top of page
Keresés

Edzői értékelések - up labdarúgás - 9. hétMLSZ Regionális U-19 Közép "A" Csoport 17. forduló

2022.03.05 - 09:00

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U19
III. KERÜLETI TVE - BVSC-ZUGLÓ
1 - 1 (0 - 1)
FÖLDEÁK LEVENTE 59'

Vermes Krisztián vezetőedző értékelése:


"Hazai pályán fogadtuk a BVSC csapatát és igazi derbire készültünk, amit valójában meg is történt. A mérkőzés első 5-10 percét nem igazán kezdtük jól, de utána minden téren megérkezett a csapat, de sok technikai hibát vétettünk és ezáltal több teret adtunk ellenfelünknek és sajnos ilyen hibából gólt adtunk a BVSC csapatának. A második félidőben igazi felnőtt futballra hasonlító mérkőzés alakult ki, ahol előre játékban jobbak lettünk és ennek köszönhetően az ellenfél csak szabálytalanul tudta Kiss Gergőt megállítani és büntetőhöz jutottunk, amelyet Földeák Levente (59") értékesített. Ezek után még mindig adódtak lehetőségeink, amiket vagy kihagytunk vagy kapuba juttattunk, de les miatt érvénytelenített a játékvezető. Ezeket összefoglalva és látva egy brusztos, kemény, határozott mérkőzés volt, ahol 1-1 lett az eredmény. Remélhetőleg a következő héten végre a három pontot megszerezzük és dolgozunk tovább a közös cél érdekében."MLSZ Országos U16 "B" Csoport 3. forduló

2022.03.05 - 10:00

Székesfehérvár, Főnix Park

U16
FŐNIX-GOLD FC - III. KERÜLETI TVE
2 - 2 (2 - 0)
53' FAHÁZI BENDEGÚZ
85' FARKAS BALÁZS ZOLTÁN (Zámbó)

Balogh Ákos vezetőedző értékelése:


"Jól kezdtük a mérkőzést, hiszen a 6. percben rögtön óriási ziccerbe került Zámbó Marci, sajnos azonban nem sikerült gólt szerezni. A hazai csapat jobban tudta érvényesíteni a játékát, középső zónában többször is labdát veszítettünk, amikből veszélyes kontrákat vezethettek. A 19. percben egy oldalsó szabadrúgás játszottak le, a szélről jövő beadásra még reagáltunk, azonban felszabadítani nem sikerült, a kipattanóra nem léptünk ki, így egy átlövésből sikerült vezetést szerezniük.


Sajnos a mérkőzés további szakaszában is az volt a jellemző, hogy kerestük önmagunkat, nem volt meg az összhang a csapatrészek között, valamint rengeteg egyéni hibával is játszottunk. A széleken többször is lehetőségünk lett volna megbontani a védelmüket, azonban rendre rossz döntések, labdavesztések történtek. A letámadást nem tudtuk eredményesen megvalósítani, az átmenetek az említett sok hibának köszönhetően lassúak voltak.


A második gól közvetlen a tizenhatosunk előtt elvégzett szabadrúgásból született.


A félidő 2-0 volt, így az első félidőt teljesen odaajándékoztuk az ellenfélnek, akik éltek is a lehetőséggel. A szünetben elsősorban a fejekben, lelkekben kellett rendet rakni, másodsorban átbeszélni a pálya mérete miatt kialakult játékra reagálni.


Az 52. percben hazaiaknak egy óriási ziccere adódott, azonban Varga Ruszlánnak a gólvonalon sikerült menteni. Közvetlen ez után, az 53. percben sikerült szépítenünk, eljutottunk a boxon belülre, Farkas lövése Faházi elé pattant, aki nem hibázott. Ezzel felpaprikázódott a mérkőzés, visszajöttünk a meccsbe, a Főnixen pedig érezhető volt a bekapott gól. Feljavult a játékunk ez elsősorban az egyéni teljesítmények javulásának volt köszönhető. Több labdaszerzésünk volt a középső zónában, agresszívabban támadtunk le, az átmeneteket pedig gyorsan végig tudtuk vinni. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, Pálvölgyinek és Farkasnak is két-két ziccere volt, előbbinek az egyiknél a kapufát sikerült eltalálnia. Ellenfelünknek kisebb lehetőségei akadtak átlövésekből ezek, azonban elkerülték a kaput. Az utolsó 20 percben folyamatosan nyomás alatt tartottuk az ellenfél kapuját. A 85. percben szögletből a hosszúra íveltük a labdát, amit Zámbó fejelt vissza a kapu elé, Farkas Balázs pedig egyenlíteni tudott. A hátralévő játékidőben mindkét csapat előtt adódott nagy helyzet, azonban az eredmény már nem változott.


Mindkét csapat nagyon szerette volna megnyerni a találkozót, ebből adódóan a lefújás utáni pillanatokban még volt feszültség a játékosokban, Bozzai sajnos a kiállítás sorsára jutott egy kakaskodást követően.


Összegezve sajnos egy félidőnyi előnyt adtunk a Főnixnek, a bekapott gól után nem tudtunk azon a fokozaton pörögni, mint az előző két bajnoki alkalmával. A második félidőben viszont a csapat megmutatta tartását, idegenben tudtunk egyenlíteni 2-0-ról. A következőkben kapu előtt élesnek kell lennünk, ezen a téren javulnunk kell. A mérkőzés összképét tekintve reális eredmény született, így egy fontos pontot szereztünk amit értékelni kell.


