top of page
Keresés

Edzőmeccsel hangolt a Magyar Kupa selejtezőjére OB1-es pólócsapatunkKomoly erőpróba vár Lukács Dénes csapatára a hétvégén, ugyanis péntektől vasárnapig rendezik a vízilabda Magyar Kupa selejtezőjének csoportköreit. Az egyik ilyen csoportkörnek ráadásul a III. kerületi TVE ad otthont, tehát hazai közönség előtt duplán fontos lenne a jó szereplés. Illés Heniék az utóbbi hetekben gőzerővel dolgoztak, ha éppen nem edzésen, akkor edzőmeccsekkel próbálták élesíteni a formát, kedden például a Szeged elleni kétkapuval.


Ha valaki kedden este éppen a TVE-uszoda mellett sétált el, akkor minden bizonnyal érzékelhette, hogy valami zajlik odabenn. A hangos edzői utasítások bizonyára kihallatszottak, az ember még akár azt is gondolhatta, hogy esetleg éles meccset rendeznek az uszodában. Nos, ez nem áll messze annyira a valóságtól, mert jóllehet a meccs nem volt éles, a főszereplők ugyanakkor mindent beletettek. Nem csoda, hiszen mindkét együttesre komoly erőpróba vár a hétvégén, a női vízilabda Magyar Kupa selejtezőjében.


A tegnapi edzőmeccs házigazdája a III. kerületi TVE volt, vendégségben pedig ezúttal is a kétszeres olimpiai bajnok Varga Tamás csapata, a Szeged járt a Kalap utcai uszodában. Mindkét együttes a Magyar Kupa csoportküzdelmeire készül a hétvégén, a vendégek Szentesen kezdenek, Lukács Dénes együttesének viszont hazai pályán lesz lehetősége kiharcolni a legjobb nyolc közé jutást.„Nehéz volt pályát találni az edzőmérkőzéshez, mert délutánonként annyi óbudai gyermek jár hozzánk sportolni, hogy lassan a megtelt táblát ki kell rakni az uszodára. Ezen a héten már "csak" egy edzőmérkőzéssel készülünk, mert az elmúlt hetekben kimaxoltuk a lehetőségeinket. Új csapat formálódik Szegeden, Tamás munkája komoly segítség az ott játszó fiatalok fejlődése szempontjából. Gyakoroltunk néhány új elemet, több kevesebb sikerrel, de ilyenkor a kezdés előtt már mindenki a valódi adrenalinra vágyik, ebből pedig kapunk eleget pénteken és szombaton egyaránt. Várjuk a TVE szurkolókat pénteken és szombaton is, nagy segítség lenne számunkra a háttér támogatás.” – beszélt az edzőmeccset követően Lukács Dénes, hangsúlyozva, hogy a hazai szurkolókra ezúttal nagy szüksége lenne a lányoknak.


Ami a programot illeti: Kudella Pannáék pénteken kezdik meg szereplésüket a Magyar Kupában, 19 órától a Győr lesz az első ellenfele a lányoknak. Szombaton két összecsapás vár Lukács Dénes csapatára, 14.30-tól a csoportrangadó az Eger ellen, majd 18.30-tól a Polo SC-vel zárjuk a csoportkört.

bottom of page