top of page
Keresés

Egri sikereinknek köszönhetően egyre közelebb a felsőház leány csapataink számára


Fotó: Czeglédi Imre

Igazán kimerítő héten vannak túl lányaink, szerdán kettős győzelmet arattunk bemelegítésként a Női OB I/B-ben, Koltay Nadin és Kenéz Kincső pénteken már az OB I. rangadóján szálltak vízbe Szegeden, majd a hét zárásaként Egerbe látogattunk, hogy a felsőházi tagságunkat egy lépéssel közelebb hozzuk. Mindezt és a kedvezőtlen előjeleket figyelembe véve senki sem irigyelte Illés Heni utánpótlás edzőnket, a vasárnapi összeállítás kisakkozásában.


Lukács Dénes szakmai igazgató:

"Ha könnyű lenne bárki meg tudná csinálni, ezért is bíztuk a Henire. Fantasztikus munkát végez a lányokkal hétről hétre, ezt nem kell ecsetelni, mert az eredmények önmagukért beszélnek. Komoly hiányzóink voltak, Kiss Viki sérülése pedig taktikailag a többi csapat felállását is befolyásolta. Nagyon büszke vagyok a lányokra, szinte karnyújtásnyira vagyunk a felsőházi tagságtól. Két éve kezdtük a munkát, az út elején járunk a saját értékrendünk szerint, de már most versenyben tudunk lenni 20-30 éves múlttal rendelkező klubokkal."


Illés Henrietta edző:

"Taktikai döntést kellett hoznunk a sérülések és betegségek miatt, ennek a serdülőcsapat lett az áldozata. Magabiztos sikert arattunk gyermekben, Kenéz Kincső hátán cipelte a csapatot. A második félidőben lőtt hét gólunkra csupán egy egri válasz érkezett. Serdülő csapatunk veresége bosszant, sokkal többet vártam néhány játékostól. Ifi mérkőzésünk a vártnál izgalmasabban alakult, mindössze a negyedik negyedben jött ki a két csapat közti különbség. Fáradtak a lányok, óriási terhelést kaptak a héten. Örülök a két győzelemnek, nagyon közel vagyunk a felsőházhoz."Leány Gyermek Országos Vízilabda Bajnokság 8. forduló

Tigra-ZF-Eger - KESI-III. Kerületi TVE
6 - 12 (2-4, 3-1, 1-4, 0-3)
6 Kenéz Kincső
3 Kosztolányi Anna
1 Csonka Zsófia
1 Bugsch Andrea
1 Fodor Beatrix

Leány Serdülő Országos Vízilabda Bajnokság 8. forduló

Tigra-ZF-Eger - KESI-III. Kerületi TVE
10 - 6 (2-2, 2-1, 3-0, 3-3)
2 Koltay Nadin
2 Tóth-Deme Róza
1 Antal Natasa Anna
1 Bugsch Andrea

Leány Ifjúsági Országos Vízilabda Bajnokság 8. forduló

Tigra-ZF-Eger - KESI-III. Kerületi TVE
8 - 12 (4-3, 0-2, 4-3, 0-4)
5 Kenéz Kincső
2 Palásti Csenge
2 Koltay Nadin
2 Tóth-Deme Róza
1 Pilny Angéla


#tve1887 #tvevizilabda #tveutanpotlas

bottom of page