Jövő héten ismét nagy feladat vár ránk, innentől a Paksra koncentrálunk."MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat 14. forduló

2022.03.05 - 13:00 Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U15
III. KERÜLETI TVE - LUA BAJA
7 - 0 (2 - 0)
VÁMOSI BÁLINT TAMÁS 7'
VÁMOSI BÁLINT TAMÁS 22'
FARKAS PATRIK 47'
POLONKAI ZSOMBOR 55'
VARGA ROLAND LÁSZLÓ 59'
FARKAS PATRIK 64'
POLONKAI ZSOMBOR 76'

Kun György vezetőedző értékelése:


"Jól kezdtük a tavaszi szezont és az első közös mérkőzésünket. A Baja csapatát fogadtuk hazai pályán, és meggyőző játékkal megérdemelt győzelmet arattunk. Kiválóan teljesítettünk védekezésben és támadásban egyaránt, ráadásul szereztünk hét csodás gólt. Az út elején vagyunk, de jó ösvényre léptünk..."MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugat 14. forduló

2022.03.06 - 14:00 Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U14
III. KERÜLETI TVE - PAKSI FC
0 - 3 (0 - 1)

Kaszai Gábor vezetőedző értékelése:


"Vasárnap délután a tabella 4. helyét elfoglaló Paks csapatát fogadtuk hazai pályán a tavaszi szezon első bajnoki mérkőzésén. Az őszi találkozón idegenben 9-0-ás vereséget szenvedtünk és többnyire alárendelt szerepet játszottunk, így nehéz mérkőzésre számítottunk. A várakozásainknak megfelelően ellenfelünk ismételten a fizikális fölényükre építette játékát és direkt futballt próbált játszani.


Nagyon jól kontrolláltuk ezeket a szituációkat és komoly helyzetet nem is engedtünk az ellenfélnek. A mérkőzés nagy részében mi birtokoltuk a labdát, igyekeztük játszani a játékunkat és kombinatív játékkal megbontani a Paksi csapat védekezését. Ez többször sikerült is a széleken, sok beadásunk volt, illetve többször alakítottunk ki lövőhelyzetet, de komoly ziccer előttünk sem adódott.


Sajnos ellenfelünk egy szöglet és egy oldalszabadrúgás után eredményes volt és az utolsó percekben egy védelmi kihagyást gólra váltott. Így a félidei 1-0 után, 3-0 arányban megnyerte a mérkőzést.


Az eredménytől függetlenül nem voltam elégedetlen a mutatott játékkal és hozzáállással. A mezőny egyik legjobb csapata ellen tisztesen helytálltunk. Az eredmény és a játék képe alapján is látható az őszi szezonhoz viszonyított fejlődésünk. A pozitívumokból próbálunk erőt gyűjteni a tavaszi szezonra. Hajrá Kerület!"MLSZ Országos U13 Dél-Kelet 14. forduló

2022.03.06 - 10:00 Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U13
III. KERÜLETI TVE - SZOLNOKI MÁV
10 - 1
ÉRSEK PATRIK 18'
ÉRSEK PATRIK 26'
BATHÓ ATTILA RICHÁRD 34'	
HUSZÁR MÁRTON 44'
VARGA SZABOLCS 49'
HUSZÁR MÁRTON 51'
SZÁNTÓ BRENDON 56'	
MASZLAG BENEDEK 65'
MASZLAG BENEDEK 74'
HUSZÁR SAMU 79'

Szász Ferenc vezetőedző értékelése:


"A nagy gólarányú győzelem ellenére sem tetszett a csapatom játéka. Rengeteg technikai, taktikai hibák jellemeztek minket az idény első bajnoki mérkőzésén. Érthetetlen módon nem előre, hanem rengeteg labdát hátra továbbítottunk és ezzel teljesen belassultunk és ütemtelenné tettük a mérkőzést. Nem mertük felvállalni, vagy nem voltunk elég frissek, ezt egyelőre nem tudjuk. A végére ugyan felőröltük teljesen ellenfelünket, de azt is látni kell, hogy a Szolnok csapata nem volt teljes kerettel, tehát az hogy elfáradtak várható is volt. Remélem a jövő héttől már mi is teljes kerettel tudunk dolgozni. Ugyanakkor a sok szerzett gól miatt meg kell dicsérnem azért a csapatom."MLSZ Országos U12 Dél-Kelet 14. forduló

2022.03.06 - 12:00 Budapest, III. ker. TVE Sporttelep

U12
III. KERÜLETI TVE - SZOLNOKI MÁV
2 - 11
R.HORVÁTH TAMÁS 9'
LÉGRÁDI PÉTER 38'

Mészáros Zsolt vezetőedző értékelése:


"Vasárnap a Szolnok csapatát fogadtuk bajnoki mérkőzésen. Az első 35 percben egy teljesen nyílt meccset játszottunk. Több helyzetet is kidolgoztunk (az ellenfél is), amelyeket kis százalékban váltottunk gólra. A védelmünk túl sokszor kinyílt középen, ezáltal pedig több ziccert alakítottak ki a vendégek a kapunk előtt. Törekedtünk a labdabirtokláson alapuló támadásépítésekre, azonban több helyezkedési hibát is vétettünk, így sokszor megakadtak a támadásaink. Majd fokozatosan kezdtünk elfáradni, amelyeket követtek a technikai hibák. Gyorsaságban és erőnlétben fölénk kerekedett az ellenfél, ami gólokban is megmutatkozott. A vége 11:2 lett. A hozzáállásért dicséret illeti a csapatot.


Javulnunk kell erőnlétben, hogy a mérkőzéseket végig bírjuk. Ehhez nekem még nagyobb iramúvá kell tennem az edzés gyakorlatokat. A srácoknak pedig a lehető legtöbb edzésen részt kell venniük. Csak így tudunk szintet lépni az őszi idényhez képest. Ez pedig közös célunk. Hajrá TVE!"


#tve1887 #tveutanpotlas #nalunkajovo

bottom of page