunk oltva a gólok ellen… Noha rendesen, koncentráltan dolgoztak a srácok a meccsen, a taktikai utasításokat betartották, domináltuk a mérkőzést, helyzeteink is voltak, csak a gólok nem akartak megszületni. Sajnos egy rossz minőségű füves pályán játszottunk, ami csúszós is volt, a kapott gólunk is két elcsúszásból született, de tetszett, hogy akkor is próbálták a földön tartani a labdát, nem voltak a pálya miatt indokolatlan ívelgetések. Ami nem annyira tetszett, hogy meglehetősen kevés beindulásaink voltak, ezen változtattunk a szünetben, és ezután már jóval több helyzetünk alakult is ki a második félidőben."MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat 10. forduló

2021.11.06 - 17:30 Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U15
III. KERÜLETI TVE - SIÓFOKI BÁNYÁSZ SE
6 - 0 (3 - 0)
VARGA ROLAND LÁSZLÓ 3'
POLONKAI ZSOMBOR 14'
FARKAS PATRIK 22'
POLONKAI ZSOMBOR 42'
POLONKAI ZSOMBOR 44'
DOHÁNY MÁTÉ 47'

Vermes Krisztián vezetőedző értékelése:


"A Siófok csapatát fogadtuk villanyfényes estén a Kalap utcában. A srácok jól kezdték a mérkőzést és végre nagyon felszabadultan és koncentráltan játszottak. Tudtuk gyakorolni a korábban tanultakat és jól is alkalmaztuk azokat. Volt kommunikáció, egymás kisegítése és taktikai megvalósítás is. Remélem ez a győzelem nagyon jót tett a lelküknek és kívánom nekik, hogy tartson ki az utolsó fordulókra is, mert ebből nem adhatnak lejjebb. Gratulálok a győzelemhez és a mutatott játékhoz!"


MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugat 10. forduló

2021.11.06 - 14:00 Pécs, PMFC Kovácstelep Sporttelep

U14
PMFC - III. KERÜLETI TVE
2 - 1 (1 - 0)
52' GIANOTTI BALÁZS KEVIN

Kaszai Gábor vezetőedző értékelése:


"Szombaton az eddig veretlen, listavezető Pécsi MCF csapatához látogattunk. Az első perctől kezdve igyekeztünk nyomást gyakorolni ellenfelünkre és kezdeményezőleg fellépni. Néhány alkalommal ki tudott bújni ellenfelünk a letámadásainkból, de ezeket jól megoldottuk. Elöl ismét megvoltak a labdaszerzéseink, lehetőségeink, de ezekkel ismételten nem tudtunk élni. A félidő utolsó percében ellenfelünk ígéretes helyről rúghatott szabadrúgást, amit könnyed megoldással gólra is váltottak. Így mehettünk a félidőre.


Igyekeztünk felrázni a gyerekeket a bekapott gól okozta sokkból, mert egyáltalán nem az volt realitás, hogy hátránnyal megyünk félidőre. A második félidő inkább a mezőnyjátékról, a párharcokról szólt. Ezt az időszakot sikerült lezárnunk egy szép támadás után elért szép góllal. Az volt az érzésünk, hogy most átfordul a szerencsénk és lelkesen vágtunk bele a folytatásba, de egy szöglet után kifejelt és visszafejelt labdára rosszul mozdult ki a kapusunk, ami egy csúsztatás után a hálónkban kötött ki. Igyekeztünk újra egyenlíteni, de ez már sajnos nem jött össze.


Ismételten azt tudnám mondani, hogy könnyen kapott gólokat, egyéni hibákból kapott gólokat adunk el ellenfeleinknek, amik nem férnek bele. Ha a fejlődés mellett sikerélményekkel akarunk gazdagodni, ezeket a hibákat ki kell küszöbölnünk. Hajrá Kerület!"MLSZ Országos U12 Dél-Kelet 9. forduló

2021.11.05 - 14:00 Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U12
III. KERÜLETI TVE - MTK BUDAPEST
1 - 13
GÁBOR HUGÓ ANDRÁS 32'

Mészáros Zsolt vezetőedző értékelése:


"Pénteken az MTK csapatával játszottunk bajnokit. Nem voltunk egy súlycsoportban. Küzdöttünk, hajtottunk és egy-egy gyakorolt játékelemet is sikerült alkalmazunk a mérkőzés első felében. Célunk, hogy ezekből többet kitudjunk majd alakítani legközelebb, az ilyen képességű ellenfelek ellen. Dicséret illeti a srácokat, mert nem az első ilyen mérkőzésünk, de a Csapat mentálisan helyt állt."


#tve1887 #tveutanpotlas #nalunkajovo

bottom of page