top of page
Keresés

Edzői értékelések - up labdarúgás - 49. hét


TVE U12

MLSZ Országos U13 Dél-Kelet 11. forduló

2021.12.11 - 12:00 Szeged, Szent Gellért Fórum

U13
SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA - III. KERÜLETI TVE
2 - 5
21' DARVAS BARNA
23' GESZLER ÁDÁM
32' GESZLER ÁDÁM 
54' DARVAS BARNA
69' HUSZÁR MÁRTON

Szász Ferenc vezetőedző értékelése:


"A záró bajnoki mérkőzésünket Szegeden játszottuk és így eléggé kitolódott a bajnoki zárásunk. A tétje ha ezt lehet így mondani az volt, hogy a gyerekek az őszi szezont 100%-os teljesítménnyel tudják lezárni. Ennek megfelelően kicsit túlságosan túlizgulva és kapkodva kezdtük a mérkőzést és az első 20 perc után 1-0-ra vezetett is a hazai csapat.


Itt kell megjegyeznem, hogy a hazai csapat eléggé érdekesen gondolta újra a szabályt a cserékkel és elfelejtett cserélni. Így a játékvezető kénytelen volt a cserét megejteni a hazai csapatnak. Pechükre nekünk elég jó játékosok szálltak be és így rögtön, meg is fordította az állást a csapat. Az tény, hogy a mi csapatunk az évvégére és azért a szerdai Kispest elleni nagy intenzitású mérkőzés után nem tudott teljesen fitt lenni és ezzel élt is a hazai csapat.


Nagy iram volt és akadtak meleg pillanatok is a kapunk előtt, de igazából a mérkőzést végig tudtuk kontrolálni és a mérkőzést ha nem is a legszebb játékkal, de simán hozta és a gólarány is hízelgő a hazai csapatra nézve. Csapatunk újra bebizonyította, hogy nagyon erős, karakteres játékosok alkotják a keretet, még így is, hogy sok volt csapatunkban a hiányzó játékos. Ezáltal sikerült a bravúr, hogy 100%-os teljesítménnyel zárjuk a szezont.


Gratulálok a csapatom minden játékosának és minden olyan edző kollégának, akik segítették egész évben csapatunk töretlen fejlődését!


Mindenkinek áldott ünnepeket és eredményekben, de legfőképp egészségben boldog új évet kívánok."MLSZ Országos U12 Dél-Kelet 11. forduló

2021.12.11 - 12:00 Szeged, Szent Gellért Fórum

U12
SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA - III. KERÜLETI TVE
3 - 1
43' HIDI GERGŐ

Mészáros Zsolt vezetőedző értékelése:


"Szombaton Szegedre utaztunk, ahol egy elmaradt mérkőzés várt ránk. Nagyon jól fociztunk. Nem hagytuk a hazaiakat kibontakozni, sok labdát szereztünk és ezekből több támadást is vezettünk. A támadó harmadban is tudtunk labdát birtokolni (az előző meccseken nem nagyon) és lendületes támadásokat vezetni. A mérkőzés 2. felében megszereztük a vezetést, azonban két egyéni hibánkat kihasználta az ellenfél és megfordította az eredményt. Több helyzetünk is adódott, de már nem tudtunk fordítani. Végül 3:1-re nyertek a vendéglátók. Az idény legjobb játékát produkáltuk. A csapat bebizonyította magának, hogy megfelelő hozzáállással lehet előrelépni. Vonatkozik ez az edzésekre és a bajnokságra is. Gratulálok!"


#tve1887 #tveutanpotlas #nalunkajovo

bottom of page